Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 🐽🐽🐽

Ile kaw z fajami dzisiaj spożyłaś i w jakiej formie wieprzowinę jadłaś?

Polecane posty

Gość Beka

Ahh a cóż innego mógł napisać histeryk który nieudolnie pozuje na damese który stanął w obliczu osmieszenia się? Oczywiście że to była prowokacja żeby ośmieszyć mnie. Ba to była prowokacja nie jego 🤣 z pewnościo nimfeto. Na pewno "twoi bialorycerze" pamietajo jakieś zdjęcie butów które podobno jest taaak stare że tylko ja pamiętam i znają ich pierwowzór od lorę 🤣 ginie. Nie muszę prowadzić teczki bolfeczi by ci udowodnić twoja głupotę.Pani prokurator. Może wujek policjant do tego ciocia sędzia i frytki do tego? Zejdź na ziemię egzaltowana panienko bo się osmieszasz . 

Gość Gość

Haha już się nakręciła i strzela slepakami jeden po drugim. Weszła nimfeczi i za nią od razu szwadrony obrońców ni z gruchy ni z pietruchy 🤣 i ta pogarda dla ludzi że każdy inny niż ona to plebs . Jesteś taka żałosna. Przyklasnij sobie warami histeryczko.  Osmieszasz to się ty i robisz to praktycznie codziennie myśląc że ktokolwiek z poziomem iq większym niż leżaczek się nabierze na twoje śmieszne prowokacje i kłamstwa. Nara globusie. Uspokoj drżenie histeryczne.

Gość gość
7 minut temu, Gość Beka napisał:

Ahh a cóż innego mógł napisać histeryk który nieudolnie pozuje na damese który stanął w obliczu osmieszenia się? Oczywiście że to była prowokacja żeby ośmieszyć mnie. Ba to była prowokacja nie jego 🤣 z pewnościo nimfeto. Na pewno "twoi bialorycerze" pamietajo jakieś zdjęcie butów które podobno jest taaak stare że tylko ja pamiętam i znają ich pierwowzór od lorę 🤣 ginie. Nie muszę prowadzić teczki bolfeczi by ci udowodnić twoja głupotę.Pani prokurator. Może wujek policjant do tego ciocia sędzia i frytki do tego? Zejdź na ziemię egzaltowana panienko bo się osmieszasz . 

3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Haha już się nakręciła i strzela slepakami jeden po drugim. Weszła nimfeczi i za nią od razu szwadrony obrońców ni z gruchy ni z pietruchy 🤣 i ta pogarda dla ludzi że każdy inny niż ona to plebs . Jesteś taka żałosna. Przyklasnij sobie warami histeryczko.  Osmieszasz to się ty i robisz to praktycznie codziennie myśląc że ktokolwiek z poziomem iq większym niż leżaczek się nabierze na twoje śmieszne prowokacje i kłamstwa. Nara globusie. Uspokoj drżenie histeryczne.

Buahaha.

Wincyj tego nas/raj.

I kto tu się podnieca Wieczorna?

Dużo jeszcze tych elaboratów zamierzasz natworzyć?

Jesteś chora psychicznie i masz chorą obsesję na tle Nymphette.

Co te posty doskonale dokumentują.

Ktoś cię podpuścił pustaku a ty tylko się wkopałaś przyznaniem się do posiadania zdjęć butów Nimfy sprzed 3 lat.

To co robisz podchodzi centralnie pod paragraf stalkingu.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Buahaha.

Wincyj tego nas/raj.

I kto tu się podnieca Wieczorna?

Dużo jeszcze tych elaboratów zamierzasz natworzyć?

Jesteś chora psychicznie i masz chorą obsesję na tle Nymphette.

Co te posty doskonale dokumentują.

Ktoś cię podpuścił pustaku a ty tylko się wkopałaś przyznaniem się do posiadania zdjęć butów Nimfy sprzed 3 lat.

To co robisz podchodzi centralnie pod paragraf stalkingu.

Kotku w necie nic nie ginie. Wystarczy pstryknac i masz buty 💋 dlatego może zastanów się następnym razem gdy do pustego łba przyjdzie ci pomysł zaszpanowania podróbka czy cyckami okraszonymi gornolotnym lacinskim cytatem. Na to jest paragraf wieczornej czyli zdemaskowanie głupoty twej. Pa 💋przypominam że to Ty założyłas temat o moim zarciu wieprzowiny więc to Ty się podniecasz i szukasz uwagi z mojej strony. Mówisz masz smerfeczi. A teraz turlaj dropsa z gnoju w szpilkach iw są lorę. 

Gość gość
47 minut temu, Gość Gość napisał:

Mam zdjęcia które wrzucalas więc skończ rznac głupa damulko w podrobach . 

jesteś chora Wieczorna xD noł lajfie ze zrytą psyche xD nie wiedziałem że z tobą aż tak źle xD ale z drugiej strony czego się spodziewać po pedo/filce i kopro/filce xD screen zrobiony bo może przydać się Nimfie jako dowód na twoją manię na jej tle i ogólne spjerdolenie xD Dariusz Byczy i Sylwia to przy tobie normalsy xD

Gość Iks de
Przed chwilą, Gość gość napisał:

jesteś chora Wieczorna xD noł lajfie ze zrytą psyche xD nie wiedziałem że z tobą aż tak źle xD ale z drugiej strony czego się spodziewać po pedo/filce i kopro/filce xD screen zrobiony bo może przydać się Nimfie jako dowód na twoją manię na jej tle i ogólne spjerdolenie xD Dariusz Byczy i Sylwia to przy tobie normalsy xD

Więcej iks de heheszkow nie sprawi że będziesz bardziej wiarygodna smerfeczi 💋💋 Dariusz byczy i jego groźby cie nie interesujo? Dziwne? Bynajmniej 💋 njewazne jak mowio i czy byczy łeb chce ukrecic ważne że stawiajo w roli biednej nimfeczi prześladowanej przez złom wieczornom. Oł soł sed. Skończ wasc i idź toczyć dropsa z gnoju wiesniaro histeryczna.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Kotku w necie nic nie ginie. Wystarczy pstryknac i masz buty 💋 dlatego może zastanów się następnym razem gdy do pustego łba przyjdzie ci pomysł zaszpanowania podróbka czy cyckami okraszonymi gornolotnym lacinskim cytatem. Na to jest paragraf wieczornej czyli zdemaskowanie głupoty twej. Pa 💋przypominam że to Ty założyłas temat o moim zarciu wieprzowiny więc to Ty się podniecasz i szukasz uwagi z mojej strony. Mówisz masz smerfeczi. A teraz turlaj dropsa z gnoju w szpilkach iw są lorę. 

Tu nie mowimy o prywatności w sieci. 

Tylko o twojej chorej obsesji na tle Nymphette.

Stara chora kolumbryno. 

Screeny dokumentujące twoją chorą obsesję i ośmieszenie zrobione. 

W końcu w sieci nic nie ginie. 

Buhaha. 

Pamiętaj o tym.

I nie używaj tych ust bo one pasują może ładniutkiej Nimfetce ale nie tobie Rybacho.

Ośmieszasz się.

Wystarczył jeden link żebyś z mokrą rozworą przeszukiwała swoje liczne pliki dotyczące Nimfy.

Przerażające.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Iks de napisał:

Więcej iks de heheszkow nie sprawi że będziesz bardziej wiarygodna smerfeczi 💋💋 Dariusz byczy i jego groźby cie nie interesujo? Dziwne? Bynajmniej 💋 njewazne jak mowio i czy byczy łeb chce ukrecic ważne że stawiajo w roli biednej nimfeczi prześladowanej przez złom wieczornom. Oł soł sed. Skończ wasc i idź toczyć dropsa z gnoju wiesniaro histeryczna.

A ch/uj cię Byczy obchodzi WIeczorna locho?

To sprawa Nimfy którym z was się zajmie. 

Ona widocznie wybrała żeby zająć się tobą a Darkowi wybacza i tego nie możesz znieść wieśniaro.

Przestań pisać do mnie jak do Nimfy bo w końcu rzeczywiście na najbliższy psychiatryk zadzwonię że stanowisz zagrożenie dla siebie i dla niej i przyjadą pały po ciebie. 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Tu nie mowimy o prywatności w sieci. 

Tylko o twojej chorej obsesji na tle Nymphette.

Stara chora kolumbryno. 

Screeny dokumentujące twoją chorą obsesję i ośmieszenie zrobione. 

W końcu w sieci nic nie ginie. 

Buhaha. 

Pamiętaj o tym.

I nie używaj tych ust bo one pasują może ładniutkiej Nimfetce ale nie tobie Rybacho.

Ośmieszasz się.

Wystarczył jeden link żebyś z mokrą rozworą przeszukiwała swoje liczne pliki dotyczące Nimfy.

Przerażające.

Oh oh. Kolejny styl naszej poetki smerfeczi. Każde zdanie od odstępu że niby nowy bialorycerz przybył ratować dame swego serca. Ajm soł imprezd. Te liczne pliki są dostępne dla każdego. Biedna nimfeczi z przerostem ego i narcyzmem. Ladniutkiej nimfetce ojeju jaką smerfetka słodka. Żal 🤣

Gość HisteriaWieczornejxD
3 minuty temu, Gość Iks de napisał:

Więcej iks de heheszkow nie sprawi że będziesz bardziej wiarygodna smerfeczi 💋💋 Dariusz byczy i jego groźby cie nie interesujo? Dziwne? Bynajmniej 💋 njewazne jak mowio i czy byczy łeb chce ukrecic ważne że stawiajo w roli biednej nimfeczi

10 minut temu, Gość Gość napisał:

25 minut temu, Gość Beka napisał:

20 minut temu, Gość Gość napisał:

prześladowanej przez złom wieczornom. Oł soł sed. Skończ wasc i idź toczyć dropsa z gnoju wiesniaro histeryczna.

Haha dama chciała zaszpanowac i pochwaliła się chamska podróbka 🤣 ślepy odrozni na oko oryginał od twojej podroby. Mam zdjęcia które wrzucalas więc skończ rznac głupa damulko w podrobach . 

Wystarczył jeden link i już Wieczorna podryguje w histeryczno - schizofrenicznych spazmach i schizofrenicznych urojeniach dotyczących Nimfetki  😂 Dobre 😂 Trigger level master 😂

1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Oh oh. Kolejny styl naszej poetki smerfeczi. Każde zdanie od odstępu że niby nowy bialorycerz przybył ratować dame swego serca. Ajm soł imprezd. Te liczne pliki są dostępne dla każdego. Biedna nimfeczi z przerostem ego i narcyzmem. Ladniutkiej nimfetce ojeju jaką smerfetka słodka. Żal 🤣

Produkuj się dalej  Wieczorna 😂 Już nastukałaś stronę A4 😂 Wystarczył jeden link żeby cię striggerować zaburzona stalkerska pało 😂Nie widzisz że każdy tutaj ma z ciebie i twojej obsesji bekę? Podejrzewam że łącznie z Nimfą?

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

A ch/uj cię Byczy obchodzi WIeczorna locho?

To sprawa Nimfy którym z was się zajmie. 

Ona widocznie wybrała żeby zająć się tobą a Darkowi wybacza i tego nie możesz znieść wieśniaro.

Przestań pisać do mnie jak do Nimfy bo w końcu rzeczywiście na najbliższy psychiatryk zadzwonię że stanowisz zagrożenie dla siebie i dla niej i przyjadą pały po ciebie. 

No już spokojnie. Zjedz dwie sztuki beriz żeby opanować drżenie histeryczne. Dzwoń. Ijoijoijo. Byczy kwiczy a smerfeczi ryczy. Beka iks de heheszki.

Wieczorna która pisze tutaj ciągle odniesienia do kału czy pedo/filii i jest największą prostaczką w tym kraju (całkiem poważnie możliwe że tak jest) nazywa kogokolwiek wieśniarą 😂 Pisz dalej Macioro 😂I my się pośmiejemy i prokurator będzie miał bekę jak Nimfa się w końcu wkurfi twoim dokumentowaniem jej życia i pisaniem o niej i pójdzie z tym wszystkim na pały 😂

Gość Gość
2 minuty temu, Gość HisteriaWieczornejxD napisał:

Produkuj się dalej  Wieczorna 😂 Już nastukałaś stronę A4 😂 Wystarczył jeden link żeby cię striggerować zaburzona stalkerska pało 😂Nie widzisz że każdy tutaj ma z ciebie i twojej obsesji bekę? Podejrzewam że łącznie z Nimfą?

Wiemy nimfeczi. Czriger. Zaczyna się. In spe czriger nimfa gold diger joł. Czriger maj dej. Fak fu baj de łej. Gudbaj.

2 minuty temu, Gość Gość napisał:

No już spokojnie. Zjedz dwie sztuki beriz żeby opanować drżenie histeryczne. Dzwoń. Ijoijoijo. Byczy kwiczy a smerfeczi ryczy. Beka iks de heheszki.

A gdzie tu widzisz histerię? Emocje i agresję widać raczej we wszystkich twoich postach. Wystarczył jeden link i już kompleksy wobec Nimfy wylazły z wieśniary 😉 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość HisteriaWieczornejxD napisał:

Wieczorna która pisze tutaj ciągle odniesienia do kału czy pedo/filii i jest największą prostaczką w tym kraju (całkiem poważnie możliwe że tak jest) nazywa kogokolwiek wieśniarą 😂 Pisz dalej Macioro 😂I my się pośmiejemy i prokurator będzie miał bekę jak Nimfa się w końcu wkurfi twoim dokumentowaniem jej życia i pisaniem o niej i pójdzie z tym wszystkim na pały 😂

No idź idź na pały to może zaznasz ulgi i przestanie cie interesować cie moja rozwora oraz spożywana przeze mnie wieprzowina o której aż tematy musisz wysrac. Tylko dokładnie się na nie nadziej żeby był efekt.

5 minut temu, Gość Gość napisał:

Wiemy nimfeczi. Czriger. Zaczyna się. In spe czriger nimfa gold diger joł. Czriger maj dej. Fak fu baj de łej. Gudbaj.

Jak zawsze gdy koniec argumentów zaczyna się pajacowanie. Zanim nazwiesz elegancką dziewczynę gold diggerką to może przypomnijmy co dzisiaj pisałaś o swoim rzekomym wykonywaniu zawodu prostytutki dla koprofili i rybim zapachu z twojej pochwy Wieczorna 🐟💩😎👍 Wiesz że w internecie nie jesteś anonimowa? Ciekawe jak zareagujesz gdy wszyscy się dowiedzą o twoich upodobaniach 😈😎😊

3 godziny temu, Gość Gość napisał:

Wieczorna, spadaj z tego tematu!

Z poziomu dna się nie da. Łap 💩💩 prosto z rozwory o smaku suszi maki ze sräki.

2 godziny temu, Gość Gość napisał:

A ile kosztujesz?

2 godziny temu, Gość Gość napisał:

150 od klocka. W paszczu gratis a na rozwore za cienki jesteś. Znudziles mnie. Żegnam. Odpadzie .

Obawiam się że utknie ci łącznie z ramieniem. I tak się skończą twoje podskoki w moim burdelu rybnym.

Gość gość
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Wieczorna żegnasz się już jakiś trzeci raz locho xD wszyscy mają z ciebie bekę xD nie widzisz tego? jakiś asperger czy rak? czy o co chodzi xD? ty jesteś brałn diger od gówna które ciebie jara śmierdzielu rybi xD obrzydzasz maksymalnie 

Gość gość
3 minuty temu, Gość HisteriaWieczornejxD napisał:

Jak zawsze gdy koniec argumentów zaczyna się pajacowanie. Zanim nazwiesz elegancką dziewczynę gold diggerką to może przypomnijmy co dzisiaj pisałaś o swoim rzekomym wykonywaniu zawodu prostytutki dla koprofili i rybim zapachu z twojej pochwy Wieczorna 🐟💩😎👍 Wiesz że w internecie nie jesteś anonimowa? Ciekawe jak zareagujesz gdy wszyscy się dowiedzą o twoich upodobaniach 😈😎😊

haha post wyżej napisałem właśnie że Wieczorna to jest Brown Digger xD pierrtolona skatofilka. ludzie jak tu siedzę tak obiecuję że robię akcję na czanie dzisiaj i porządnie ją namierzamy bo z pałami to nie ma co się bawić xD najlepsze jak to wszystko pójdzie do jej starych i znajomych o ile to coś jakiś ma  jakie  córunia preferencje ma xDDD chce to widzieć xD

Gość Gość
Przed chwilą, Gość HisteriaWieczornejxD napisał:

Jakie argumenty są jeszcze potrzebne? Przecież każdy widzi że jesteś zeybem chorym na narcyzm który musi się bronić wypisujac sobie laurki i  tworząc denne tematy z hasłem wieczorna w tle żeby jeszcze bardziej podkreślić swoją zajebistosc. Ja mam w chùju co kto o mnie pomyśli a ty się sräsz jak potluczona bo za wszelka cenę chcesz uchodzić za nieskasitelna. No słabo. Sama jesteś koronnym argumentem 🤣💋💋💋 Ludzie nie są tutaj bezmozgowi.

Gość gość
9 minut temu, Gość Gość napisał:

No idź idź na pały to może zaznasz ulgi i przestanie cie interesować cie moja rozwora oraz spożywana przeze mnie wieprzowina o której aż tematy musisz wysrac. Tylko dokładnie się na nie nadziej żeby był efekt.

ty masz pedo/filko chociaż jeden post który nie dotyczy sr/ania? wiemy że babka ciebie spaczyła tym gadaniem o gunvie ale korfa nie każdy miał idealną rodzinę a ludzie jakoś są normalni i nie kończą jak ty Wieczorna xD żałosna jesteś 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

haha post wyżej napisałem właśnie że Wieczorna to jest Brown Digger xD pierrtolona skatofilka. ludzie jak tu siedzę tak obiecuję że robię akcję na czanie dzisiaj i porządnie ją namierzamy bo z pałami to nie ma co się bawić xD najlepsze jak to wszystko pójdzie do jej starych i znajomych o ile to coś jakiś ma  jakie  córunia preferencje ma xDDD chce to widzieć xD

Oh ah czan. Mistyczne miejsce. 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

ty masz pedo/filko chociaż jeden post który nie dotyczy sr/ania? wiemy że babka ciebie spaczyła tym gadaniem o gunvie ale korfa nie każdy miał idealną rodzinę a ludzie jakoś są normalni i nie kończą jak ty Wieczorna xD żałosna jesteś 

Nie mam. Ty mi się będziesz zawsze z jednym kojarzyć. Mianowicie ze słynnym już gownem które przylepilo się do mego buta. Stąd ta tendencja. Nie podniecaj się. Wymyśl nowe zboczenie bo skatem i pedo już byłam i nudne się zrobiło. Mordercą też przez chwilę byłam. Nimfeczi żyje? Njemozliwe. A podobno nie.

Gość Gość

Jakie argumenty są jeszcze potrzebne? Przecież każdy widzi że jesteś zeybem chorym na narcyzm który musi się bronić wypisujac sobie laurki i  tworząc denne tematy z hasłem wieczorna w tle żeby jeszcze bardziej podkreślić swoją zajebistosc. Ja mam w chùju co kto o mnie pomyśli a ty się sräsz jak potluczona bo za wszelka cenę chcesz uchodzić za nieskasitelna. No słabo. Sama jesteś koronnym argumentem 🤣💋💋💋 Ludzie nie są tutaj bezmozgowi.

Taaaaaak. Wszyscy jesteśmy Nimfą. Z dziesięciu różnych IP i komputerów. Nimfa jest wszędzie. W każdym z nas. 

Wiesz Wieczorna że urojenia które masz są typowe dla schizofrenii?

W tej chorobie często ludzie biorą innych za kogoś kim nie są. 

Idź się zdiagnozuj bo lepiej nie będzie.

Tak masz w ch/uju co ktoś o tobie pomyśli że co drugi twój komentarz to skrzyżowanie mitomanii z megalomanią 👍

Włącznie z tym bo tutaj też chcesz się przedstawić jaka ty to niby nie jesteś lepsza że masz gdzieś opinię innych.

Co zresztą też nie jest prawdą.

Szkoda że kryjesz się ze swoimi chorymi fantazjami i obsesjami za zasłoną Gościa skoro ciebie taka gierojka.

Jak jesteś zaburzona i tępa tak zakłamana tchórzu. 

Szkoda że nie masz w du/pie Nimfy i żyjesz nią widząc ją w każdym, sr/ając tematy na jej temat i dokumentując każdą rzecz którą ona napisze od ku/rwa pięciu lat. 

Zajmij się swoim życiem bo pukasz w dno od spodu.

Nieudaczniku bez życia. 

Gość gość

Oh ah czan. Mistyczne miejsce. 

zaburzone lochy takie jak ty nie mają tam wstępu więc o czym mowa xD jedyne do czego byś się przydała to zbieranina materiałów z Kowbojek bo z ta obsesja na tle Nimfy wszystko tam skrinowalas pojëbusie bez przyjaciół xD

Gość Gość

Nie mam. Ty mi się będziesz zawsze z jednym kojarzyć. Mianowicie ze słynnym już gownem które przylepilo się do mego buta. Stąd ta tendencja. Nie podniecaj się. Wymyśl nowe zboczenie bo skatem i pedo już byłam i nudne się zrobiło. Mordercą też przez chwilę byłam. Nimfeczi żyje? Njemozliwe. A podobno nie.

Tu nie ma co wymyślać bo dowody na twoje spaczenia są nawet w tym temacie powyżej.

Nie umiesz nawet w manipulację.

Albo za psychiczna jesteś żeby potrafić ją stosować.

Gość gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Tu nie ma co wymyślać bo dowody na twoje spaczenia są nawet w tym temacie powyżej.

Nie umiesz nawet w manipulację.

Albo za psychiczna jesteś żeby potrafić ją stosować.

raz za psychiczna, dwa Wieczorna jest na to za tępa po prostu xD ośmieszyła się z reakcją na ten link i teraz histerycznie próbuje odwrócić kota ogonem idiötka skończona xD

Gość gość

Taaaaaak. Wszyscy jesteśmy Nimfą. Z dziesięciu różnych IP i komputerów. Nimfa jest wszędzie. W każdym z nas. 

Wiesz Wieczorna że urojenia które masz są typowe dla schizofrenii?

W tej chorobie często ludzie biorą innych za kogoś kim nie są. 

Idź się zdiagnozuj bo lepiej nie będzie.

Tak masz w ch/uju co ktoś o tobie pomyśli że co drugi twój komentarz to skrzyżowanie mitomanii z megalomanią 👍

Włącznie z tym bo tutaj też chcesz się przedstawić jaka ty to niby nie jesteś lepsza że masz gdzieś opinię innych.

Co zresztą też nie jest prawdą.

Szkoda że kryjesz się ze swoimi chorymi fantazjami i obsesjami za zasłoną Gościa skoro ciebie taka gierojka.

Jak jesteś zaburzona i tępa tak zakłamana tchórzu. 

Szkoda że nie masz w du/pie Nimfy i żyjesz nią widząc ją w każdym, sr/ając tematy na jej temat i dokumentując każdą rzecz którą ona napisze od ku/rwa pięciu lat. 

Zajmij się swoim życiem bo pukasz w dno od spodu.

Nieudaczniku bez życia. 

Wieczornej nie ma co tłumaczyć bo to pöjeb, człowieku jak ona nawet każde zdjęcie Nimfy ma zapisane na dysku to o czy mowa xD psy są pö...e że wzięly sprawę i nic z tym nie robią bo ja wam mówię że ona ją zajëbie ostatecznie skoro żyje ... Nimfetką od kilku lat xD no kürwa xD

Gość Gość

Moja mawiała klituś bajduś kluski gniótł aż wyleciał z dupy glut. I twoje teksty są właśnie takim glutem.  Stary to by mi pewnie doplacil. 

Wieczorna to typowy przykład psychologiczny.

Jej spaczenie analne ma źródło w dzieciństwie do czego sama się jak widać powyżej przyznała.

Więc bazujemy na uczciwych źródłach. 

Normalna babka nie gada do wnuczki takich obleśnych tekstów.

Nic dziwnego że z Wieczornej wyrosła taka zaburzona Rubacha.

Inna sprawa że inny człowiek nawet słuchając takich świństw od babki nie wykształciłby w sobie koprofilii.

Tutaj padło na menelski podatny grunt 👍🐽

5 minut temu, Gość Beka napisał:

Na pewno "twoi bialorycerze" pamietajo jakieś zdjęcie butów które podobno jest taaak stare że tylko ja pamiętam i znają ich pierwowzór od lorę 🤣 ginie

No i znowu się wkopałaś tłumoku 😂 Skoro jak sama piszesz, nikt normalny nie ma prawa pamiętać zdjęcia tych butów, to przyznajesz tym samym, że tylko ty jedna z całego internetu masz aż tak chorą obsesję na tle Nymphettee, żeby aż dokumentować wszystko co ona wrzuci do sieci i to od kilku lat? No cóż. Nic dziwnego że wszędzie ją w takim wypadku widzisz. Twoja obsesja jest większa niż chyba ktokolwiek przypuszczał 😂 Masakra 😂

13 minut temu, Gość Beka napisał:

który stanął w obliczu osmieszenia się?

Jak na razie jedyną osobą która się tu ośmieszyła jesteś (jak zawsze zresztą) ty. Nie dość że pokazałaś rozmiar swojej obsesji na tle Nimfy to jeszcze dałaś się podpuścić jak kilkuletnie dziecko gościowi, który doskonale wie co napisać żebyś dostała kur/wicy. Wystarczy temat o bogatych ludziach albo urodzie i Lochorna jara się w podskokach 😂

55 minut temu, Gość Beka napisał:

Może wujek policjant do tego ciocia sędzia i frytki do tego?

Ostatnio ty straszyłaś tutaj prokuratorem w rodzinie. Zresztą (co jeszcze bardziej żałosne) było to kłamstwo bo w innym, wcześniejszym poście pisałaś że to złodziejska elita i jesteś dumna ze swojej prostej rodziny. Znowu hipokryzja? 

52 minuty temu, Gość Gość napisał:

Nara globusie. Uspokoj drżenie histeryczne.

Jak na razie nikt inny się tutaj nie rzuca poza tobą oszołomko. 

Jesteś taka żałosna.

Projekcja. Nudzisz jak zawsze. Nawet dla psychiatry w Gostyninie do którego prędzej czy później trafisz nie będziesz stanowiła wyzwania.

Haha już się nakręciła i strzela slepakami jeden po drugim.

O. To zupełnie jak twój stary gdy ciebie płodził 😂

57 minut temu, Gość Beka napisał:

Oczywiście że to była prowokacja żeby ośmieszyć mnie.

No była i jak widać cel się powiódł wieśniaro z kompleksami na tle metek i pieniędzy 😂