Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bezradna

Kolega mnie zablokował.

Polecane posty

Gość Bezradna

Mam fuck frienda. Od początku było jasne co i jak.. Raz miał pretensje że przespalam się z bylym do którego od 10lat mam ogromną słabość i jest moja miłością życia. Fuck friend jest moim 2 partnerem seksualnym bo stwierdziłam że nie chce już się wiązać. Była rozmowa po jego zazdrości.,zrozumial, nawet normalnie zareagował na kolejne spotkanie z byłym. Potem pół roku nic.. I ostatnio się spotkaliśmy znów. Fuck friend nic nie powiedział, jak się dowiedział to mnie po prostu zablokował. Nie chcę mi się szukać innego ale przepraszać go nie będę.. Co za dziecko z niego a śmiał się że ja jestem dziecinna...

Gość Gość

I po co się przejmujesz? Pokazał że jest dziecinny i do tego typu relacji się nie nadaje. Ja już bym mu na pewno szansy nie dała bo pewnie Cię odblokuje gdy się jaja zapełnia.

Gość same podludzkie szmaaty

zwykła ku(rwa z ciebie i jeszcze ma pretensje

Gość Gość
2 godziny temu, Gość Bezradna napisał:

Mam fuck frienda. Od początku było jasne co i jak.. Raz miał pretensje że przespalam się z bylym do którego od 10lat mam ogromną słabość i jest moja miłością życia. Fuck friend jest moim 2 partnerem seksualnym bo stwierdziłam że nie chce już się wiązać. Była rozmowa po jego zazdrości.,zrozumial, nawet normalnie zareagował na kolejne spotkanie z byłym. Potem pół roku nic.. I ostatnio się spotkaliśmy znów. Fuck friend nic nie powiedział, jak się dowiedział to mnie po prostu zablokował. Nie chcę mi się szukać innego ale przepraszać go nie będę.. Co za dziecko z niego a śmiał się że ja jestem dziecinna...

Zazdrość? Może on chce więcej niż tylko seksu?

Gość szaarŕriikkkkk

Fuck friend to mi się jakoś z kaczorem Donaldem kojarzy...hehe 

Gość wóz albo przewóz
12 minut temu, Gość Gość napisał:

Zazdrość? Może on chce więcej niż tylko seksu?

może ona nie chce

Gość z Donaldem
Przed chwilą, Gość szaarŕriikkkkk napisał:

Fuck friend to mi się jakoś z kaczorem Donaldem kojarzy...hehe 

dlaczego?

Gość Sylwia s
2 godziny temu, Gość Bezradna napisał:

Jak można 10 lat życ w grzechu??Ślubu nie macie?Czemu nie wezmiesz ślubu?Jak mozna mieć jakiegoś byłego.?To jest wszystko grzech Cudzołóstwa.Jak Ty się prowadzisz?????Jesteś zwykła ... .Mię wierzę ze kobiety mogą takie być.Szok.

Gość hahaha
Przed chwilą, Gość Sylwia s napisał:

Jak można 10 lat życ w grzechu??Ślubu nie macie?Czemu nie wezmiesz ślubu?Jak mozna mieć jakiegoś byłego.?To jest wszystko grzech Cudzołóstwa.Jak Ty się prowadzisz?????Jesteś zwykła ... .Mię wierzę ze kobiety mogą takie być.Szok.

Tak już chyba  miało być żem grzeszna i nebezpieczna

Gość Sylwia s
26 minut temu, Gość hahaha napisał:

Tak już chyba  miało być żem grzeszna i nebezpieczna

W Boga nie wierzysz??

Gość gość

Lubisz seksik autorko?

Gość czarowiczka

W Boga nie wierzysz??

Wierzę w siłę wyższą, jeśli nazwana została Bóg to niech i tak jej będzie.

Gość Sylwia s
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Lubisz seksik autorko?

Prawda ze temat jest obrzydliwy ?też tak uważam.

Gość Sylwia s
1 godzinę temu, Gość czarowiczka napisał:

Wierzę w siłę wyższą, jeśli nazwana została Bóg to niech i tak jej będzie.

Bóg daje przykazania np.,,Nie cudzołóž"!Każdy wierzący człowiek przestrzega Przykazań.Życie w wolnym związku to grzech tak samo chodzenie do łóżka z jednym po drugim.Grzech niewybaczalny i brak szacunku do swojego ciała.Obrzydliwe.Albo 1albo zakon.Takie jest moje zdanie.

Gość hahaha

Bóg daje przykazania np.,,Nie cudzołóž"!Każdy wierzący człowiek przestrzega Przykazań.Życie w wolnym związku to grzech tak samo chodzenie do łóżka z jednym po drugim.Grzech niewybaczalny i brak szacunku do swojego ciała.Obrzydliwe.Albo 1albo zakon.Takie jest moje zdanie.

niech każdy robi co chce. ...Ja kiedyś tez tak myslałm ja ty Sylwuniu:) z wiekiem jednak zdanie zmieniłam.....to jest dopiero życie:)

Gość gosc
7 minut temu, Gość Sylwia s napisał:

Prawda ze temat jest obrzydliwy ?też tak uważam.

Nie jest, obrzydliwe sa kobiety nie lubiące seksu 😂

Gość Ie929292

Chwalisz się że jakiś koleś Cię posuwa bez związku? Nie szanujesz się i się głupio cieszysz , żałosne