Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MelanieMartinez

NIENAWIDZĘ INFORMATYKI!!!

Polecane posty

Otoz to... wiem ze wakacje sie jeszcze nie skonczyly, ale chciałabym sie juz przygotowac zeby potem miec to z glowy. W tym roku pojde do 6 klasy i naprawde nienawidze informatyki, a dokladniej programow ktorych na niej uzywamy. OPENOFFICE,  SCRATCH te wszystkie programy potrafią przyprawic mnie o zawroty głowy! !😤 albo sie nie zapisze, albo ciagle przekreca slowa, albo otwiera sie nie tam gdzie trzeba, ciagle trzeba poprawiac bo program robi po swojemu i nie da sie tego inaczej ustawic!!!!! 😠

albo to jak pan dal nam kartke i kazal przepisac CALY TEKST z kartki wprost do komputera (PO CO ?) i ja akurat musialam byc tym pechowcem ktory mial klawiature dla osob wolnopiszacych kiedy pisze szybko! Co chwila moje palce wpadaly mi w te okropne dolki pomiedzy klawiszami!!

u nas w sali jest tak ze praktyznie przy kazdym kompie jest inna klawiatura albo myszka. Moj komputer posiada myszke ktora potrzebuje specjalnej podkladki. Co robia ludzie? Zabieraja podkladke spod wlasciwej myszki i klada ja pod swoja do ktorej jej nie potrzebuja i potem pan musi szukac winowajcy po calej sali a wiadomo PANOW NIE MA DWÓCH przez co czesto trzeba zostawac po lekcjach. Żal. 

Ps. I te nudne zadania w paintcie ;-;

Gość vcxz

poc co ci informatyka ty wiesz co masz w zyciu w ogole robic ?

Gość vcxz

wszystko co w szkole jest to bzdury tylko strata i marnowanie czasu