Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anastazja

Mój chłopak jest strasznie zazdrosny o byłego!

Polecane posty

Gość Anastazja

Hejka, mam 18 lat, mój chłopak ma 20. To jest mój 2 partner, ja jestem jego pierwszą partnerką. On jest ciągle zazdrosny o tamtego. Ma żal, że nadal mam go w znajomych, że nie usunęłam wspólnych zdjęć, na których jesteśmy na Instagramie (nie całujemy się na nich). Mówi mi, że jak się poznawaliśmy to przeglądał mnie w internecie i zawsze go bolało, jak widział, że on jest gdzieś oznaczony przeze mnie. Ja rozumiem, że mu się podobam i że jesteśmy jeszcze niedojrzali emocjonalnie, ale on jest chorobliwie zazdrosny. Jak mu mówię, że idę na imprezę do kolegi, to się pyta jakie koleżanki tam będą, o której wrócę itd... Nadmienię, że jest bardzo dobry, pomocny i przyjacielski. Mocno uczuciowy, ale przy tym często mnie wnerwia tym jego chorobliwym podejrzeniem, że coś zrobię z innym lub, kiedyś mi powiedział, że "niby to nic, ale szkoda, że nie jest tym pierwszym dla mnie". Co ja mam zrobić? Przepraszać, go za przeszłość?

Gość Pipi

A miło by ci było jakby to tak odwrócić sytuację?? Co? Może to ty postaw się na jego miejscu i jakby Ci zależało na chłopaku a on by miał wspólne zdjęcia z nią na portalach?? Zapewne już taka zadowolona byś nie była.. Na jakiego kija trzymasz zdjęcia na istagramie skoro już nie jesteście razem?? W komórce owszem rozumiem, ale portalu po co?? 

Gość Matrioszma

Kolejna, która się puściła w wieku 16 lat

Gość Gość
6 minut temu, Gość Matrioszma napisał:

Kolejna, która się puściła w wieku 16 lat

A cnotę straciła w żłobku - bo usiadła na smoczku.

A w przedszkolu bawiła się w słoneczko.

Gość OOOO
45 minut temu, Gość Gość napisał:

A cnotę straciła w żłobku - bo usiadła na smoczku.

A w przedszkolu bawiła się w słoneczko.

:classic_ohmy: