Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Akasha

Dlaczego Niemcy są tacy przystojni?

Polecane posty

Gość Gość gość
56 minut temu, Gość magda napisał:

E, nie zgodze sie, ogladam ten niemiecki serial Dark na netlifxie i wszystkie Niemcy maja tam krzywe geby. Fuj, brzydkie to. Jedyny fajny chlopaczek co jeszcze by uszedl to Bartosz, syn tej co jest wlascicielka hotelu ale on ma Polskie imie wiec to wszystko tlumaczy. Reszta to ma takie kanciate geby, nie ! 

Niemcy mają kanciate twarze jak mężczyźni, Polacy mają okrągłe ulane gęby jak jajo, gorsi są tylko Ukraińcy którzy miewają twarze jak od cyrkla taki ksiezyc xD

Gość Pierre

Najładniejszy facet jakiego widziałam był Francuzem, miał duże niebieskie oczy , normalnie takie wielkie niebieskie oczyska ahhh

Gość Gość
22 minuty temu, Gość Autorka napisał:

W przeciwieństwie do Ciebie mam pojęcie bo tam mieszkam i podróżuje po różnych regionach jak mam urlop, nie siedzę w Polsce tak jak ty non stop, pewnie nawet nigdzie nie byłaś za granicą a musisz wtrącić swoje 3 grosze 

I tu się mylisz, podróżuje po całej Europie a w Niemczech bywam częściej niż ty, korzystam z niemieckich lotnisk i (Szejnfeld, Tegel) i jeżdżę niemieckimi pociągami, a mieście w którym mieszkam są osiedla z okien widać Niemcy

Gość rrr
21 minut temu, Gość Autorka napisał:

No mówić że Polak jest ładniejszy od Niemca to jak mówic że niemki są piękniejsze od rosjanek , oksymoron normalnie 

Lena, skończ z tym oksymoronem, ciągle go używasz.debi,,a

Gość Gość

Jak ktoś twierdzi że Niemki są ładne to znaczy że nigdy je nie widział oczywiście  ładne zdarzają się jak np Klaudia Schiffer ale już jej siostrą jest nieładnie,  pomimo lepszej sytuacji mateliarnej Niemki są brzydko ubrane (nie mają gustu), nawet ostatnio słyszałam od Niemki że nawet za komuny Polki lepiej się ubrały, ale za to Niemcy są wysocy i przystojny i chętnie żenią się z Polkami.

Gość Gość

Jacy Niemcy żenią się z Polkami ? No raczej nie z elit ani nawet klasy średniej. 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Jacy Niemcy żenią się z Polkami ? No raczej nie z elit ani nawet klasy średniej. 

Zwykli Niemcy żenią sie ze zwykłymi Polkami 

Gość Gość
41 minut temu, Gość Autorka napisał:

No mówić że Polak jest ładniejszy od Niemca to jak mówic że niemki są piękniejsze od rosjanek , oksymoron normalnie 

Zamieszkaj w Niemczech i wzdychaj do tych swoich Niemców pięknych. Te typowo kanciaste twarze są okropne   ale jak lubisz takie to już twoja sprawa. 

Gość Gość

A Rosjanki również nierzadko żeńską się z Niemcami

Gość Gość
42 minuty temu, Gość Gość gość napisał:

Niemcy mają kanciate twarze jak mężczyźni, Polacy mają okrągłe ulane gęby jak jajo, gorsi są tylko Ukraińcy którzy miewają twarze jak od cyrkla taki ksiezyc xD

Lubisz takie szczeny?

Gość Gość

No zwykli Niemcy tak, no masz rację hahahaha

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

No zwykli Niemcy tak, no masz rację hahahaha

Głupia jesteś hahahaha

Gość Gość

Nie uważam, żeby Polki były lepiej ubrane niż Niemki. Zależy kto co lubi. Na studiach za granicą miałam dziewczyny z Niemiec, Holandii, Danii i one wszystkie miały drogie torebki od LV albo jeszcze droższe, skórzane buty, płaszcze od Hugo Boss. Polki i tak bedą się upierały, że w legginsach  i sweterkiem z sieciówki plus tipsy i tona makijażu będą lepiej wyglądały. 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Nie uważam, żeby Polki były lepiej ubrane niż Niemki. Zależy kto co lubi. Na studiach za granicą miałam dziewczyny z Niemiec, Holandii, Danii i one wszystkie miały drogie torebki od LV albo jeszcze droższe, skórzane buty, płaszcze od Hugo Boss. Polki i tak bedą się upierały, że w legginsach  i sweterkiem z sieciówki plus tipsy i tona makijażu będą lepiej wyglądały. 

A gdzie byłaś na studiach

Gość Gość

No właśnie

Gość Jsjsjs
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

I tu się mylisz, podróżuje po całej Europie a w Niemczech bywam częściej niż ty, korzystam z niemieckich lotnisk i (Szejnfeld, Tegel) i jeżdżę niemieckimi pociągami, a mieście w którym mieszkam są osiedla z okien widać Niemcy

To się naogladalas haha

Gość Autorka

Ja w Niemczech nie muszę bywać bo tam mieszkam śmieszna madralino, alles gute tschuss

Gość Lana del doopa

Jak ktoś twierdzi że Niemki są ładne to znaczy że nigdy je nie widział oczywiście  ładne zdarzają się jak np Klaudia Schiffer ale już jej siostrą jest nieładnie,  pomimo lepszej sytuacji mateliarnej Niemki są brzydko ubrane (nie mają gustu), nawet ostatnio słyszałam od Niemki że nawet za komuny Polki lepiej się ubrały, ale za to Niemcy są wysocy i przystojny i chętnie żenią się z Polkami.

A wiesz że rosjanki to samo gadaja o polkach co ty o Niemkach? Poprostu wschodnie głupie cizie zawsze się muszą dowartosciowac czyimś kosztem , zamiast trzymać sztame z innymi kobietami jak niemki , tego polki czy ruskie się nigdy nie naucza , zawsze będa gadać że są od kogoś ładniejsze jakby to była jedyną wartość w życiu 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Autorka napisał:

Ja w Niemczech nie muszę bywać bo tam mieszkam śmieszna madralino, alles gute tschuss

To sobie mieszkaj i zachwycaj się pięknymi Niemkami

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Lana del doopa napisał:

A wiesz że rosjanki to samo gadaja o polkach co ty o Niemkach? Poprostu wschodnie głupie cizie zawsze się muszą dowartosciowac czyimś kosztem , zamiast trzymać sztame z innymi kobietami jak niemki , tego polki czy ruskie się nigdy nie naucza , zawsze będa gadać że są od kogoś ładniejsze jakby to była jedyną wartość w życiu 

Mylisz się bo Rosjanki rzeczywiście są ładne

Gość Lana del doopa

To co jest właśnie śmieszne w tych wszystkich wschodnich pannach to tona tandetnego makijażu i obrzydliwe żelowe pazury jak u starej divy , polki w wiekszosci są bezgustne,tylko ruskie są gorsze 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Lana del doopa napisał:

To co jest właśnie śmieszne w tych wszystkich wschodnich pannach to tona tandetnego makijażu i obrzydliwe żelowe pazury jak u starej divy , polki w wiekszosci są bezgustne,tylko ruskie są gorsze 

Kończę rozmowę bo nie ma z kim gadać, zachwycaj się pięknymi Niemkami i kim tylko chcesz

Gość Lana del doopa
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Mylisz się bo Rosjanki rzeczywiście są ładne

Nie mówię czy są ładne czy nie ,tylko mówię że ruskie mają takie zdanie o polkach jak ty o Niemkach, dla ruskiej jak ktoś nie nosi 3 kilo tapety to o siebie nie dba 

Gość 83839

Lubisz takie szczeny?

Kwadratowa szczęka u faceta jest jak najbardziej porzadana , świadczy o dużej ilości męskich hormonów

Gość 83839

Zwykli Niemcy żenią sie ze zwykłymi Polkami 

Jakiś zazdrosny Polak wszedł do akcji , wyobraź sobie że Niemcy nie są takimi materialistami jak Polacy,moja sąsiadka niemka nie pracuje wcale nie ma studiów a jej mąż jest architektem, jakoś nie znam polaka po super studiach żeby wziął sobie żonę bez , dlatego małżeństwo Niemca i polki jak najbardziej może zaistnieć i to nie z Niemcem niskiej klasy 

Gość Kirchbaum

To co się rzuca w oczy to to że polki rosjanki i ukrainki to często tandeciary , takie kiczowate panienki przerobione makijażem  ,kobiety z zachodu mają dużo więcej klasy niestety 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość 83839 napisał:

Jakiś zazdrosny Polak wszedł do akcji , wyobraź sobie że Niemcy nie są takimi materialistami jak Polacy,moja sąsiadka niemka nie pracuje wcale nie ma studiów a jej mąż jest architektem, jakoś nie znam polaka po super studiach żeby wziął sobie żonę bez , dlatego małżeństwo Niemca i polki jak najbardziej może zaistnieć i to nie z Niemcem niskiej klasy 

To ja to napisałam ale nie miałam nic złego na myśli pisząc zwykły Niemiec, tym bardziej że znam dużo znajomych które wyszły za Niemca i są szczęśliwe.

Gość Gość
40 minut temu, Gość 83839 napisał:

Oczywiście, że są tacy i w Polsce- jeżeli facet chce mieć w domu kurę domową.

Gość Gość

A są przystoi?  Nie zauważyłam. 

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość 83839 napisał:

Kwadratowa szczęka u faceta jest jak najbardziej porzadana , świadczy o dużej ilości męskich hormonów

Jest okropna.