Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kochanka

Wyznanie uczuć

Polecane posty

Gość Kochanka

Czy wyznać żonatemu mężczyznie, że go kocham? Czy wogóle będzie miało to dla niego jakieś znaczenie? Nigdy nie będziemy razem, nawet już się nie spotykamy od roku, ale czasami mam chęć wyznania tego uczucia. 

Gość Gosc
7 minut temu, Gość Kochanka napisał:

Czy wyznać żonatemu mężczyznie, że go kocham? Czy wogóle będzie miało to dla niego jakieś znaczenie? Nigdy nie będziemy razem, nawet już się nie spotykamy od roku, ale czasami mam chęć wyznania tego uczucia. 

Daj spokój, zachowaj godność i honor dla innego.

Gość W imieniu zdradzonych żon

niech cię Ręka Boska broni!!!! 

Gość gość

Jeśli wyrzucenie tego z siebie przyniesie Ci jakąś ulgę... to czemu nie.

Gość gość
7 minut temu, Gość gość napisał:

Jeśli wyrzucenie tego z siebie przyniesie Ci jakąś ulgę... to czemu nie.

wypluj

Gość Zakochana

A ja mam inne pytanie... od ponad 2 miesięcy jestem się z pewnym facetem, jest nam dobrze razem, czasem u niego mieszkam przez tydzień, mówimy sobie że nam zależy na sobie, ale nic więcej.. chciałabym mu powiedzieć że się zakochałam ale jednocześnie boje się odrzucenia, po wielu przejściach jestem.. jak myślicie tak szczerze? Jak facet codziennie się odzywa, mówi że mu zależy, lubi jak jestem z nim cały czas, jak budzi się przy mnie i zasypia. Mogę mu wyznać zakochanie bez stresu..?

Gość Gosc
10 minut temu, Gość Zakochana napisał:

A ja mam inne pytanie... od ponad 2 miesięcy jestem się z pewnym facetem, jest nam dobrze razem, czasem u niego mieszkam przez tydzień, mówimy sobie że nam zależy na sobie, ale nic więcej.. chciałabym mu powiedzieć że się zakochałam ale jednocześnie boje się odrzucenia, po wielu przejściach jestem.. jak myślicie tak szczerze? Jak facet codziennie się odzywa, mówi że mu zależy, lubi jak jestem z nim cały czas, jak budzi się przy mnie i zasypia. Mogę mu wyznać zakochanie bez stresu..?

Jeżeli jest wolny to jak najbardziej tylko uważaj i bądz ostrożna. Zobaczysz co bedzie dalej, jak co to ewakuacja.

Gość Zakochana
17 minut temu, Gość Gosc napisał:

Jeżeli jest wolny to jak najbardziej tylko uważaj i bądz ostrożna. Zobaczysz co bedzie dalej, jak co to ewakuacja.

Jest wolny, tzn zajęty przeze mnie haha :) i myśle właśnie czy mogę jakoś to wyznać no..

Gość Weronika
2 godziny temu, Gość Kochanka napisał:

NIE!!!!