Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 🐽🐽🐽

Ile kaw z fajami dzisiaj spożyłaś i w jakiej formie wieprzowinę jadłaś?

Polecane posty

Gość Gość
25 minut temu, Gość HisteriaWieczornejxD napisał:

Jak zawsze gdy koniec argumentów zaczyna się pajacowanie. Zanim nazwiesz elegancką dziewczynę gold diggerką to może przypomnijmy co dzisiaj pisałaś o swoim rzekomym wykonywaniu zawodu prostytutki dla koprofili i rybim zapachu z twojej pochwy Wieczorna 🐟💩😎👍 Wiesz że w internecie nie jesteś anonimowa? Ciekawe jak zareagujesz gdy wszyscy się dowiedzą o twoich upodobaniach 😈😎😊

Wieczorna jest chora.

Nie wyobrażam sobie jakiejkolwiek normalnej kobiety która by w ogóle napisała coś takiego.

O obsesji na tle Nimfy nie wspominając bo na ten moment naprawdę niebezpiecznie się robi i ktoś powinien Nimfie dać znać co tu się odwala.

Ja niestety nie mam maila ale wiem że niektórzy zalogowani mają.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość HisteriaWieczornejxD napisał:

No i znowu się wkopałaś tłumoku 😂 Skoro jak sama piszesz, nikt normalny nie ma prawa pamiętać zdjęcia tych butów, to przyznajesz tym samym, że tylko ty jedna z całego internetu masz aż tak chorą obsesję na tle Nymphettee, żeby aż dokumentować wszystko co ona wrzuci do sieci i to od kilku lat? No cóż. Nic dziwnego że wszędzie ją w takim wypadku widzisz. Twoja obsesja jest większa niż chyba ktokolwiek przypuszczał 😂 Masakra 😂

O to, to. Podbijam.

Jak ona zbiera każde zdjęcie Nymphette od tylu lat to jest już naprawdę niebezpieczna dla Nimfy sytuacja. 

Gość Gość

Miło mi że mam prywatnego pelikana który łyka wszystko co mu podam na tacy. Łącznie z rybą rozworowa. Tak się stworzył mój mit którym żyjesz do dziś. Przykre jak chora psychicznie jesteś i nie widzisz że robisz dokładnie to samo co zarzucasz bezustannie mnie. 🤣🤣 te cytaty sprzed lat które zawsze wrzucasz na poparcie swoich nedznych tez trzymasz w folderze pt wieczorna? 🤣👄👄 żal mi Ciebie i Twojego przekonania o mojej zazdrości i biedzie umysłowo materialnej. To właśnie ty masz kompleksy co udowodniłas żałosnym linkiem i paragonami z zakupów. Tak się muszą właśnie dowartosciowac ludzie słabi. Jak TY. Biedna chora kobieto z nerwicą żal mi Ciebie bo to ty skończysz w psychiatryku.

Gość Gość

O to to. Nimfa właśnie podbija psychoze z własną osobą w roli głównej  która związana jest z jej zaburzeniem. Komentrze na samej gorze. To dla postronnych którzy być może będą to czytać nie wiedząc o co chodzi. No coz. Przykro sie patrzy na to przedstawienie pt  hipokryzja smerfeczi. Może kiełbasa się na to nabierze i sylwia s.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Miło mi że mam prywatnego pelikana który łyka wszystko co mu podam na tacy. Łącznie z rybą rozworowa. Tak się stworzył mój mit którym żyjesz do dziś. Przykre jak chora psychicznie jesteś i nie widzisz że robisz dokładnie to samo co zarzucasz bezustannie mnie. 🤣🤣 te cytaty sprzed lat które zawsze wrzucasz na poparcie swoich nedznych tez trzymasz w folderze pt wieczorna? 🤣👄👄 żal mi Ciebie i Twojego przekonania o mojej zazdrości i biedzie umysłowo materialnej. To właśnie ty masz kompleksy co udowodniłas żałosnym linkiem i paragonami z zakupów. Tak się muszą właśnie dowartosciowac ludzie słabi. Jak TY. Biedna chora kobieto z nerwicą żal mi Ciebie bo to ty skończysz w psychiatryku.

1 minutę temu, Gość Gość napisał:

O to to. Nimfa właśnie podbija psychoze z własną osobą w roli głównej  która związana jest z jej zaburzeniem. Komentrze na samej gorze. To dla postronnych którzy być może będą to czytać nie wiedząc o co chodzi. No coz. Przykro sie patrzy na to przedstawienie pt  hipokryzja smerfeczi. Może kiełbasa się na to nabierze i sylwia s.

Psychiczne elaboraty Wieczornej część 2939202.

Ty wiesz psycholu że nikt już nawet tego nie czyta?

Gość gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

gdzie ty widzisz znowu Nimfę tępy łbie xD ja piërdolę jesteś żałosna xD weź leki xD 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Psychiczne elaboraty Wieczornej część 2939202.

Ty wiesz psycholu że nikt już nawet tego nie czyta?

Nikt oprócz ciebie. I z tego powodu że nie czytasz później mnie cytujesz kopiuj wklej wyskakując jak królik z kapelusza w każdym temacie w którym się udzielam. Tak nimfeczi. Masz rację. W ogóle nie czytasz moich komentarzy. Skończ wasc...🥴

Gość Gość

Oczywiście ten temat także powstał zupełnie przypadkiem i nie miał na celu wywolaniu szitstormu w którym popiszesz się wiedzą na mój temat. Wiemy skarbie powstał sam w celach pokojowych bo jesteś dusza człowiek smerfeczi 💋💋

Gość Gość
8 minut temu, Gość Gość napisał:

Wieczorna niestety w tym momencie sama sobie odpisujesz.

To naprawdę widać.

Jesteś żałosna.

Naprawdę mi ciebie żal.

Nie dość że masz zaburzenia seksualne w kierunku dzieci i kału to jeszcze obsesja i schizofrenia dosłownie wyjadły tobie mózg. 

Piszesz o Sylwii jakby była bardziej chora od ciebie a jest na odwrót.

Tylko że ty tego Wieczorna nie widzisz bo jesteś w zbyt dużej psychozie by to dojrzeć.

Musisz mieć bardzo smutne życie jeśli jarasz się butami Nimfetki sprzed dwóch lat i jeszcze okazało się że to dokumentujesz.

Lecz się. Dobrze ci radzą.

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Oczywiście ten temat także powstał zupełnie przypadkiem i nie miał na celu wywolaniu szitstormu w którym popiszesz się wiedzą na mój temat. Wiemy skarbie powstał sam w celach pokojowych bo jesteś dusza człowiek smerfeczi 💋💋

Jezu. 

I znowu te urojenia Wieczornej wobec Nimfy i wklejanie tych emotikonów ust tak jak Nimfa.

Powiedz mi jak  bardzo chciałabyś być Nimfą?

To dlatego zbierasz zdjęcia jej rzeczy sprzed wielu lat i stosujesz emotikony których ona używa?

Rozmawiałaś już z psychologiem? 

Co takiego się dzieje w twojej głowie że wydaje się tobie że ja i wszyscy inni tutaj to na pewno Nimfa?

Bierzesz leki?

Gość Gość

Wieczorna niestety w tym momencie sama sobie odpisujesz.

To naprawdę widać.

Jesteś żałosna.

Naprawdę mi ciebie żal.

Nie dość że masz zaburzenia seksualne w kierunku dzieci i kału to jeszcze obsesja i schizofrenia dosłownie wyjadły tobie mózg. 

Piszesz o Sylwii jakby była bardziej chora od ciebie a jest na odwrót.

Tylko że ty tego Wieczorna nie widzisz bo jesteś w zbyt dużej psychozie by to dojrzeć.

Musisz mieć bardzo smutne życie jeśli jarasz się butami Nimfetki sprzed dwóch lat i jeszcze okazało się że to dokumentujesz.

Lecz się. Dobrze ci radzą.

Nie skarbie to Ty to udokumentowalas w necie. Nie ja 🤣 Nigdy nie odpisuje sama sobie w tonie poparcia bo się brzydze twoja praktyka. Ty jedna mam wystarczysz. Ty i twoje prowokacje upośledzonego dziecka. Większe przerwy zrób między zdaniami ✌

Gość Gość
10 minut temu, Gość Gość napisał:

Nikt oprócz ciebie. I z tego powodu że nie czytasz później mnie cytujesz kopiuj wklej wyskakując jak królik z kapelusza w każdym temacie w którym się udzielam. Tak nimfeczi. Masz rację. W ogóle nie czytasz moich komentarzy. Skończ wasc...🥴

Dyskusja nie ma sensu w momencie gdy wszędzie widzisz Nimfeczi Wieczorna. 

Będziesz na lekach i przeprosisz swoje obiekty obsesji za cały ten stalking i nękanie to będzie można gadać.  

Jedyne co mogę napisać to żeby Nimfa nie czekała i szła z tym na policję bo to już nie jest śmieszne.

Obsesja u tej biednej zaburzonej kobieciny wzrasta.

I jeszcze okazało się że chory babsztyl zbiera nawet zdjęcia butów Nymphette sprzed lat...

To się źle skończy jak Nimfa będzie sobie tą stalkerkę lekce sobie ważyć.

Mówię wam.

Gość Gość

Dyskusja nie ma sensu w momencie gdy wszędzie widzisz Nimfeczi Wieczorna. 

Będziesz na lekach i przeprosisz swoje obiekty obsesji za cały ten stalking i nękanie to będzie można gadać.  

Jedyne co mogę napisać to żeby Nimfa nie czekała i szła z tym na policję bo to już nie jest śmieszne.

Obsesja u tej biednej zaburzonej kobieciny wzrasta.

I jeszcze okazało się że chory babsztyl zbiera nawet zdjęcia butów Nymphette sprzed lat...

To się źle skończy jak Nimfa będzie sobie tą stalkerkę lekce sobie ważyć.

Mówię wam.

To że napiszesz tą i lekce ważyć nie sprawi że nikt Cię nie rozpozna. Od kiedy masz zyebie monopol na emotikony? Gdy powtarzałas moje powiedzenia to było dobrze prawda 🤣🤣💋💋 skończ te akrobacje wszy na grzebieniu. Serio.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Nie skarbie to Ty to udokumentowalas w necie. Nie ja 🤣 Nigdy nie odpisuje sama sobie w tonie poparcia bo się brzydze twoja praktyka. Ty jedna mam wystarczysz. Ty i twoje prowokacje upośledzonego dziecka. Większe przerwy zrób między zdaniami ✌

To że użyjesz protekcjonalnego tonu (bekowego w twoim żałosnym wykonaniu) nie zmienia faktu że jesteś poważnie zaburzona Wieczi.

I tego że jeszcze przed chwilą pisałaś tutaj chore teksty dotyczące kału. 

I tego że przyznałaś się tej nocy do dokumentowania od lat zdjęć Nimfy. 

I tego że sama sobie odpisywałaś przed chwilą wciągając w to wszystko kolejnego twojego urojonego wroga Elę Kiełbasę i Sylwię która ma więcej oleju w głowie niż ty.  Przykład niżej.

17 minut temu, Gość Gość napisał:

Ze mnie Wieczorna głupa nie zrobisz bo nie z takimi pacjentami się użerałem. 

Po prostu wymagasz pomocy.

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

To że napiszesz tą i lekce ważyć nie sprawi że nikt Cię nie rozpozna. Od kiedy masz zyebie monopol na emotikony? Gdy powtarzałas moje powiedzenia to było dobrze prawda 🤣🤣💋💋 skończ te akrobacje wszy na grzebieniu. Serio.

To nie chodzi o monopol na emotikony (kurfa ty jesteś tak ekstremalnie żałosna z tym braniem tego forum tak bardzo na serio Wieczi 😂) ,tylko o to że próbujesz ciągle naśladować i karykaturować Nimfetkę i to jest dopiero chore i creepy. Jesteś zj/ebana i tyle. 

Gość gość

Wieczorna już przylazła celowo wkręcać wszystkich że w każdym poście jest Nimfeczi bo za dużo wypłynęło gunva (dosłownie xD) o jej zaburzeniach psychicznych i stalkingu w tym temacie xD 

Gość HisteriaWieczornejxD
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Wieczorna już przylazła celowo wkręcać wszystkich że w każdym poście jest Nimfeczi bo za dużo wypłynęło gunva (dosłownie xD) o jej zaburzeniach psychicznych i stalkingu w tym temacie xD 

A podobno tak jej nie zależy na opinii ludzi na forum 😏 Pół godziny temu dokładnie takie coś wyszło z jej ust 😏

3 minuty temu, Gość gość napisał:

(kurfa ty jesteś tak ekstremalnie żałosna z tym braniem tego forum tak bardzo na serio Wieczi 😂) ,

Jeszcze ten żałosny szczekun pruje się tymi emotami od kilku godzin za jeden niby "ukradziony" jej tekst. Jakby Wieczorna tyle emocji wkładała w leczenie psychiatryczne to by dzisiaj była prawie zdrową na umyśle osobą :DDDDDDD

Gość Gość

To nie chodzi o monopol na emotikony (kurfa ty jesteś tak ekstremalnie żałosna z tym braniem tego forum tak bardzo na serio Wieczi 😂) ,tylko o to że próbujesz ciągle naśladować i karykaturować Nimfetkę i to jest dopiero chore i creepy. Jesteś zj/ebana i tyle. 

2 minuty temu, Gość Gość napisał:

To że użyjesz protekcjonalnego tonu (bekowego w twoim żałosnym wykonaniu) nie zmienia faktu że jesteś poważnie zaburzona Wieczi.

I tego że jeszcze przed chwilą pisałaś tutaj chore teksty dotyczące kału. 

I tego że przyznałaś się tej nocy do dokumentowania od lat zdjęć Nimfy. 

I tego że sama sobie odpisywałaś przed chwilą wciągając w to wszystko kolejnego twojego urojonego wroga Elę Kiełbasę i Sylwię która ma więcej oleju w głowie niż ty.  Przykład niżej.

Ze mnie Wieczorna głupa nie zrobisz bo nie z takimi pacjentami się użerałem. 

Po prostu wymagasz pomocy.

Naucz się czytać ze zrozumieniem zyebie. Ten kometarz i ten nad nim są moje co nie znaczy że sobie odpisuje deklu. Glupsza jesteś niż ustawa przewiduje. Z pacjentami raczej do czynienia mieć nie będziesz w przyszłości. Jak i sylwia. To niebezpieczne dla nich. Skończ pisać o sobie jak o jakiejś obcej ci kobiecie bo to żałosne i ja także z gorszymi pacjentami miałam do czynienia więc z czym do ludzi. Wylecz swój łeb a później udawaj doktora kidlera . 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość HisteriaWieczornejxD napisał:

Jeszcze ten żałosny szczekun pruje się tymi emotami od kilku godzin za jeden niby "ukradziony" jej tekst. Jakby Wieczorna tyle emocji wkładała w leczenie psychiatryczne to by dzisiaj była prawie zdrową na umyśle osobą :DDDDDDD

Ty czytasz siebie przed publikacją? Jesteś chodzącym przykładem hipokryzji.

Gość Gość
7 minut temu, Gość gość napisał:

Nie muszę nikogo wkrecac. Już nie raz ludzie pisali ci że jesteś żałosna i sama sobie dupe lizesz ale oczywiście z piana na pysku byłaś przekonana że to ja. Ot żałosny histerikus który nadal mi urojony monopol na srejt. Druga kiełbasa 🤣

31 minut temu, Gość Gość napisał:

Miło mi że mam prywatnego pelikana który łyka wszystko co mu podam na tacy. Łącznie z rybą rozworowa.

Dokładnie tak samo ty łykasz każdy post Nimfetki. Nawet taki w którym jasno pisała że to jest jej twórczość a nie pamiętnik a ty ją potem prześladowałaś za to.  Zresztą o czym w ogóle mowa skoro robisz i zapisujesz od kilku lat screeny wszystkiego co ta dziewczyna wrzuci do sieci  😂 Obsesja level master. 

Przykre jak chora psychicznie jesteś i nie widzisz że robisz dokładnie to samo co zarzucasz bezustannie mnie

Fajna projekcja  własnych zachowań 😂Różnica między tobą a kimkolwiek innym z tej dyskusji jest taka, że nikt poza tobą nie splamił się pedo/filią, stalkingiem czy koprofilskimi tekstami. A ty tak i jeszcze cały czas zostawiasz bezmyślnie na to dowody. Sama pisałaś że w necie nic nie ginie więc chyba zdajesz sobie sprawę że tego już z siebie nie zmyjesz Prosiaczku.  Broken słusznie to zauważyła. 

Biedna chora kobieto z nerwicą żal mi Ciebie bo to ty skończysz w psychiatryku.

Projekcja w toku. Od kilku lat nie masz żadnego realnego życia, przesiadujesz codziennie na forach i jarasz się niezdrowo kilkoma osobami, w tym z zalogowanych Tygrysem i przede wszystkim Nymphette.

Doszłaś do poziomu psychozy na którym widzisz Nimfę centralnie w każdym kto tu pisze. Włącznie ze mną. Dokumentujesz wszystko co ta dziewczyna wrzuciła i to nawet X lat temu. Wrzucasz jakieś chore obleśne pedo/flskie czy koprofilskie teksty. Upadłaś totalnie i jesteś poważnie chora psychicznie. Z braku własnego życia żyjesz życiem cudzym. Ale i tak ostatecznie to ty komuś zarzucisz chorobę psychiczną 😂 i jeszcze napiszesz że tobie jest rozmówcy żal 😂 

żal mi Ciebie i Twojego przekonania o mojej zazdrości i biedzie umysłowo materialnej.

Powtarzasz się do każdego z tym żalem. To tylko pokazuje jaki problem z tym masz i jak żałosna się czujesz w sumie przy każdym. 

No sorry ale bogata mentalnie I materialnie osoba nie jara się czyimiś butami sprzed kilku lat i nie zachowuje każdego fragmentu z życia jakiejś dziewczyny 😂 Takie coś robi chory pozbawiony życia stalker twojego pokroju a nie osoba normalna. 

28 minut temu, Gość Gość napisał:

Może kiełbasa się na to nabierze i sylwia s.

Obie są o wiele zdrowsze psychicznie i więcej reprezentują niż ty. Szkoda że w swoim spjerdoleniu tego nie widzisz Wieczi.

16 minut temu, Gość Gość napisał:

Jezu. 

I znowu te urojenia Wieczornej wobec Nimfy i wklejanie tych emotikonów ust tak jak Nimfa.

Powiedz mi jak  bardzo chciałabyś być Nimfą?

To dlatego zbierasz zdjęcia jej rzeczy sprzed wielu lat i stosujesz emotikony których ona używa?

Rozmawiałaś już z psychologiem? 

Co takiego się dzieje w twojej głowie że wydaje się tobie że ja i wszyscy inni tutaj to na pewno Nimfa?

Bierzesz leki?

WIeczorna jest creepy i dzisiaj mogliśmy się o tym przekonać niestety 🤢Szkoda mi jej trochę

Nie muszę nikogo wkrecac. Już nie raz ludzie pisali ci że jesteś żałosna i sama sobie dupe lizesz ale oczywiście z piana na pysku byłaś przekonana że to ja. Ot żałosny histerikus który nadal mi urojony monopol na srejt. Druga kiełbasa 🤣

Ludzie w twojej postaci Wieczorna 😂 Ja jak wejdę na jej profil w komentarze pod tematami to widzę tyle że Nimfa dostawała tutaj różne komplementy pod adresem zdjęć czy tego co pisała, a ty w takich momentach dostawałaś ...icy  i ją hejciłaś z gościa w stylu który jest nie do pomylenia 😂 O tyle widzę 😂 

Gość Gość

I po co znowu się podniecasz? Po co ta teatralna czcionka? Ile razy jeszcze napiszesz o sobie w trzeciej osobie liczby pojedynczej myśląc że ktoś uwierzy że ty to nie ty? No ile? Daruj sobie żałosna babo....naprawdę sądzisz że ktoś kto zna każde twoje pierdniecie i każda twoja myśl sprzed lat istnieje i zawsze jest dokładnie o tej samej porze tam gdzie ty akurat się udzielasz na kafe? Gdyby istniał to powinnaś nim się zająć jako stalkerem  to dopiero kripi...ale oczywiście wszyscy oprócz twoich równie psychicznych koleżanek wiedzą że to TY 🤣 bicz pliz ajm begin ju 💋💋

I nie tylko Nimfę zresztą bo prześladujesz tu też inne dziewczyny. Choćby BrokenInside. Ale tylko w przypadku Nimfy to przybiera tak chore rozmiary żeby od lat nie dość, że w każdym ją widzieć to jeszcze prowadzić szczegółową dokumentację tego co kiedykolwiek dziewczyna wrzucała do sieci. Na łeb ci padło i powinna się tym zająć policja.

Gość gość
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Druga kiełbasa 🤣

Na ch/uj szmato zgapiasz powiedzenie o pianie na pysku? Chcesz lepę na ten tępy ryj tak jak od ojca dostałaś jak ciebie z domu wypi/erdalał?

I po co znowu się podniecasz? Po co ta teatralna czcionka? Ile razy jeszcze napiszesz o sobie w trzeciej osobie liczby pojedynczej myśląc że ktoś uwierzy że ty to nie ty? No ile? Daruj sobie żałosna babo....naprawdę sądzisz że ktoś kto zna każde twoje pierdniecie i każda twoja myśl sprzed lat istnieje i zawsze jest dokładnie o tej samej porze tam gdzie ty akurat się udzielasz na kafe? Gdyby istniał to powinnaś nim się zająć jako stalkerem  to dopiero kripi...ale oczywiście wszyscy oprócz twoich równie psychicznych koleżanek wiedzą że to TY 🤣 bicz pliz ajm begin ju 💋💋

Ty w każdym widzisz Nimfetkę piszącą o sobie w trzeciej osobie liczby pojedynczej więc dyskusja z tobą to jak kopanie się z koniem. A raczej z maciorą. Tobie tak samo można parę ciekawych pytań zadać. 

Tobie po co emoty zgapiane od Nimfetki i stos plugawych tekstów o kale? 

Po co tobie zbieranie zdjęć Nimfy i prześladowanie jej od wielu lat?

Po co tobie prześladowanie Tygrysa?

Po co tobie pisanie pedo/filskich fantazji? 

Po co tobie życie tym forum rok po roku?

Po co po co po co? 😂😂😂

Gość Gość

Na ch/uj szmato zgapiasz powiedzenie o pianie na pysku? Chcesz lepę na ten tępy ryj tak jak od ojca dostałaś jak ciebie z domu wypi/erdalał?

Uspokoj się patolico . Przed chwilą inna wersję miałaś. Zdecyduj się. Myślisz że jak coś na czarno napiszesz to co? Haha dzizas. Dobra kończę bo szkoda słów na ciebie krētynko. Broken i kiełbasa są naiwne więc nimi manipulujesz a one lykaja więc tak ich zawsze bronisz udając święta. Nara histeryczko.

Gość Gość
7 minut temu, Gość Gość napisał:

Już się zaczęła krucjata Wieczornej pt "wszędzie jest Nimfa".

Za dużo dowodów wyciekło w tym temacie i za bardzo się wkopała ze swoją obsesją na tle Nimfy więc panicznie ratuje sytuację.

Uważam rozmowę z psycholką za bezzasadną.

W zamian za to polecam podkreślać po prostu jej spiërdolenie i podnosić celne komentarze z pytaniami na które ten żałosny tchórz nie odpowiedział.

Specjalnie teraz robi ferment żeby odwrócić uwagę od własnego zjëbania.

Nie dajcie się.