Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktoś

Były znowu do mnie napisał z fejka a teraz szaleje

Polecane posty

Gość ktoś

Jeśli masz jakaś żonę, nawet po ślubie na łące przed bogiem słońcem albo szatanem, to ZOSTAW MNIE W SPOKOJU, czego ode mnie chcesz, nie uda się wam wrobić mnie w cokolwiek, nie jestem juz naiwną 20-tką, twoje manipulacje nic nie dadzą, najwyżej zabierzesz mi znowu trochę czasu i to bedzie twój jedyny tryumf, poza tym, że w końcu pójdę na policję. Nigdy nic między nami nie będzie, weź duży młotek i zacznij wybijać sobie z tego durnego łba a najlepiej idź do psychiatry. Cześć. 

Gość Sylwia s
17 minut temu, Gość ktoś napisał:

Jeśli masz jakaś żonę, nawet po ślubie na łące przed bogiem słońcem albo szatanem, to ZOSTAW MNIE W SPOKOJU, czego ode mnie chcesz, nie uda się wam wrobić mnie w cokolwiek, nie jestem juz naiwną 20-tką, twoje manipulacje nic nie dadzą, najwyżej zabierzesz mi znowu trochę czasu i to bedzie twój jedyny tryumf, poza tym, że w końcu pójdę na policję. Nigdy nic między nami nie będzie, weź duży młotek i zacznij wybijać sobie z tego durnego łba a najlepiej idź do psychiatry. Cześć. 

Chore.Mną też się taki ... interesuje od wielu lat .Nawet w zmowie z moimi rodzicami i rodzeństwem był ze mi małżeństwo rozwalą żeby nas spiknac.Obiecali mu to podobno .Od2008 ... mnie śledził do 2010 interesuje się moim życiem podgląda mój fb..wypytuje ludzi podburza.Bruzdzi poprzez swoich agentów w każdej mojej pracy .Posądza mnie przed ludźmi o jakieś zdrady o prostytucje. .mojej mamie mówi ze nie powinnam mieć fb albo komentuje przed moją rodziną moje zdjęcia a jak przyjdzie co do czego to zwala to na mojego męża i ze szwagrem próbują go wrabiać.Nie podoba im się ze mam Internet to zakładają durne prowo ze niby mąż chcę mi odciąć..internet.Wysyłał mi wulgarne esemesy to gadają że mąż to robi..nazywał mnie kufą i wmawiał zdrady a gadają ze mąż mnie posądza .i tak nazywa.Chory człowiek.Nigdy z nim nic nie miałam do klasy tylko  chodził ze mną  w podstawówce...przez 3lataŻoną niech się psychol zajmnie!Do rodziny się nie odczuwam za to ze z ...ancem trzy nią.Teraz jest wesele brata albo pójdę i będzie dym albo nie idę wcale.Miarka się przebrała.

Gość Fan Sylwii
1 minutę temu, Gość Sylwia s napisał:

Chore.Mną też się taki ... interesuje od wielu lat .Nawet w zmowie z moimi rodzicami i rodzeństwem był ze mi małżeństwo rozwalą żeby nas spiknac.Obiecali mu to podobno .Od2008 ... mnie śledził do 2010 interesuje się moim życiem podgląda mój fb..wypytuje ludzi podburza.Bruzdzi poprzez swoich agentów w każdej mojej pracy .Posądza mnie przed ludźmi o jakieś zdrady o prostytucje. .mojej mamie mówi ze nie powinnam mieć fb albo komentuje przed moją rodziną moje zdjęcia a jak przyjdzie co do czego to zwala to na mojego męża i ze szwagrem próbują go wrabiać.Nie podoba im się ze mam Internet to zakładają durne prowo ze niby mąż chcę mi odciąć..internet.Wysyłał mi wulgarne esemesy to gadają że mąż to robi..nazywał mnie kufą i wmawiał zdrady a gadają ze mąż mnie posądza .i tak nazywa.Chory człowiek.Nigdy z nim nic nie miałam do klasy tylko  chodził ze mną  w podstawówce...przez 3lataŻoną niech się psychol zajmnie!Do rodziny się nie odczuwam za to ze z ...ancem trzy nią.Teraz jest wesele brata albo pójdę i będzie dym albo nie idę wcale.Miarka się przebrała.

Sylwio, kiedy odejdziesz od męża i wyjdziesz za mnie? 

Gość antyfan
2 minuty temu, Gość Fan Sylwii napisał:

współczuje gustu

Gość Gość
5 minut temu, Gość Fan Sylwii napisał:

A kiedy chcesz? 

Gość Fan
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

A kiedy chcesz? 

sprawdzam tylko jaka łatwa i szybka jesteś

Gość Sylwia s
37 minut temu, Gość ktoś napisał:

W ogóle to jak można mieć jakiegoś byłego?albo jeden albo wcale!Fuj aż z dwoma się zeszmaciłaś?Ja tylko z mężem byłam.Nie rozumiem czegoś takiego.

Gość Sylwia s
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

A kiedy chcesz? 

Czemu się podszywasz?

Gość Fan Sylwii
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

A kiedy chcesz? 

pojutrze o 12 w samo południe w urzędzie stanu cywilnego. Nie moge sie doczekać nocy poślubnej. Będę gryzł Cie w ucho

Gość Sylwia s
10 minut temu, Gość Fan Sylwii napisał:

Proszę przestać sobie robić ze mnie jaja bo zgłosze to.Nie wiem kim jesteś.Nie odpowiadam na d ebilne pytania ...nym anonimom na ...nym forum.Proste.

Gość jaka inteligentna inaczej
2 minuty temu, Gość Sylwia s napisał:

Czemu się podszywasz?

podszywać się pod...gościa..hahhahahahahahahahahahahaha buhahahahahhahahaha hahhahahahaha buhahahahhaha

Gość jaka inteligentna inaczej

Proszę przestać sobie robić ze mnie jaja bo zgłosze to.Nie wiem kim jesteś.Nie odpowiadam na d ebilne pytania ...nym anonimom na ...nym forum.Proste.

bos ty jedyna sylwia w całym wszehświecie hahahahahahaha buhahahahhahaha

Gość Fan Sylwii

Ale ja sie zakochałem w twojej duszy, jesteś kobietą z zasadami, dzieci masz odchowane to czas na drugie życie.

Gość Sylwia s
4 minuty temu, Gość Fan Sylwii napisał:

pojutrze o 12 w samo południe w urzędzie stanu cywilnego. Nie moge sie doczekać nocy poślubnej. Będę gryzł Cie w ucho

Po pierwsze męża ja wybieram nie na odwrót ..po drugie już jednemu slubowałam na dobre i złe.Wystarczy.Po trzecie jestem porządną Katoliczką.Po czwarte kota w worku nie kupuję idź Pan na targowisko z napisem anonim .

Gość buhahahhahaha
Przed chwilą, Gość Fan Sylwii napisał:

Ale ja sie zakochałem w twojej duszy, jesteś kobietą z zasadami, dzieci masz odchowane to czas na drugie życie.

dobrze ,że jeszcze przed obiadem bo zwrócony by był po takim wyznaniu,fan .....heehhehehe buhahahhahaha co sam się...zasad nie trzyma

Gość Hahaha
9 minut temu, Gość Fan napisał:

sprawdzam tylko jaka łatwa i szybka jesteś

Mówisz dziś jutro jestem pod drzwiami z całym bajzlem 

Gość Sylwia s
4 minuty temu, Gość Fan Sylwii napisał:

Po pierwsze pisze się ,,Twojej/po drugie takie mam zasady ze cnote jednemu oddałam z nim żyje..jemu ślubowałam i tak już zostanie.Niema czegoś takiego jak drugie życie.Nie u mnie.Dla mnie Echarystia jest kwestią życie albo śmierć.Nie można żyć w grzechu.

Gość Fan Sylwii
5 minut temu, Gość Sylwia s napisał:

Po pierwsze pisze się ,,Twojej/po drugie takie mam zasady ze cnote jednemu oddałam z nim żyje..jemu ślubowałam i tak już zostanie.Niema czegoś takiego jak drugie życie.Nie u mnie.Dla mnie Echarystia jest kwestią życie albo śmierć.Nie można żyć w grzechu.

Trudno, już nigdzie nie spotkam drugiej takiej Sylwii 

Gość heh

Trudno, już nigdzie nie spotkam drugiej takiej Sylwii 

Fakt takiej bez honoru i szacunku do siebie co mąż zdradza a ona z nim siedzi..wow..szacun być fanem kpgoś z  takimi zasadami

Gość Fan Sylwii
Przed chwilą, Gość heh napisał:

Fakt takiej bez honoru i szacunku do siebie co mąż zdradza a ona z nim siedzi..wow..szacun być fanem kpgoś z  takimi zasadami

jeśli tak to jak najszybciej musi wystąpić o rozwód kościelny! Jak widać, jeszcze nic straconego! Mam szanse! 

Gość Sylwia s

jeśli tak to jak najszybciej musi wystąpić o rozwód kościelny! Jak widać, jeszcze nic straconego! Mam szanse! 

Ja nic nie muszę!!

Gość gość
3 minuty temu, Gość Sylwia s napisał:

Ja nic nie muszę!!

Poszło w majtki. 

Gość sylwia s
10 minut temu, Gość gość napisał:

Poszło w majtki. 

idz sie leczyć Tomasz!