Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Akasha

Dlaczego Niemcy są tacy przystojni?

Polecane posty

Gość Gość
56 minut temu, Gość 92929 napisał:

Dobra skończ już ten monolog zdzisiek bo chyba dostałeś wścieklizny, a jak ktoś pisze że nienawidzi calej narodowości bez powodu to się powinien leczyć na głowę ,co polecam serdecznie , ksenofobia to paskudna cecha 

Nie pisałam,  że nienawidzę całej narodowości,  a jedynie że nie podobają mi się Niemcy (ci typowi z szczęką szeroką), nie cierpię języka niemieckiego i nie lubią takich typowych Niemców (zimnych , małowylewnych). 

Gość Gość

Raczej nie powiedziałabym, że Niemki są takie fajne. One są takie butne i konkretne. Może i się uśmiechną, ale jak się dowiedzą, że jesteś jakimś tam fizolem w Niemczech a nie dobrze wykształcony to zlewają. One są wymagające. Tylko mają inne wymagania niż Polki. A to, że Polacy są mizoginami to kwestia wychowania w Polsce.  

Gość vvv
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Raczej nie powiedziałabym, że Niemki są takie fajne. One są takie butne i konkretne. Może i się uśmiechną, ale jak się dowiedzą, że jesteś jakimś tam fizolem w Niemczech a nie dobrze wykształcony to zlewają. One są wymagające. Tylko mają inne wymagania niż Polki. A to, że Polacy są mizoginami to kwestia wychowania w Polsce.  

No nie są fajne, ale i tak lepsze od was. Wy zlewacie jeszcze zanim się dowiecie, kim jesteśmy. Z jednej strony narzekacie, że nie zagadujemy, ale kiedy to robimy, to odrzucacie z miejsca, bo nie wyglądamy jak di Caprio czy inny Reeves. Nie wyobrażacie sobie nawet rozmowy z nowo poznanym, przeciętnie wyglądającym mężczyzną.

To nie jest kwestia wychowania. Nie jestem mizoginem, chciałbym mieć dziewczynę, którą bym kochał, dbałbym o nią, szanował itd., ale żadna nie jest mną zainteresowana, tylko dlatego że nie jestem przystojny. Dla was przystojniak może być biedny, bezrobotny i nie mieć żadnych zalet, a i tak będzie lepszy niż przeciętny, ale normalny, inteligentny mężczyzna.

Gość taki obraz wasz

Do wypowiedzi kolegi vvv dodałbym jeszcze to, że kiedy facet się o was stara, to wy coraz bardziej unikacie z nim kontaktu, nie doceniacie tego, co dla was robimy.

Gość Gość

No tak niestety jest. Czasy się zmieniły. Polki wyjeżdżają za granicę na studia czy do pracy i widzą, że tam faceci są fajniejsi. Swoją drogą ciężko znaleźć Polaka, który zainteresował by się dziewczyną, jeżeli nie wygląda jak modelka. 

Gość vvv
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

No tak niestety jest. Czasy się zmieniły. Polki wyjeżdżają za granicę na studia czy do pracy i widzą, że tam faceci są fajniejsi. Swoją drogą ciężko znaleźć Polaka, który zainteresował by się dziewczyną, jeżeli nie wygląda jak modelka. 

No Polacy też wyjeżdżają i widzą, że tam kobiety są fajniejsze.

Polacy często obniżają wymagania, Polki nigdy tego nie robią.

Ja zagadywałem do mniej atrakcyjnych kobiet, ale żadna mnie nie chciała, bo każda szukała przystojniaka, tak więc Polaka, który zainteresuje się dziewczyną, która nie wygląda jak modelka znaleźć bardzo łatwo, a znaleźć Polkę, która zainteresuje się mężczyzną, który nie jest przystojny, graniczy z cudem.

Gość Gość

Chyba na odwrót. 

Gość vvv
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Chyba na odwrót. 

Nie spotkałem jeszcze kobiety, która dałaby szansę przeciętnie wyglądającemu mężczyźnie, za to znam wielu mężczyzn, którzy nie szukają modelek.

Gość Gość

Niemcy są przystojniejsi od Polaków. Rzecz jasna. Po pierwsze są wyźsi, więc mają długie nogi i zgrabne kostki, Polacy są raczej niscy. Niemcy mają ładne włosy, Polacy obcinają się na łyso albo na jeżyka. Niemcy też lubią się fajnie ubrać, dla Polaków to niemęskie. Mają też bardzo często piękne zadbane dłonie i białe ząbki, czego o Polakach raczej nie można powiedzieć. 

Gość 438
23 godziny temu, Gość Akasha napisał:

Byłam w okolicach Stuttgartu na poludniu  kraju i jak się nie mogę napatrzec , małe śliczne twarze a nie okrągłe wielkie  głowy jak talerze jak Polacy, młodzi w 90 % około 190 albo ponad , wysportowani , co rusz jakiś młody przystojny chłopak biega albo jeździ na rowerze, czemu nasi faceci nie mogą tak wyglądać i tak o siebie dbać? I nie mówię tu o gejowskich ciuszkach tylko o tym że Niemcy ubierają się schludnie ale też dbają o kondycję dietę 

bzdury bzdury i jeszcze raz bzdury 

raz nie ma tak wysokiej nacji na świecie , niemcy sa wyżsi śrenio o 1.5 cm 

dwa postawic obok siebie 100 przypadków Niemców , polaków , ukrainców  zeby sie zesrala jedna z druga nie pozna kto jest z jakiego kraju 

trzy nie istneje rasa arysjska to wymysł nazistów 

cztery w niemczech żyje 20 min imigrantów głownie turasy 

Gość 9292
1 godzinę temu, Gość SebaZ napisał:

Bo my jesteśmy patriotami,mamy charakter awanturników jak prawdziwi Słowianie a piwo to nasze paliwo 🙂

Właśnie dlatego słowianki gardzą slowianami bo jesteście prymitywy , nadajecie się do kobiet z Afryki:D

Gość Sweta
11 minut temu, Gość 438 napisał:

bzdury bzdury i jeszcze raz bzdury 

raz nie ma tak wysokiej nacji na świecie , niemcy sa wyżsi śrenio o 1.5 cm 

dwa postawic obok siebie 100 przypadków Niemców , polaków , ukrainców  zeby sie zesrala jedna z druga nie pozna kto jest z jakiego kraju 

trzy nie istneje rasa arysjska to wymysł nazistów 

cztery w niemczech żyje 20 min imigrantów głownie turasy 

Nie gadaj bzdur ja Niemca poznam z daleka tak samo jak ukrainca, Ukrainiec jest niski ma.okragla głowę ziemniakowaty nos i lekko skośne oczy , typowe dla Słowian jest posiadanie nie proporcjonalnie wielkiej głowy, Niemcy mają strzeliste kości wąskie pośladki i szerokie bary , nos chudy , twarz dłuższa niż szersza gdzie u Słowian twarz wygląda jak nadmuchany balon  , genetyki kochanie nie oszukasz, a co wzrostu to młodzi Niemcy są dużo wyżsi od polakow , różnica w statystykach jest taka mała bo w Polsce starzy niscy faceci umierają szybko a młodych facetów jest dużo, w Niemczech starzy niscy faceci umierają późno a młodych jest malo 

Gość Kirchbaum
3 minuty temu, Gość Sweta napisał:

Nie gadaj bzdur ja Niemca poznam z daleka tak samo jak ukrainca, Ukrainiec jest niski ma.okragla głowę ziemniakowaty nos i lekko skośne oczy , typowe dla Słowian jest posiadanie nie proporcjonalnie wielkiej głowy, Niemcy mają strzeliste kości wąskie pośladki i szerokie bary , nos chudy , twarz dłuższa niż szersza gdzie u Słowian twarz wygląda jak nadmuchany balon  , genetyki kochanie nie oszukasz, a co wzrostu to młodzi Niemcy są dużo wyżsi od polakow , różnica w statystykach jest taka mała bo w Polsce starzy niscy faceci umierają szybko a młodych facetów jest dużo, w Niemczech starzy niscy faceci umierają późno a młodych jest malo 

Wzrost Niemców tych rodowitych zanizaja przybysze z Azji i krajów arabskich, gdzie Arabowie często nie mają więcej niż 170-174

Gość Polak

Tego nie wie nikt, ale rzeczywi$cie Niemcy $ą przy$tojni. Wiele Polek ze $lą$ka i Pomorza tak $ądzi...

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Zgadza się Niemki mają taki trochę wredny charakter ale często wychodzą z inicjatywą jak facet wpadnie jej w oko potrafią same zaproponować wyjście na piwo czy na kawę a zdarza się że i sex dla sportu ale nie zadzierają nosa jak Polki które uważają siebie za wybredne księżniczki. Poza tym Niemki są bardzo konkretne i mówią prosto w oczy i to mi się w nich podoba. 

Gość 438
2 godziny temu, Gość Sweta napisał:

uuu komus tu imponuje pseudonaukowa hitlerowska eugenika , tera rozumiem wasz zachwyt szkopami ale niestety  patrz punkt 3 >>

Gość 9292
3 minuty temu, Gość 438 napisał:

uuu komus tu imponuje pseudonaukowa hitlerowska eugenika , tera rozumiem wasz zachwyt szkopami ale niestety  patrz punkt 3 >>

Nie eugenika tylko istnieje coś takiego baranie jak podział rasowy którego wcale nie dokonali Niemcy tylko uczeni z innych krajów 

Gość Gosc

Polki wcale nie są takie ładne. Ile znacie światowych polskich modelek? Jedyne znane to te z dubaju co za kibelek robiły

Gość Gosc
6 godzin temu, Gość 9393 napisał:

Typowy Polak jest brzydki ,młodzi nie są brzydcy raczej tacy średni, młodzi czyści Niemcy dużo ładniejsi, typowo męska zimna uroda , często jasno niebieskie przenikliwe oczy , wysokie kości policzkowe, Polak to taki kundelek z urody 

Pokaż swoje zdjęcie, zwykle takie komentarze piszą niedowartosciowane pasztety z komplekasami 

Gość Yolandi
1 godzinę temu, Gość Gosc napisał:

Pokaż swoje zdjęcie, zwykle takie komentarze piszą niedowartosciowane pasztety z komplekasami 

Ja jestem akurat młoda szczupła i mam idealną figurę, wąska talia szeroką pupa umięśnione uda w życiu bym polaka sobie nie wzięła bo szkoda takich lasek na was 

Gość Yolandi
1 godzinę temu, Gość Gosc napisał:

Polki wcale nie są takie ładne. Ile znacie światowych polskich modelek? Jedyne znane to te z dubaju co za kibelek robiły

Modelki nie muszą być ładne tylko fotogeniczne dzbanie , wlasnie im brzydsza modelka tym lepiej 

Gość 9393

Skandynawowie też są przystojni