Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Galicja

Gardzę polskimi facecikami

Polecane posty

Gość Galicja

Gardzę polskimi facecikami :) Ukraińcowi i islamiście dałabym dvpy za darmo ale na polaka nawet nie splune... Jak będę chciała mieć syna to go urodzę, matkować polskiemu chłopu nie zamierzam hihihi :3 I to nie prowo serio tak uważam :) 

Gość Kaja

Gdybym mogła cofnąć się kilkanaście lat do tylu z ta wiedza, która mam teraz to nie zenilabym się z Polakiem albo uciekła od niego zanim urodziłam syna. Ale za te zmarnowane lata odpłaciłam się mężowi i odpłaca nie raz :) Mieszkamy w Londynie i zdradzałam go z czarnymi i hindusami wielokrotnie. Największa zemsta na nim? Pozwoliłam spuścić się do środka kochankowi, potem wróciłam do domu i nawet nie wzięłam prysznica tylko poszłam z mężem do łóżka i kazałam mi zrobić minete. Tak bardzo go nienawidzę. 

Gość prawda

Prowo ty ...ańcu psychopatyczny,takie ścierwo stalkerskie należałoby zutylizować.Jesteś takim wyjątkiem,gdzie należałoby tak zrobić  z niektórymi takimi jak ty

Gość Foscgosc

Masakra 

Gość Gość

To prawda Polacy to dorosłe dzieci 

Gość Polak

Czy psita yebie ci śledziem?

Gość Gość
19 godzin temu, Gość Kaja napisał:

Gdybym mogła cofnąć się kilkanaście lat do tylu z ta wiedza, która mam teraz to nie zenilabym się z Polakiem albo uciekła od niego zanim urodziłam syna. Ale za te zmarnowane lata odpłaciłam się mężowi i odpłaca nie raz 🙂 Mieszkamy w Londynie i zdradzałam go z czarnymi i hindusami wielokrotnie. Największa zemsta na nim? Pozwoliłam spuścić się do środka kochankowi, potem wróciłam do domu i nawet nie wzięłam prysznica tylko poszłam z mężem do łóżka i kazałam mi zrobić minete. Tak bardzo go nienawidzę. 

Jeśli to prawda, jesteś obrzydliwa. Obrzydliwym człowiekiem. Żyj nienawiścią i rób dalej z siebie bydle.

Gość Gość
16 minut temu, Gość Gość napisał:

Jeśli to prawda, jesteś obrzydliwa. Obrzydliwym człowiekiem. Żyj nienawiścią i rób dalej z siebie bydle.

Jestem w szoku 

Gość Gosc

Polki za to nadają się najwyżej na szm.aty dla hin.dusów w uk

Gość Już wiesz
3 godziny temu, Gość Gosc napisał:

Polki za to nadają się najwyżej na szm.aty dla hin.dusów w uk

Polaczkow żadna kobieta w Europie nie chce, ciekawe dlaczego ;) Nawet zapijaczone i zacpane Angielki prowadzajace sie gorzej od francuskich kurtyzan nie spluna na polskiego faceta, a co dopiero mówić o innych nacjach hahahah 😂 Niestety pPolacy to problem polskich dziewczyn, wcale się nie dziwie, ze na emigracji szukają faceta innej narodowości. PS. Wiesz dlaczego muzułmanie i Hindusi maja powodzenie? Bo maja cos czego nie maja polscy faceciki- 100% testosteronu 

Gość Gość

Ja też nimi gardzę. Pchły z małymi...f....Ale wielkim ego. 

Gość Bicku

Ja nie mam problemów z erekcją. Pozdrawiam 🙂

Gość Sebek

Polki to zakały Europy. Jak poznacie polkę to dyskretnie spytajcie czy pracowała w UK,Włoszech,Holandii i Niemczech bo będziecie mieli problem jak mój kumpel.

Gość Gosc

Dajcie spokoj. Polacy nie sa tacy zli. Jasne, ze ...e tez sie znajda, ale nie brakuje u nas normalnych i kulturalnych mezczyzn.