Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maro

Dlaczego Polki nie moga byc jak Amerykanki albo chociaz Angielki ?

Polecane posty

Gość gosc

A mi Was wszystkich trochę trudno zrozumieć.

To jak mieć pretensje do mleka, że nie jest coca-colą. Trochę bez sensu - wolisz to drugie, to sobie pij to drugie i tyle. Metaforycznie.

Każdy ma prawo do własnych preferencji, obserwacji, zdania i wyboru tego kogoś, kto mu faktycznie odpowiada - jeśli to Angielka a nie Polka to spoko i życzę szczęścia. Tylko po co narzekać przy tym na Polki? 

Dlaczego nie jesteśmy takie jak one? Bo nie. :) Z tego samego powodu, dlaczego Angielki nie są takie jak my... nacje są różne, ludzie są różni, jesteśmy różnie ukształtowani kulturowo, no i chyba w sumie dobrze - każdy może znaleźć coś dla siebie. 

Gość Gość
19 minut temu, Gość gość napisał:

bo być może amerykańscy faceci nie wyzywaja ich od k..i szm..jak to regularnie jest na tym forum. chcesz mieć dziewczynę otwartą , miła, zagadującą, to nie  tłams wniej tych cech wyzywajac ją od łatwych, dajac etykietke puszczalskiej itp i opowiedz o tym kumplom, ze to działa na ich niekorzyść

Pewnie z 90 procent facetów reaguje normalnie i często z zachwytem, jeśli zagada ich laska. I nikogo nie wyzywa i nie ocenia jak jakieś przygłupy. Tych przygłupów jest margines. 

Gość gość
14 minut temu, Gość Gosc napisał:

Nie sa. Angielki to hrabiny. Ledwo skoncza 18 lat juz sie woza autami, bo zyja z rodzicami i tu prawko to podstawa. Nie przejdzie Ci 500m z zakupami. W klubie tylko stoja przy barze i czekaja az gosciu z Tommy Hilfingier podejdzie im kupic drinka. Same nie podejda, a jak nie masz kasy albo jestes ze wschodniej Europy to Cie oleje. Chyba, ze jestes murzynem, to sie bedzie szczerzyla jak glupi do sera. Oczywiscie murzynem z kasa. Bo jej trzeba stawiac. Trzeba zabierac na wycieczki, kolacje i kupowac urbania. 

Głupoty piszesz, każdy kto był w Anglii wie, że miejscowe kobiety są o wiele bardziej otwarte i bez problemu zagadują w pubach.

Gość gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Głupoty piszesz, każdy kto był w Anglii wie, że miejscowe kobiety są o wiele bardziej otwarte i bez problemu zagadują w pubach.

bo są uchlane w 3 d.., polki , ile polek po alko daje d...na dyskotece anie tylko zagaduje

Gość gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Pewnie z 90 procent facetów reaguje normalnie i często z zachwytem, jeśli zagada ich laska. I nikogo nie wyzywa i nie ocenia jak jakieś przygłupy. Tych przygłupów jest margines. 

nie bredź, jakbys nigdy w Polsce nie był

Gość gogo
31 minut temu, Gość Gosc napisał:

Chyba za duzo sie filmow naoogladales. Mam chlopaka anglika I troche sie nasluchalam od jego znajomych jak to jest. Myslisz, ze dlaczego anglicy tak czesto lataja do Hiszpanii czy Tajlandii? Zeby splenic swoje fantazje, bo angielki to ladnie wygladajace manekiny. Pieknie wygladajaca pulapka, ktora okazuje sie skarbonka bez dna. Tyle, ze taka kultura, wiec oni to biora na klate. Dziwne wiec nie jest, ze one sie usmiechaja, bajeczka takie zycie. W Polsce one by nie przezyly jednego dnia jakby musialy pracowac, ugotowac, posprzatac i jeszcze same zrobic zakupy. 

Prosze cie nie wierz w te bajki, Zosia prosze cie. Angielki sa bardzo gospodarne, nie potrafia gotowac? To dlaczego pracuja w top restauracjach ? Dlaczego one jezdza range roverami i zarabiaja po 50-100 tysiecy funtow rocznie. Jak mowisz o angielkach z kancili to taki element to patologia wiec trudno porownywac piekne, inteligentne i wyrafinowane angielki to takiego elementu bo nikt Cie do patologii polskiej nie porownuja a taka fabryka dzieci co pcha wozek z tyskim w garsci sobie zyje. Patologia jest wszedzie.

Gość momo
21 minut temu, Gość gosc napisał:

A mi Was wszystkich trochę trudno zrozumieć.

To jak mieć pretensje do mleka, że nie jest coca-colą. Trochę bez sensu - wolisz to drugie, to sobie pij to drugie i tyle. Metaforycznie.

Każdy ma prawo do własnych preferencji, obserwacji, zdania i wyboru tego kogoś, kto mu faktycznie odpowiada - jeśli to Angielka a nie Polka to spoko i życzę szczęścia. Tylko po co narzekać przy tym na Polki? 

Dlaczego nie jesteśmy takie jak one? Bo nie. 🙂 Z tego samego powodu, dlaczego Angielki nie są takie jak my... nacje są różne, ludzie są różni, jesteśmy różnie ukształtowani kulturowo, no i chyba w sumie dobrze - każdy może znaleźć coś dla siebie. 

zgadzam sie. Kazda nacja jest inna i nie jest to ani wada ani zaleta. To jest kwestia percepcji.

Gość gość
14 minut temu, Gość gogo napisał:

Prosze cie nie wierz w te bajki, Zosia prosze cie. Angielki sa bardzo gospodarne, nie potrafia gotowac? To dlaczego pracuja w top restauracjach ? Dlaczego one jezdza range roverami i zarabiaja po 50-100 tysiecy funtow rocznie. Jak mowisz o angielkach z kancili to taki element to patologia wiec trudno porownywac piekne, inteligentne i wyrafinowane angielki to takiego elementu bo nikt Cie do patologii polskiej nie porownuja a taka fabryka dzieci co pcha wozek z tyskim w garsci sobie zyje. Patologia jest wszedzie.

wszystkie tak pracuja, wszystkie maja land rovery i wysokie zarobki? nie osmieszaj sie chłopie takimi uogólnieniami. skoro twierdzisz ze angielki, bez doprecyzowania ze kręcą ciebie d... tylko od dochodu netto od X w górę, to znaczy ze mówisz o wszystkich angielkach jako masie,. A tak w każdym narodzi znajdzie sie x bogatych d... zadbanych d... inteligentnych, pracowitych, itp, czasem nawet bedą łaczace kilka cech, jednak ani to ogół angielek, ani to twoja półka. Ja nie wiem jak można być ak głupim żeby takie błedy z logicznego myslenia sadzić

Gość gosc

Jak juz ktos wczesniej napisal, wygodnie jest sie Polkom porownywac do marginesu spoleczenstwa innego kraju, moze porownajcie sie do swoich odpowiednikow. Co dobrze sie grzeje pupcie w 4 sypialniowym domu co mamusia i tatus 30 lat budowali ale juz gorzej spojrzec obiektywnie na problem?

Gość gosc
6 minut temu, Gość gość napisał:

wszystkie tak pracuja, wszystkie maja land rovery i wysokie zarobki? nie osmieszaj sie chłopie takimi uogólnieniami. skoro twierdzisz ze angielki, bez doprecyzowania ze kręcą ciebie d... tylko od dochodu netto od X w górę, to znaczy ze mówisz o wszystkich angielkach jako masie,. A tak w każdym narodzi znajdzie sie x bogatych d... zadbanych d... inteligentnych, pracowitych, itp, czasem nawet bedą łaczace kilka cech, jednak ani to ogół angielek, ani to twoja półka. Ja nie wiem jak można być ak głupim żeby takie błedy z logicznego myslenia sadzić

Chyba sobie zartujesz kolezanko. Pierwsza jakies brednie o chlopaku angliku piszesz i uogolniasz cala mase angielskich kobiet to patologicznego, karykaturowego wzorca a jak ktos ci twoja glupote wytyka, dajac bardzo logiczny przyklad to ty na to skaczesz jak mucha na g0fno od razu i probujesz przeforsowac swoj punkt widzenia. P.S. fajnego polskiego chlopaka nie bylo, czemu anglik?

Gość gość
8 minut temu, Gość gosc napisał:

Chyba sobie zartujesz kolezanko. Pierwsza jakies brednie o chlopaku angliku piszesz i uogolniasz cala mase angielskich kobiet to patologicznego, karykaturowego wzorca a jak ktos ci twoja glupote wytyka, dajac bardzo logiczny przyklad to ty na to skaczesz jak mucha na g0fno od razu i probujesz przeforsowac swoj punkt widzenia. P.S. fajnego polskiego chlopaka nie bylo, czemu anglik?

a wiesz matole, ze piszesz z 2 innymi kobietami i ja nie jestem ta od anglika

Gość gość
16 minut temu, Gość gosc napisał:

Jak juz ktos wczesniej napisal, wygodnie jest sie Polkom porownywac do marginesu spoleczenstwa innego kraju, moze porownajcie sie do swoich odpowiednikow. Co dobrze sie grzeje pupcie w 4 sypialniowym domu co mamusia i tatus 30 lat budowali ale juz gorzej spojrzec obiektywnie na problem?

nie cche ciebei martwić ale wiekszość każdego społeczeństwa to ten margines, na całym świecie4 klasa srednia sie kurczy i to znacząco, ale co z trepem dyskutować o tak poważnych kwestiach.

Gość tango
7 minut temu, Gość gość napisał:

to sie idi0tko nie ukrywaj za nickiem "gosc" tylko sie podpisz jak normalna qrwa osoba a nie jakies sztuczki qrwa psuedo wizualne serwujesz tutaj.

Gość gosc
8 minut temu, Gość gość napisał:

nie cche ciebei martwić ale wiekszość każdego społeczeństwa to ten margines, na całym świecie4 klasa srednia sie kurczy i to znacząco, ale co z trepem dyskutować o tak poważnych kwestiach.

jedyne co sie kurczy to qrwa twoj mozg kobieto. Ale co bede takiej wywloce tlumaczyl !

Gość jarek

Ludzie opamietajcie sie ! Jak Polki, ktore nie wiedza nic na temat Angielek, Amerykanek moga je krytykowac !?!?!? W ten sposob udowadniacie ze autor watku mial racje i Polki to tylko potrafia narzekac i obsmarowywac innych bez zadnego powodu. Jakos nie widze angielek narzekajacych na Polki nigdzie. Przeciez to bzdury z palca wyssane.

Gość gość
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

nie bredź, jakbys nigdy w Polsce nie był

a ty chyba z jakiejś meliny się wywodzisz

Gość gość
32 minuty temu, Gość tango napisał:

to sie idi0tko nie ukrywaj za nickiem "gosc" tylko sie podpisz jak normalna qrwa osoba a nie jakies sztuczki qrwa psuedo wizualne serwujesz tutaj.

o proszę jaki cham z ciebie wyszedł, a potem płacz, ze baby złe bo na mnie nei lecą, dziwisz sie jak  po 10 zdaniach kmiot i prymityw z ciebie wyłazi?

Gość gość
32 minuty temu, Gość gosc napisał:

jedyne co sie kurczy to qrwa twoj mozg kobieto. Ale co bede takiej wywloce tlumaczyl !

ale widzisz cieciu, mi sie ma co kurczyc, a tobie już ani mózg ani jaja się nei zmniejszą bo juz nei ma z czego

Gość gość
9 minut temu, Gość gość napisał:

a ty chyba z jakiejś meliny się wywodzisz

a to błysnąłeś ripostą jak neon nad burdelem:) wytłumaczyć znaczenie słowa riposta?

Gość gość
29 minut temu, Gość jarek napisał:

Ludzie opamietajcie sie ! Jak Polki, ktore nie wiedza nic na temat Angielek, Amerykanek moga je krytykowac !?!?!? W ten sposob udowadniacie ze autor watku mial racje i Polki to tylko potrafia narzekac i obsmarowywac innych bez zadnego powodu. Jakos nie widze angielek narzekajacych na Polki nigdzie. Przeciez to bzdury z palca wyssane.

oczywiście, bo tylko polacy wyjeżdzaja za granicę, żadna polka od 200 lat kraju nie opuściła

Gość tango
7 minut temu, Gość gość napisał:

to sie idi0tko nie ukrywaj za nickiem "gosc" tylko sie podpisz jak normalna qrwa osoba a nie jakies sztuczki qrwa psuedo wizualne serwujesz tutaj .

Gość tango
11 minut temu, Gość gość napisał:

o proszę jaki cham z ciebie wyszedł, a potem płacz, ze baby złe bo na mnie nei lecą, dziwisz sie jak  po 10 zdaniach kmiot i prymityw z ciebie wyłazi?

Co ? Chyba sobie zartujesz ? Kobiety to tylko potrafia ofiary zgrywac. Sama atakujesz tepaku a potem placze ze ktos sie broni. Typowa kobieta, odwracanie kota ogonem. 

Gość gość
4 minuty temu, Gość tango napisał:

to sie idi0tko nie ukrywaj za nickiem "gosc" tylko sie podpisz jak normalna qrwa osoba a nie jakies sztuczki qrwa psuedo wizualne serwujesz tutaj .

powtarzasz sie odpadzie

Gość tango
Przed chwilą, Gość gość napisał:

powtarzasz sie odpadzie

odpadem to ty jestes. Biedna urazona ale pierwsza jedzie po biednym facecie. 

Gość gość
1 minutę temu, Gość tango napisał:

Co ? Chyba sobie zartujesz ? Kobiety to tylko potrafia ofiary zgrywac. Sama atakujesz tepaku a potem placze ze ktos sie broni. Typowa kobieta, odwracanie kota ogonem. 

popłacz sobie jeszcze, bawi mnie to jak sie ekscytujesz i myslisz jak mi dowalic 😄

Gość gość
Przed chwilą, Gość tango napisał:

odpadem to ty jestes. Biedna urazona ale pierwsza jedzie po biednym facecie. 

odpad

Gość tango
1 minutę temu, Gość gość napisał:

odpad

odpadka, idz sie karkowi wyzal

Gość Maro
2 minuty temu, Gość gość napisał:

odpad

Skonczyliscie? Mozemy wrocic do tematu. Jak dzieci.

Gość gość
6 minut temu, Gość tango napisał:

odpadka, idz sie karkowi wyzal

ty nawet nie masz komu, ale może możesz jakiemuś karkowi wylizać:D

Gość tango
11 minut temu, Gość gość napisał:

ty nawet nie masz komu, ale może możesz jakiemuś karkowi wylizać:D

ciebie to nawet za milion bym nie chcial wylizac. Bleeee, rzygnalem sobie w gebie.