Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwariowany

Daj mi w końcu doopki

Polecane posty

Gość Dam

Niech no się tylko zakocham

Gość Hahahihi
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ona ma nogi słoniowe i wszystko słoniowe😂

Nie znoszę kotów i lepiej mieć biust i tyłek na miejscu niż w nazwie chudziny 😂😂😂

Gość Gość
6 minut temu, Gość Hahahihi napisał:

Nie znoszę kotów i lepiej mieć biust i tyłek na miejscu niż w nazwie chudziny 😂😂😂

Słonica łanią nigdy nie będzie a wulgarna prostaczka kobietą a tylko wyrobem kobietopodobnym, jak 2w1 to porażka zupełna.

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Słonica łanią nigdy nie będzie a wulgarna prostaczka kobietą a tylko wyrobem kobietopodobnym, jak 2w1 to porażka zupełna.

Wychudzona szkapa kobietą jest w nazwie tak jak hipopotamice więc nie oceniaj idealny wyrobie meskopodobny

Gość To mnie nie boli
21 minut temu, Gość A ja napisał:

tu tylko żartuję. 

Żartuj sobie 

Gość ktoś do kogoś

Odchodzę z tego forum od jutra mnie tu nie ma obiecuję sobie. Mam swoje własne wyobrażenie o Tobie i opinię nie chcę by ktoś choćby i Ty to zepsuł i zmienił. Nie powiem jest to fajna odskocznia i oderwanie się ale na chwilę.    Nie wierz mi i nie ufaj mi a będziesz spać spokojnie.

Gość Gość

Autor Iwonę bizonicę, jego dominę nazywa tu Moniką, tresuje go i nie daje mu, pozwala mu tylko na minetę i każe tak długo robić,  że aż zlecił z łóżka,  jak tu pisala😂 Matka go bila, karAla i teraz potrzebuje wulgarnej chamki,  bo to go tylko podnieca a ona na kasę jego liczy i na ślub,  bo o mil8sci mowy nie ma, ona nikogo nie kocha, w końcu jakiś frajer dokwadratu ja zechciał,  równia pochyła w jego wykonaniu.

Gość Żadnych
7 minut temu, Gość Gość napisał:

Autor Iwonę bizonicę, jego dominę nazywa tu Moniką, tresuje go i nie daje mu, pozwala mu tylko na minetę i każe tak długo robić,  że aż zlecił z łóżka,  jak tu pisala😂 Matka go bila, karAla i teraz potrzebuje wulgarnej chamki,  bo to go tylko podnieca a ona na kasę jego liczy i na ślub,  bo o mil8sci mowy nie ma, ona nikogo nie kocha, w końcu jakiś frajer dokwadratu ja zechciał,  równia pochyła w jego wykonaniu.

Jaki ślub? Żadnych ślubów choćby nie wiem co nie przewiduje 🙂

Gość Żadnych
Przed chwilą, Gość Żadnych napisał:

Jaki ślub? Żadnych ślubów choćby nie wiem co nie przewiduje 🙂

Chyba że jaki chiszpan się naiwnie 

Gość Gosc
20 minut temu, Gość ktoś do kogoś napisał:

Odchodzę z tego forum od jutra mnie tu nie ma obiecuję sobie. Mam swoje własne wyobrażenie o Tobie i opinię nie chcę by ktoś choćby i Ty to zepsuł i zmienił. Nie powiem jest to fajna odskocznia i oderwanie się ale na chwilę.    Nie wierz mi i nie ufaj mi a będziesz spać spokojnie.

Nie wierzę nie ufam i nie chcę Cię znać