Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Akasha

Dlaczego Niemcy są tacy przystojni?

Polecane posty

Gość Akasha

Byłam w okolicach Stuttgartu na poludniu  kraju i jak się nie mogę napatrzec , małe śliczne twarze a nie okrągłe wielkie  głowy jak talerze jak Polacy, młodzi w 90 % około 190 albo ponad , wysportowani , co rusz jakiś młody przystojny chłopak biega albo jeździ na rowerze, czemu nasi faceci nie mogą tak wyglądać i tak o siebie dbać? I nie mówię tu o gejowskich ciuszkach tylko o tym że Niemcy ubierają się schludnie ale też dbają o kondycję dietę 

Gość Looolo

Bo Polacy to Słowianie tak samo jak Ukraińcy, maja kiepskie geny jeśli chodzi o facetów, za to ukrainki i polki w większości ładne 

Gość Gość

Nie podoba mi się uroda Niemców. 

Gość Lola

Ogólnie się utarło że najładniejsze kobiety to słowianki a najprzytojniejsi faceci to germanie czyli Niemcy i Skandynawia 

Gość 3883
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Nie podoba mi się uroda Niemców. 

Albo jesteś zazdrosnym Polakiem albo polka która gustuje w niskich i ulanych facetach, bo w Niemczech niskich ulanych i brzydkich facetów jest bardzo mało:D A jak ktoś nie lubi Niemców to jest tam dużo obcokrajowców z całego globu 

Gość nieprawdalito
4 minuty temu, Gość Looolo napisał:

Bo Polacy to Słowianie tak samo jak Ukraińcy, maja kiepskie geny jeśli chodzi o facetów, za to ukrainki i polki w większości ładne 

Co ty walisz za bzdury. Skoro niby polki takie ładne to i faceci też muszą taką urodę dziedziczyć. To nie jest czarna skrzynka, która losuje geny jak na loterii, tylko się dziedziczy - takie rzeczy jak kształt nosa, uszu, rozstaw oczu, rodzaj włosów itd itp. Aż tak bardzo się nie różnimy, że jedna płeć jest brzydka, a druga ładna. Nie ma szans. Skoro polacy tacy szpetni to i polki muszą być, po kimś te geny się dziedziczy, tak?

Gość 9292o2
Przed chwilą, Gość nieprawdalito napisał:

Co ty walisz za bzdury. Skoro niby polki takie ładne to i faceci też muszą taką urodę dziedziczyć. To nie jest czarna skrzynka, która losuje geny jak na loterii, tylko się dziedziczy - takie rzeczy jak kształt nosa, uszu, rozstaw oczu, rodzaj włosów itd itp. Aż tak bardzo się nie różnimy, że jedna płeć jest brzydka, a druga ładna. Nie ma szans. Skoro polacy tacy szpetni to i polki muszą być, po kimś te geny się dziedziczy, tak?

Tak się składa że rasa słowiańska ma delikatne rysy twarzy jest niska i ogólnie te geny działają na korzyść kobiet bo Polacy wyglądają mdło i mało męsko , natomiast u German mają ostre rysy twarzy są wysocy barczysci więc geny działają na korzyść mężczyzn bo niemki wyglądają trochę męsko 

Gość O292

Tak samo jak azjatki są mega kobiece ale dzięki temu ich mężczyźni wyglądają prawie bezplciowo i się mogą przebierać za transow

Gość Gość
12 minut temu, Gość 3883 napisał:

Albo jesteś zazdrosnym Polakiem albo polka która gustuje w niskich i ulanych facetach, bo w Niemczech niskich ulanych i brzydkich facetów jest bardzo mało:D A jak ktoś nie lubi Niemców to jest tam dużo obcokrajowców z całego globu 

Jestem Polką i nie podobają mi się rysy twarzy Niemców.  Nie gustuje w niskich (chociaż w zależności ile kobieta ma wzrostu to uważa, że facet jest niski) i ulanych facetach. 

Gość Gość

A jak wyglądają Niemcy po 50-ce?Pewnie podobno do Polaków?

Bo młodzi to wszyscy tacy przystojni a jak patrzę na moich kolegów ze szkoły co mają ponad 40 lat to...tylko łapać się za głowę-łysi,brzuchaci i podpuchnieci.

Gość 93939
9 minut temu, Gość Gość napisał:

A jak wyglądają Niemcy po 50-ce?Pewnie podobno do Polaków?

Bo młodzi to wszyscy tacy przystojni a jak patrzę na moich kolegów ze szkoły co mają ponad 40 lat to...tylko łapać się za głowę-łysi,brzuchaci i podpuchnieci.

Są różni ale są na twarzy ladniejsi , starsi Niemcy też często uprawiają sport , spacerują nie wstydzą się jeździć rowerem nawet jeśli na podwórku stoi nowe ładne auto , Polacy to mają jakieś rowerowstret , wola jeździć starym gratem bo rowerem to wstyd a ulana doopa rośnie 

Gość Rosenrot

Till Lindemann- najlepszy facet na całym świecie. 

No fakt, Niemcy są mega przystojni, tylko że ja lubię takich 40+, 50+.

Gość 93939
15 minut temu, Gość Gość napisał:

Jestem Polką i nie podobają mi się rysy twarzy Niemców.  Nie gustuje w niskich (chociaż w zależności ile kobieta ma wzrostu to uważa, że facet jest niski) i ulanych facetach. 

A widziałaś jakichś Niemców czy sobie tak strzelasz że są nie zbyt ladni ? może idąc twoim tropem gustujesz w ukraiincach którzy są z Polakami blisko spokrewnieni ?

Gość Frek

Bo zarabiają w EURO.

Nikt kto zarabia złote czy hrywny nie może być przystojny.

Choćby zarabiał 1.000e miesięcznie to jest bardziej przystojny od zarabiającego 10.000zL czy nawet 100.000hr

Gość 93939
Przed chwilą, Gość Rosenrot napisał:

Till Lindemann- najlepszy facet na całym świecie. 

No fakt, Niemcy są mega przystojni, tylko że ja lubię takich 40+, 50+.

O boze mam ten sam gust haha till byl przystojny jak byl mlody 

Gość 93939
1 minutę temu, Gość Frek napisał:

Bo zarabiają w EURO.

Nikt kto zarabia złote czy hrywny nie może być przystojny.

Choćby zarabiał 1.000e miesięcznie to jest bardziej przystojny od zarabiającego 10.000zL czy nawet 100.000hr

Nie bo moim zdaniem Niemcy mają bardziej mieskie ciała ale jednocześnie bardziej urocze twarze , drobne z dużymi oczami , Polacy niestety są tacy bleeeee jak to Słowianscy faceci

Gość Nie jestem już szczęśliwa

Ja właśnie przeżywam nieszczęśliwa miłość do Niemca którego raz widziałam, był wysoki umięśniony miał lekko falowane ciemne blond włosy, lekki zarost i piękne oczy biegał sobie po parku , miał z 195 wzrostu, ,to chore że nie mogę zapomnieć  chłopaka którego widziałam raz w życiu 

Gość bbb

Zapraszam na Bawarię, mieszkam tutaj i żadnego takiego pięknego jak opisujecie niespotkalam, widocznie jestem w innym DE.😎

Gość .........
1 minutę temu, Gość bbb napisał:

Zapraszam na Bawarię, mieszkam tutaj i żadnego takiego pięknego jak opisujecie niespotkalam, widocznie jestem w innym DE.😎

Bawaria to akurat inny rodzaj Niemców, oni są wymieszani z Czechami Węgrami i chooj wie czym , są też bardziej zaokrągleni na twarzy jak Polacy 

Gość .........
3 minuty temu, Gość bbb napisał:

Zapraszam na Bawarię, mieszkam tutaj i żadnego takiego pięknego jak opisujecie niespotkalam, widocznie jestem w innym 

W jakim mieście w Bawarii mieszkasz ?

Gość olo

Niemcy sa przystojniesi i staraja utrzymac genialna sylwetke bo Niemki nie sa takie wredne i syczace jak Polki, sa tez blyskotliwe, zabawne i maja swoj wlasny charakter a nie odgapaiaja, jak Polki, od amerykansiej telewizji jak sie ubierac i zachowywac. Dla Niemek liczy sie cieplo domu rodzinnego a dla Polki tylko kasa bo za komuny tego nie mialy, dlatego rowniez niemry ze wschodu nie sa tak bardzo porzadane jak wyrafinowane niemki z zachodu.

Gość Gość
50 minut temu, Gość 93939 napisał:

A widziałaś jakichś Niemców czy sobie tak strzelasz że są nie zbyt ladni ? może idąc twoim tropem gustujesz w ukraiincach którzy są z Polakami blisko spokrewnieni ?

Trudno, żebym nie widziała. Czy każdej kobiecie musi się podobać taki typ urody ?  Mi się nie podoba i tyle w temacie.  

Gość kasia
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Trudno, żebym nie widziała. Czy każdej kobiecie musi się podobać taki typ urody ?  Mi się nie podoba i tyle w temacie.  

Hehehe, dokladnie, czemu ktos ci wmusza co ma ci sie podobac. Bez sensu. To jest jak kazac komus lubic mizerie czy ziemnioki, ja wole ryz i co znaczy to ze jestem inna.

Gość magda

E, nie zgodze sie, ogladam ten niemiecki serial Dark na netlifxie i wszystkie Niemcy maja tam krzywe geby. Fuj, brzydkie to. Jedyny fajny chlopaczek co jeszcze by uszedl to Bartosz, syn tej co jest wlascicielka hotelu ale on ma Polskie imie wiec to wszystko tlumaczy. Reszta to ma takie kanciate geby, nie ! 

Gość nero

Niemcy są przystojni. Zwłaszcza Ci z północy. Mają zupełnie inną budowę ciała niż Polacy. Są wysocy, mają lśniące blond włosy, niebieskie oczy i ładne uśmiechy. Polscy faceci niby też blondyni, ale jest ogromna różnica. Chyba każda kobieta to widzi. Oni ubierają się tylko w markowe ciuchy, nie założą jakiegoś badziewia na siebie. Jak buty to tylko za jakieś 400 euro w górę. Niemki też są bardzo ładne tylko inne niż Polki. One mają drogie ciuchy, dbają o cerę i włosy a nie tipsy na paznokciach. Taka kultura. 

Gość Gość
28 minut temu, Gość nero napisał:

Niemcy są przystojni. Zwłaszcza Ci z północy. Mają zupełnie inną budowę ciała niż Polacy. Są wysocy, mają lśniące blond włosy, niebieskie oczy i ładne uśmiechy. Polscy faceci niby też blondyni, ale jest ogromna różnica. Chyba każda kobieta to widzi. Oni ubierają się tylko w markowe ciuchy, nie założą jakiegoś badziewia na siebie. Jak buty to tylko za jakieś 400 euro w górę. Niemki też są bardzo ładne tylko inne niż Polki. One mają drogie ciuchy, dbają o cerę i włosy a nie tipsy na paznokciach. Taka kultura. 

Oj nigdy nie byłeś w Niemczech 

Gość Gość
33 minuty temu, Gość nero napisał:

Wypowiadasz się na temat o którym nie masz zielonego pojęcia

Gość Autorka
8 minut temu, Gość Gość napisał:

Wypowiadasz się na temat o którym nie masz zielonego pojęcia

W przeciwieństwie do Ciebie mam pojęcie bo tam mieszkam i podróżuje po różnych regionach jak mam urlop, nie siedzę w Polsce tak jak ty non stop, pewnie nawet nigdzie nie byłaś za granicą a musisz wtrącić swoje 3 grosze 

Gość Autorka
45 minut temu, Gość nero napisał:

No że blondyni to nie do końca się zgodzę bo na północy Niemiec owszem dużo blondynow ale na poludniu więcej szatynow , co nie zmienia faktu że ci rodowici się różnią od polakow na duży plus 

Gość Autorka
58 minut temu, Gość kasia napisał:

Hehehe, dokladnie, czemu ktos ci wmusza co ma ci sie podobac. Bez sensu. To jest jak kazac komus lubic mizerie czy ziemnioki, ja wole ryz i co znaczy to ze jestem inna.

No mówić że Polak jest ładniejszy od Niemca to jak mówic że niemki są piękniejsze od rosjanek , oksymoron normalnie