Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Akasha

Dlaczego Niemcy są tacy przystojni?

Polecane posty

Gość Żadnych Niemców

Niemcy są ohydni. 

Gość Wiem co mówię
1 minutę temu, Gość 93939 napisał:

Już samo to że nazywasz ich helmuty świadczy że jesteś nienawistnym Polakiem który im wszystkiego zazdrości, o Polakach nie marzą kobiety z żadnego kraju, do Niemiec przyjeżdżają nawet kolumbijki i brazylijki w poszukiwaniu męża, brytyjki uznały że Niemcy są najprzytojniejsi na świecie a jak zapytasz rosjanke czy ukrainke skąd chce mieć męża to w pierwszej kolejności wymienia anglikow i Niemców a nie polakow

hahaha nie pomyślałeś o tym ze, zdecydowana wiekszość przyjeżdza do ich dobrobytu uzyskanego z obrabowania świata, a nie do ich "urody?"?

Gość Gość gość
Przed chwilą, Gość Wiem co mówię napisał:

hahaha nie pomyślałeś o tym ze, zdecydowana wiekszość przyjeżdza do ich dobrobytu uzyskanego z obrabowania świata, a nie do ich "urody?"?

Ja widzę różnicę nawet w charakterze między Polakami a Niemcami,tam ciężko znaleźć chorego umysłowo mizogina nienawidzacego kobiet, są zimno i mało wylewni przez to są męscy bo nie tupia nóżkami jak roznianczony przez matkę polak,który pokazuje każdy swój żałosny humorek , ich ciężko wyprowadzić w równowagi co większości kobiet imponuje 

Gość Gość
10 minut temu, Gość 93939 napisał:

Już samo to że nazywasz ich helmuty świadczy że jesteś nienawistnym Polakiem który im wszystkiego zazdrości, o Polakach nie marzą kobiety z żadnego kraju, do Niemiec przyjeżdżają nawet kolumbijki i brazylijki w poszukiwaniu męża, brytyjki uznały że Niemcy są najprzytojniejsi na świecie a jak zapytasz rosjanke czy ukrainke skąd chce mieć męża to w pierwszej kolejności wymienia anglikow i Niemców a nie polakow

Tylko się nie pobijcie o tych Niemców.

Gość gość
10 minut temu, Gość 8282 napisał:

Jesteś aż tak ograniczony umysłowo że nie wiesz nawet że Niemcy się składają z kilku plemion ? Oni się różnią między sobą regionami, Bawaria sąsiaduje koło badenii wirtembergii a mimo to faceci z tych landow są diametralnie różni jeśli chodzi o urodę 

Dziecko zjeździłem całe Niemcy wzdłuż i w szerz z 10 razy. Jeszcze jedno  "Bawaria sąsiaduje KOŁO Badenii Wirtembergii ..... " Jak mam to rozumieć? Czy to po "polskiemu" napisane?

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość gość napisał:

Ja widzę różnicę nawet w charakterze między Polakami a Niemcami,tam ciężko znaleźć chorego umysłowo mizogina nienawidzacego kobiet, są zimno i mało wylewni przez to są męscy bo nie tupia nóżkami jak roznianczony przez matkę polak,który pokazuje każdy swój żałosny humorek , ich ciężko wyprowadzić w równowagi co większości kobiet imponuje 

Ale za to łatwo wmówić, że są najlepsi na świecie  - wystarczy bele malarzyna z wąsem. 

Zimny i małowylewny facet to jeden z gorszych typów, i nie na to związku z męskością.

Gość 9393
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Tylko się nie pobijcie o tych Niemców.

Trzeba chyba będzie bo jak patrzę na polakow którzy uroda ani bogactwem nie grzesza a mimo to uważają się za jakieś bóstwa to lepiej już powalczyć o faceta który będzie mi się naprawdę podobał 

Gość Gość
5 minut temu, Gość Gość gość napisał:

Ale za to łatwo wmówić, że są najlepsi na świecie  - wystarczy bele malarzyna z wąsem. 

Zimny i małowylewny facet to jeden z gorszych typów, i nie na to związku z męskością.

Gość Wiem co mówię
1 minutę temu, Gość Gość gość napisał:

Fajnie. Tylko to nie jest odpowiedź na to co napisałem.

Gość 9393
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Tak sobie wmawiaj mały krępy polaku, Amerykanie też wam zazdroszczą,Japończycy wszyscy są gorsi od polakow hahaha ...a później się obudziłes 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość 9393 napisał:

Trzeba chyba będzie bo jak patrzę na polakow którzy uroda ani bogactwem nie grzesza a mimo to uważają się za jakieś bóstwa to lepiej już powalczyć o faceta który będzie mi się naprawdę podobał 

No sorry, ale możesz nie wygrać.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość 9393 napisał:

Tak sobie wmawiaj mały krępy polaku, Amerykanie też wam zazdroszczą,Japończycy wszyscy są gorsi od polakow hahaha ...a później się obudziłes 

Jestem kobietą tępaku. 

Gość 9393

Próbujesz wmówić kobietom co im się bardziej podoba ? może lepiej się nie wypowiadaj jacy faceci się kobietom podobają bo Cię ktoś uzna za geja 

Gość Współczuję
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Jestem kobietą tępaku. 

Chyba babo chlopem z wąsami 

Gość Współczuję

Jestem kobietą tępaku. 

Przestań kłamać facet, kobieta by się nie zarla o temat facetów 

Gość gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Jestem kobietą tępaku. 

Na pewno?? Sprawdź dokładnie między nogami!

Gość 93939

Mi się podoba till schweiger sliczy jest ahhhh

Gość 8282

U Niemców nie chodzi nawet o urodę oni mają takie piękne głębokie głosy, chłodny akcent jest w nich coś takiego ahhhh 

Gość Gość

Faktycznie z tym charakterem Niemców tak jest. Oni się nie rzucają o byle co tylko są tacy spokojni. Podchodzą chłodno do tematu jak wszyscy Germanie. Polacy mają pretensje do całego świata zawsze i lubią się popisywać kim oni to nie są. Poznałam Niemców w Londynie. Zazwyczaj są bardzo dobrze wykształceni i z bogatych rodzin z Hamburga albo Monachium. Polacy to tylko w bluzach narodowych i z piwem w ręce. No może nie wszyscy. 

Gość Gravek

Faktycznie z tym charakterem Niemców tak jest. Oni się nie rzucają o byle co tylko są tacy spokojni. Podchodzą chłodno do tematu jak wszyscy Germanie. Polacy mają pretensje do całego świata zawsze i lubią się popisywać kim oni to nie są. Poznałam Niemców w Londynie. Zazwyczaj są bardzo dobrze wykształceni i z bogatych rodzin z Hamburga albo Monachium. Polacy to tylko w bluzach narodowych i z piwem w ręce. No może nie wszyscy. 

Mieszkałam katem u starszej niemki w jakimś 70 letnim domu , było mi wstyd że u nich tyle lat temu mieli już 3 łazienki w domu a w Polsce na wsiach nadal zdarzają się wychodki

Gość Gość
12 minut temu, Gość Współczuję napisał:

Przestań kłamać facet, kobieta by się nie zarla o temat facetów 

A ty chyba jesteś Niemcem, ze się tak nimi zachwycasz. Nie podobają mi się Niemcy z urody, z charakteru i nie cierpię niemieckiego języka. 

Gość Głos rozsądku

A ty chyba jesteś Niemcem, ze się tak nimi zachwycasz. Nie podobają mi się Niemcy z urody, z charakteru i nie cierpię niemieckiego języka. 

To sobie nie cierp i idź gdzieś indziej a nie gdaczesz jakbyś zaraz miała/miał znieść jajo, paskudny z Ciebie człowiek skoro marnujeaz energie na coś co Cię nie interesuje zamiast się skupić na czymś co jest bliskie tobie 

Gość Gość
5 minut temu, Gość Głos rozsądku napisał:

To sobie nie cierp i idź gdzieś indziej a nie gdaczesz jakbyś zaraz miała/miał znieść jajo, paskudny z Ciebie człowiek skoro marnujeaz energie na coś co Cię nie interesuje zamiast się skupić na czymś co jest bliskie tobie 

Z ciebie jest paskudny człowiek, bo obrażasz cały czas Polaków.  Ależ mnie interesuje dlaczego tak ci się Niemcy podobają.  Spędzałam wielokrotnie wakacje za granicą, gdzie w hotelach było dużo Niemców i ani piękni, ani zabawni,  więc nie mogę zrozumieć tego zachwytu.

Gość 92929

Z ciebie jest paskudny człowiek, bo obrażasz cały czas Polaków.  Ależ mnie interesuje dlaczego tak ci się Niemcy podobają.  Spędzałam wielokrotnie wakacje za granicą, gdzie w hotelach było dużo Niemców i ani piękni, ani zabawni,  więc nie mogę zrozumieć tego zachwytu.

Dobra skończ już ten monolog zdzisiek bo chyba dostałeś wścieklizny, a jak ktoś pisze że nienawidzi calej narodowości bez powodu to się powinien leczyć na głowę ,co polecam serdecznie , ksenofobia to paskudna cecha 

Gość Kirchbaum
28 minut temu, Gość 8282 napisał:

U Niemców nie chodzi nawet o urodę oni mają takie piękne głębokie głosy, chłodny akcent jest w nich coś takiego ahhhh 

Ja polecam piosenkę adel tawil- ich will nur das du weisst, jak ktoś zna niemiecki to super bo facet ma mega sexy głos i piosenka jest romantyczna 

Gość Gość
12 minut temu, Gość 92929 napisał:

Dobra skończ już ten monolog zdzisiek bo chyba dostałeś wścieklizny, a jak ktoś pisze że nienawidzi calej narodowości bez powodu to się powinien leczyć na głowę ,co polecam serdecznie , ksenofobia to paskudna cecha 

A kto bapisal, zd nienawidzi narodowości?

Gość SebaZ
42 minuty temu, Gość Gość napisał:

Bo my jesteśmy patriotami,mamy charakter awanturników jak prawdziwi Słowianie a piwo to nasze paliwo 🙂

Gość gość
1 godzinę temu, Gość 93939 napisał:

Ale kłamiesz. Według Angielek najprzystojniejsi faceci to Hiszpanie,Włosi,Portugalczyki i Turcy.

Gość Wiem co mówię
50 minut temu, Gość Gravek napisał:

Mieszkałam katem u starszej niemki w jakimś 70 letnim domu , było mi wstyd że u nich tyle lat temu mieli już 3 łazienki w domu a w Polsce na wsiach nadal zdarzają się wychodki

Masz rację! Wystarczyło że Niemiec jeden dobry obraz gdzieś w Polsce, Francji czy innym kraju ukradł, wystarczyło na okazały dom i 5 łazienek ze złotymi kranami.

Gość taki obraz wasz
1 godzinę temu, Gość Gość gość napisał:

Wiesz dlaczego w Niemczech nie ma mizoginów? Bo tam są normalne kobiety. Nie krytykują swoich facetów wszędzie, gdzie się da; nie chodzą całymi dniami takie naburmuszone jak wy, tylko się uśmiechają; jak ktoś je zagaduje, to nie zlewają, tylko dają szansę i normalnie rozmawiają; mają wiele ciekawych zainteresowań, można z nimi rozmawiać na wiele tematów; są inteligentne, mają poczucie humoru; są otwarte na ludzi; mimo że mają sporo do zaoferowania, to mają o wiele mniejsze wymagania niż Polki.

I dlatego Niemcy nie mają powodu, by nienawidzić kobiet, a Polacy tak.