Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 🐽🐽🐽

Ile kaw z fajami dzisiaj spożyłaś i w jakiej formie wieprzowinę jadłaś?

Polecane posty

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Uspokoj się patolico . Przed chwilą inna wersję miałaś. Zdecyduj się. Myślisz że jak coś na czarno napiszesz to co? Haha dzizas. Dobra kończę bo szkoda słów na ciebie krētynko. Broken i kiełbasa są naiwne więc nimi manipulujesz a one lykaja więc tak ich zawsze bronisz udając święta. Nara histeryczko.

Teraz próbujesz nastawić negatywnie Broken i Kiełbasę do Nimfy.

Boisz się że mogą ją poprzeć na policji?

O to chodzi?

I dlatego to skłócanie?

Twoje manipulacje można przejrzeć w minutę tępa locho.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość HisteriaWieczornejxD napisał:

Ty w każdym widzisz Nimfetkę piszącą o sobie w trzeciej osobie liczby pojedynczej więc dyskusja z tobą to jak kopanie się z koniem. A raczej z maciorą. Tobie tak samo można parę ciekawych pytań zadać. 

Tobie po co emoty zgapiane od Nimfetki i stos plugawych tekstów o kale? 

Po co tobie zbieranie zdjęć Nimfy i prześladowanie jej od wielu lat?

Po co tobie prześladowanie Tygrysa?

Po co tobie pisanie pedo/filskich fantazji? 

Po co tobie życie tym forum rok po roku?

Po co po co po co? 😂😂😂

A po co założyłas niniejszy temat? Po co? Ty zwyczajnie pragniesz atencji by później jawic się a raczej próbować z marnym skutkiem jako wielce pokrzywdzona ofiara złych ludzi. Buu. Jak tam histerie remontowe? Pozwalas sąsiadów bo robili remont w domu zakłócając twój mir? 

🤣🤣🤣 tyle ode mnie na dziś.

Gość HisteriaWieczornejxD
45 minut temu, Gość Gość napisał:

Miło mi że mam prywatnego pelikana który łyka wszystko co mu podam na tacy.

To co dopiero musi czuć Nimfa skoro każde jej  zdjęcie pieczołowicie zapisujesz Wieczorna  i to latami 😂 I jeszcze dokumentujesz i wracasz do tego z nabożną czcią 😂  Jesteś jej psychofanką centralnie 😂 Dziewczyna może się czuć jak celebriti i wcale jej się nie dziwię w takiej sytuacji 😂

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

A po co założyłas niniejszy temat? Po co? Ty zwyczajnie pragniesz atencji by później jawic się a raczej próbować z marnym skutkiem jako wielce pokrzywdzona ofiara złych ludzi. Buu. Jak tam histerie remontowe? Pozwalas sąsiadów bo robili remont w domu zakłócając twój mir? 

Brak argumentów to zaczyna się znowu pajacowanie w twoim wydaniu.

Niczym już nie zaskakujesz Wieczorna.

Żenująca jak zawsze.

Tyle od ciebie?

Sräłaś tutaj całą noc nieudacznico więc nie udawaj teraz dystansu bo się tylko pogrążasz.

Idź spać Locho bo ty do roboty musisz wstawać przecież i normalsa udawać raku.

Gość Dobranoc
Przed chwilą, Gość HisteriaWieczornejxD napisał:

To co dopiero musi czuć Nimfa skoro każde jej  zdjęcie pieczołowicie zapisujesz Wieczorna  i to latami 😂 I jeszcze dokumentujesz i wracasz do tego z nabożną czcią 😂  Jesteś jej psychofanką centralnie 😂 Dziewczyna może się czuć jak celebriti i wcale jej się nie dziwię w takiej sytuacji 😂

Zrozum zyebie raz na zawsze że nikt nie musi robić dokumentacji by miec dostęp do tego co bezmyślnie wrzucalas w sieć. Twoje bialorycerze ze stuleja z czana ci nie powiedziały? O jak mi przykro. Z narożna czcią to Ty skończ pajacowac i robić z siebie dekla od kilku godzin. 

6 minut temu, Gość Gość napisał:

Nie odpowiedziałaś na żadne z zadanych przeze mnie pytań, a na jedyne jakie zadałaś sama sobie odpowiedziałaś tym (żałosnym w kontraście do twojego ograniczenia umysłowego) wszechwiedzącym tonem 😂 Jednak mieli rację pisząc że jak jesteś nieatrakcyjna i zaburzona tak głupia 😭 a rozmowa z tobą nie ma sensu. Lecz się dla własnego dobra. Tyle ode mnie. 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość HisteriaWieczornejxD napisał:

Nie odpowiedziałaś na żadne z zadanych przeze mnie pytań, a na jedyne jakie zadałaś sama sobie odpowiedziałaś tym (żałosnym w kontraście do twojego ograniczenia umysłowego) wszechwiedzącym tonem 😂 Jednak mieli rację pisząc że jak jesteś nieatrakcyjna i zaburzona tak głupia 😭 a rozmowa z tobą nie ma sensu. Lecz się dla własnego dobra. Tyle ode mnie. 

I zrozumiałaś to dzbanie po latach całonocnych szitstormow dopiero? 🤣Ojoj. Capsa wciśnij. Będzie bardziej wyraziście . 

Odpowiadam na zadane pyatnia: bo chce i mogę i wiem że się podniecisz i zaczniesz się rzucać myśląc że mi cisniesz. Pojmujesz bura samico psa? 

6 minut temu, Gość Dobranoc napisał:

Zrozum zyebie raz na zawsze że nikt nie musi robić dokumentacji by miec dostęp do tego co bezmyślnie wrzucalas w sieć. Twoje bialorycerze ze stuleja z czana ci nie powiedziały? O jak mi przykro. Z narożna czcią to Ty skończ pajacowac i robić z siebie dekla od kilku godzin. 

Miało tutaj ciebie już podobno nie być 😂 Żegnałaś się w samym tym temacie jakieś pięć razy Wieczorna 😂 Ty powiesz że nie masz obsesji na tle Nimfy i w ogóle nas wszystkich 😂?  Tak się składa że WP usunęło całkowicie dane z serwerów więc wszystko co po nim pozostało to prywatne screeny. W innych źródłach już nic stamtąd nie ma.  Nie umiesz w informatykę to się nie wypowiadaj bo tylko się ośmieszasz Upoślado. 

6 minut temu, Gość Dobranoc napisał:

Miało tutaj ciebie już podobno nie być 😂 Żegnałaś się w samym tym temacie jakieś pięć razy Wieczorna 😂 Ty powiesz że nie masz obsesji na tle Nimfy i w ogóle nas wszystkich 😂?  Tak się składa że WP usunęło całkowicie dane z serwerów więc wszystko co po nim pozostało to prywatne screeny. W innych źródłach już nic stamtąd nie ma.  Nie umiesz w informatykę to się nie wypowiadaj bo tylko się ośmieszasz Upoślado. 

Gość Gość

🤣🤣🤣 tyle ode mnie na dziś

Lecz się dla własnego dobra. Tyle ode mnie. 

Oł noł smerfeczi hipokryzjus nie jest orydżinol. 

Gość Gość

Ale żałośni jesteście.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość HisteriaWieczornejxD napisał:

Hahaha 🤣🤣 i ty chcesz pozowac na znawce prawa strasząc mnie prokuratorem a taką masz wiedzę na temat Internetu? Buahaha. Boże 🤣 pisanie cokolwiek po tym osmieszeniu nie ma najmniejszego sensu bo pokazałaś jaki z ciebie znawca interesu. TwojeHeheszki z czana to jakieś dałny smerfeczi 🤣

A żegnać się będę tyle ile mi się będzie chciało.

Przed chwilą, Gość Gość napisał:

I zrozumiałaś to dzbanie po latach całonocnych szitstormow dopiero? 🤣Ojoj. Capsa wciśnij. Będzie bardziej wyraziście . 

Odpowiadam na zadane pyatnia: bo chce i mogę i wiem że się podniecisz i zaczniesz się rzucać myśląc że mi cisniesz. Pojmujesz bura samico psa? 

Acha. Nie doszacowaliśmy. Wiadomo było że obsesja nie puści ciebie i nawet po setnym pożegnaniu stąd nie pójdziesz Lochorna 😂 Ty nawet zdychać będziesz powoli w długotrwałej agonii bo tak się będziesz życia chwytać Rubacho. Jesteś jak wesz. Stara która ciebie porzuciła nieświadomie wyrobiła w tobie sierocy instynkt wieszania się na innych jak pasożyt.

Gość Gość
8 minut temu, Gość Dobranoc napisał:

Już się wycofujesz z tego że masz zapisane jej zdjęcie tchórzu?

Posräna przed policją jesteś czy po prostu tobie wstyd że tak bardzo żyjesz życiem Nimfy? 

Bo nie masz swojego?

Beka z ciebie. 

To było do przewidzenia że teraz będziesz próbowała odwrócić kota ogonem. 

Administrator oczyścił serwery więc jedyne skąd możesz mieć jej zdjęcie to ze swoich zjëbanych zbiorów własnych pojëbie. 

Żałosna jesteś. 

W ogóle dlaczego już centralnie do każdego zwracasz się jak do Nimfetki Wieczorna?

Tak źle z tobą? 

Czy chcesz odwrócić uwagę od swojego niebezpiecznego wyznania?

Kürwa jak ja tobą gardzę locho. 

Nimfa zdjęcia akurat wrzucila bardzo zmyślnie. 

Pomimo posiadania tak jëbniętej i zaangażowanej stalkerki w twojej postaci dalej jej tożsamość jest nieznana. 

O tobie tego nie można powiedzieć.

Gość Gość
9 minut temu, Gość Gość napisał:

Hahaha 🤣🤣 i ty chcesz pozowac na znawce prawa strasząc mnie prokuratorem a taką masz wiedzę na temat Internetu? Buahaha. Boże 🤣 pisanie cokolwiek po tym osmieszeniu nie ma najmniejszego sensu bo pokazałaś jaki z ciebie znawca interesu. TwojeHeheszki z czana to jakieś dałny smerfeczi 🤣

A żegnać się będę tyle ile mi się będzie chciało.

Nikt tu nie pozuje na znawcę prawa.

To ty masz taki kompleks wykształcenia wieśniaro że aż musisz ciągle przybierać wszechwiedzący ton.

Tym zabawniejszy że jesteś wyjątkowo tępa i ograniczona. 

Wieje od ciebie ukrywaną niższością na kilometr.

I nie tylko tym Rybacho.

To co ktoś wyżej pisał o sieci to prawda. 

Jeśli nie zapiszesz i nie puścisz gdzieś zdjęcia to strona której serwery są czyszczone dosłownie znika. 

Nie kumasz powiedzenia "nic nie ginie w sieci prymitywko".

Owszem nie ginie jeśli zostanie powielone. 

Co często się zdarza w przypadku celebrytów czy gwiazd. 

Jeśli nikt nie skopiuje twoich danych to jeśli je usuniesz z serwera ich nie będzie.

No Nimfy to nie dotyczy bo ma psychofankę w twojej postaci która kopie robi na bieżąco.

Żegnaj się ile chcesz ale licz się z tym że udowadniasz tylko w ten sposób wielkość swojej obsesji na tle Nimfetki. 

Tyle.

Jak dla mnie możesz o niej pisać i w każdym się jej doszukiwać nawet dziesięć następnych lat.

To ty już całkiem przegrasz życie a nie ja ani ona. 

Żal. 

15 minut temu, Gość Gość napisał:

🤣🤣🤣 tyle ode mnie na dziś

Lecz się dla własnego dobra. Tyle ode mnie. 

Oł noł smerfeczi hipokryzjus nie jest orydżinol. 

Taak. Rady od schizofreniczki (która nawet w poście wysyłającym rozmówcę do psychiatry wykazuje zaburzenia psychotyczne i widzi Nimfę tam gdzie jej nie ma) z zaburzeniami koprofilskimi i pedo/fllskimi zawsze spoko 😂😂😂 Normalnie ekspert 😂 Poczucie humoru to się ciebie trzyma Wieczi 😂😂😂

Gość Gość

Przykro mi. Mylisz się i to bardzo. Wszystko istnieje nadal i każdy może to znaleźć. Trzeba po prostu wiedzieć gdzie i jak szukać. Nikt nie musi mieć zbiorów prywatnych bo to jest dostępne nawet po usunięciu całej strony czy forum. 😘 tak że zalecam używanie mózgu.

3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Owszem nie ginie jeśli zostanie powielone. 

Co często się zdarza w przypadku celebrytów czy gwiazd. 

Jeśli nikt nie skopiuje twoich danych to jeśli je usuniesz z serwera ich nie będzie.

Dokładnie o to mi chodziło. Dzięki za translację na poziom Wieczornej Upoślady 😈 Może skuma.

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Przykro mi. Mylisz się i to bardzo. Wszystko istnieje nadal i każdy może to znaleźć. Trzeba po prostu wiedzieć gdzie i jak szukać. Nikt nie musi mieć zbiorów prywatnych bo to jest dostępne nawet po usunięciu całej strony czy forum. 😘 tak że zalecam używanie mózgu.

Tobie by się to bardziej przydało.

Ale nie będę zalecał używania organu którego nie masz bo to nonsens.

Jedyna opcja jaką byś mogła mieć i jaką pewnie w swojej ignorancji sugerujesz z podnieceniem równym odkryciu Ameryki to wizyta na stronach archiwizujących niektóre dane z poszczególnych domen.

Tyle że takie archiwa obejmują tylko ogólne wybiórcze zarysy stron.

Bez możliwości przeglądania profili itd.

Są to dane wybiórcze i zapisane tam już przez kogoś.

Tego co zapisałaś (a teraz odwracasz kota ogonem i udajesz że tylko  znalazłaś) już tam nie ma.

Zresztą nawet jeśli by tak było (nie dysponuję takim nadmiarem czasu na głupoty jak ktoś robiący tak jak ty na stróżówce czy tam stacji benzynowej) to i tak sam fakt że szukasz takich rzeczy godzinami w dalszym ciągu potwierdza twoją chorą obsesję na tle Nimfy. 

Tak więc dla prokuratury radzę przygotować lepsze wyjaśnienie. 

Znowu w życiu ci nie wyszło.

4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Jedyna opcja jaką byś mogła mieć i jaką pewnie w swojej ignorancji sugerujesz z podnieceniem równym odkryciu Ameryki to wizyta na stronach archiwizujących niektóre dane z poszczególnych domen.

Tego co zapisałaś (a teraz odwracasz kota ogonem i udajesz że tylko  znalazłaś) już tam nie ma.

Zresztą nawet jeśli by tak było (nie dysponuję takim nadmiarem czasu na głupoty jak ktoś robiący tak jak ty na stróżówce czy tam stacji benzynowej) to i tak sam fakt że szukasz takich rzeczy godzinami w dalszym ciągu potwierdza twoją chorą obsesję na tle Nimfy. 

Mądrego dobrze poczytać ale wątpię by Wieczorna oszołomka cokolwiek z tego zrozumiała 😂 Ale pozdrowienia dla fajnego gościa w temacie 🌴

Gość Gość
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Teraz znowu facet udajesz? 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Teraz znowu facet udajesz? 

Tak się składa że nie muszę i nigdy nie musiałem udawać.

Kafeteria to nie oddział psychiatryczny dla schizofreników.

Serio.

Mam wrażenie że tego nie pojmujesz Wieczorna.

Ja już swoje merytoryczne trzy grosze wniosłem do dyskusji.

Nara