Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obserwator

PiS, kościół, LGBT, agresja

Polecane posty

Gość obserwator

Taka ciekawostka:

Jak w Białymstoku był marsz równości, to prawdziwi narodowi Polacy, miłujący bliźniego katolicy obrzucili demonstrantów wyzwiskami, kamieniami, część dotkliwie pobili.

Jak w Krakowie była demonstracja poparcia dla arcybiskupa, który ludzi nazywa zarazą, to te agresywne środowiska LGBT i wredni lewacy narzucający nam obce ideologie obrzucili demonstrantów... wzrokiem pełnym politowania.

To tak w temacie kto jest agresji, hejtu i prześladowania kościoła.

Gość obserwator
1 minutę temu, Gość obserwator napisał:

To tak w temacie kto jest agresji, hejtu i prześladowania kościoła.

...kto jest ŹRÓDŁEM agresji, hejtu itp...

Gość Gość

Kościół nie ma nic wspólnego z religią, miłością czy naukami Jezusa już od bardzo, bardzo dawna. 

Gość Gość

Nasi biskupi nawet Papieża ignorują. 

Gość Gość

Może dlatego że pis nie ma nic wspólnego z biblijnym chceścijaństwem i Bogiem, dla mnie np. ponieważ czytam Pismo Święte pis w żaden sposób nie reprezentuje chrześcijańskiej wiary.

Gość kapucyn

a skąd wysnułeś wniosek, że jak ktoś nie przepada za zboczeńcami, to musi być katolikiem? z dópy?

Gość dziecko kibola

... DO BUZIIII

Gość gosc
8 minut temu, Gość kapucyn napisał:

a skąd wysnułeś wniosek, że jak ktoś nie przepada za zboczeńcami, to musi być katolikiem? z dópy?

jesli dorosli ludzie robia uprawiaja to nie jest to zboczenie.

Gość Dob . Ro.

Księża powinni się ożenić to mieli by pojęcie o życiu,to wszystko to puste gadanie,bo jak można się wypowiadać o czymś czego się nie doswiadczylo. Małżeństwo nie zawsze a wręcz z doświadczenia i obserwacji znajomych czy rodziny to 70% nieudanych związków,którzy po około 10 kątach siedzą ze sobą tylko dlatego że są  Dzieci,kredyty,dom,nacisk rodziny,co ludzie powiedzą itd. Ale czy to jest zdrowe,prawidłowe,ja nie chciałam żeby mój syn patrzył na nieszczęśliwych rodziców, bez miłości, czułości, tylko życie z dnia na dzień i tak żyje te 70% małżeństw ,my nie dotarliśmy się charakter ami,żyjemy nadal z zgodzie i wszystkiego dobrego dla wszystkich,a w Kościele słyszę bzdury na temat małżeństwa to się gotuje we mnie,ciemnogród się skończył.

Gość gosc

smieszy mnie jak ktos mowi zboczency dewianci bo od 40-30 lat to sie aplikuje tylko do seksu nielegalnego,
a dorosli ludzie moga zyc w jakiejkolwiek konfiguracji jaka im sie podoba jesli odbywa sie to za ich zgoda.

Gość kapucyn
2 minuty temu, Gość gosc napisał:

smieszy mnie jak ktos mowi zboczency dewianci bo od 40-30 lat to sie aplikuje tylko do seksu nielegalnego,
a dorosli ludzie moga zyc w jakiejkolwiek konfiguracji jaka im sie podoba jesli odbywa sie to za ich zgoda.

no jasne że mogą, ale jest to zboczone. zboczenie wcale nie musi być czymś nielegalnym, np pedalstwo jest legalne ale jest też zboczone

Gość gosc
Przed chwilą, Gość kapucyn napisał:

no jasne że mogą, ale jest to zboczone. zboczenie wcale nie musi być czymś nielegalnym, np pedalstwo jest legalne ale jest też zboczone

to jest tylko i wylacznie subiektywna opinia.

Gość kapucyn
18 minut temu, Gość gosc napisał:

jesli dorosli ludzie robia uprawiaja to nie jest to zboczenie.

na tych paradach z tego co widziałem w telewizorze chodzą nie tylko dorośli ale też dzieciaki

a poza tym dorośli ludzie chwalący się publicznie na ulicy swoimi dewiacjami tez są trochę zboczkami

Gość kapucyn
2 minuty temu, Gość gosc napisał:

to jest tylko i wylacznie subiektywna opinia.

może i subiektywna, ale przypuszczam że znacznej większości społeczeństwa słowo pedał kojarzy się ze zboczeńcem

Gość gosc
1 minutę temu, Gość kapucyn napisał:

na tych paradach z tego co widziałem w telewizorze chodzą nie tylko dorośli ale też dzieciaki

a poza tym dorośli ludzie chwalący się publicznie na ulicy swoimi dewiacjami tez są trochę zboczkami

jak dziecko idzie z mezem i zona to nie znaczy ze oni cos z nim robia. to samo aplikuje sie do innych ludzi.

a co do chwalenia maja tak samo prawo sie chwalic tym ze spia ze soba tak jak zakonnica nie spi z nikim czy maz z zona spi.

Gość gosc
3 minuty temu, Gość kapucyn napisał:

może i subiektywna, ale przypuszczam że znacznej większości społeczeństwa słowo pedał kojarzy się ze zboczeńcem

hmm moze tak sie kojarzy w kregach ludzi dosc prymitywnych np. kiboli czy ludzi bardzo mocno religijnych. powiem szczerze ze nie spotykam sie z takim skojarzeniem bo nie znam takich  ludzo mocno religijnych czy kiboli.

Gość Gość

jesli chodzi o zboczeniec to kojarzy sie bardziej z ksiedzem, albo z takim np. prezesem parti co nigdy nie mial zony ani parterki ani nawet partnera :O

Gość gość
35 minut temu, Gość Gość napisał:

jesli chodzi o zboczeniec to kojarzy sie bardziej z ksiedzem, albo z takim np. prezesem parti co nigdy nie mial zony ani parterki ani nawet partnera :O

Mam podobne odczucia, ksiądz to już wogole kojarzy się z pe do fi lem

Gość gość
47 minut temu, Gość Gość napisał:

jesli chodzi o zboczeniec to kojarzy sie bardziej z ksiedzem, albo z takim np. prezesem parti co nigdy nie mial zony ani parterki ani nawet partnera 😮

czyli nieuprawianie seksu jest dla ciebie zboczone :classic_unsure:

Gość gość
50 minut temu, Gość Gość napisał:

jesli chodzi o zboczeniec to kojarzy sie bardziej z ksiedzem, albo z takim np. prezesem parti co nigdy nie mial zony ani parterki ani nawet partnera 😮

brak pożycia seksualnego jest zboczony a dwóch facetów ładujących się w pupę jest zupełnie normalnych :classic_unsure:

Gość gość
4 minuty temu, Gość gość napisał:

brak pożycia seksualnego jest zboczony a dwóch facetów ładujących się w pupę jest zupełnie normalnych :classic_unsure:

Dokładnie bo jak nie chcesz baby nie chcesz chłopa to musi  być tam coś gorszego

Gość obserwator

Bardziej mi chodziło o to, że jak tych dwóch facetów czy dwie kobiety spokojnie maszerują, to normalni, prawdziwi, narodowi Polacy-katolicy ich biją i obrzucają kamieniami, księdza bandziorom za to dziękują, arcybiskup nazywa ludzi, którzy się urodzili inni zarazą, itp. No i cały czas kościół i PiS twierdzą, że to LGBT atakują Polskę.

Gość gosc
13 minut temu, Gość obserwator napisał:

Bardziej mi chodziło o to, że jak tych dwóch facetów czy dwie kobiety spokojnie maszerują, to normalni, prawdziwi, narodowi Polacy-katolicy ich biją i obrzucają kamieniami, księdza bandziorom za to dziękują, arcybiskup nazywa ludzi, którzy się urodzili inni zarazą, itp. No i cały czas kościół i PiS twierdzą, że to LGBT atakują Polskę.

no tak jest, dlatego uwazam ze kazda osoba lgbt powinna isc na wybory zeby potem nie plakac ze dostala w morde.

Gość gosc
1 godzinę temu, Gość obserwator napisał:

obwiniaj stare pokolenie tez, do tej pory geje kryja sie w kosciele albo fikcyjnych malzenstwach byleby tylko sie nie wydalo. trzeba walczyc o swoje szczegolnie tutaj!

Gość dżony

poruhhajmy się wszyscy razem pupę, będzie wesoło 🏳️‍🌈