Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy 45 letnia dziewczyna ma jeszcze potrzeby?

Polecane posty

Gość gość

cipkowe?

pyta facet

Gość Kobieta#dojrzała

Mam 45 lat i trzech kochanków z którymi spotykam się w zależności od potrzeby. Sporo młodszych, bo niestety ale Panowie w zbliżonym wieku nie nadążają ;) To tyle w kwestii cipkowych potrzeb miszczu.

Gość gość
7 minut temu, Gość Kobieta#dojrzała napisał:

Mam 45 lat i trzech kochanków z którymi spotykam się w zależności od potrzeby. Sporo młodszych, bo niestety ale Panowie w zbliżonym wieku nie nadążają ;) To tyle w kwestii cipkowych potrzeb miszczu.

Chcesz, żebym został Twoim kochankiem? Lubisz tylko w gumce? :(

Gość Pasi-konik
58 minut temu, Gość Kobieta#dojrzała napisał:

Co to jest MISZCZ  ???

Gość gość
Dnia 17.08.2019 o 08:18, Gość Mihau napisał:

Kobiecy orgazm to mit. Potrzeby mają zawsze, zaspokaja je tylko taki wielki rulon banknotów wciśnięty w ...ę. 

hau hau

Gość Kobieta#dojrzała
Dnia 18.08.2019 o 17:59, Gość gość napisał:

hau hau

Hau hau ? Masz problem z poczuciem własnej wartości psie ? ;) Skoro stać Cię tylko na płatną miłość, to oczywistym jest że przez taki pryzmat oceniasz wszystkie kobiety. Otóż powiem Ci jedno.  To nie one są lewe ;) to z Tobą jest problem.  Ciekawe jaki. :P

Gość gosc

poważnie 45 letnia dziewczyna?? chyba kobieta....

Gość gosc

Jak przed menopauzą to ma, jak po lub w trakcie to nie. Smutne

Gość gość

Gosc powyżej bajki opowiada. Mam 49 lat jestem w trakcie menopauzy i mogłabym co drugi dzień, ale mój mąż 55 lat nie wyrobiłby. Muszę go szanować, żeby starczyło na dłużej.

2 godziny temu, Gość gość napisał:

Gosc powyżej bajki opowiada.

Tak myślałem że to sianie propagandy 😀

Gość Gosc

Ja mam 56 i nadal mam ochote. Moj maz tez wiec korzystamy ze dzieci juz z nami  nie mieszkaja. 

Gość mist

Wszystkim mlodym ludziom wydaje sie, ze "starzy", czyli 45+  (o 60+ nawet nie wspominam) nie maja zadnych potrzeb. Zapewne nagle (przed 40tka) ludzie przestaja miec cialo, dusze, przestaja marzyc. Zamieniaja sie w manekiny, ktore nie wiadomo jak i po co chodza.

Potem szybko ci mlodzi zamieniaja sie w... starych. I odkrywaja, ze nic sie nie zmienilo. Nadal chca zyc, chca kochac i byc kochani, maja ochote na seks (czasem zdrowie nie pozwala, ale ochota zostaje),.

Tak toczy sie swiat. Rosna kolejne pokolenia tak samo glupie, nabywaja te sama wiedze i umieraja.   Kazdy przechodzi ten sam cykl.  Nie wiadomo dlaczego zadnemu mlodemu nie daje sie przetlumaczyc, ze stary to taki sam czlowiek, tylko skora mu sie zmarszczyla.

Tak, kobieta 45 letnia ma potrzeby seksualne. Czesto wieksze niz mlodziutka dziewczyna, bo potrzeby seksualne rosna u kobiet z wiekiem do 40tki, potem zostaja na tym samym poziomie. U facetow jest odwrotnie - najwieksze sa w mlodosci, potem caly czas spadaja,  u niektorych znikaja do zera, ale u wiekszosci facetow potrzeby seksualne istieja do konca zycia, choc sa juz male.

Gość gość

bzykam 62 latkę która chce kilka razy dziennie .

Gość kobieta#śpiąca
4 godziny temu, Gość mist napisał:

Wszystkim mlodym ludziom wydaje sie, ze "starzy", czyli 45+  (o 60+ nawet nie wspominam) nie maja zadnych potrzeb. Zapewne nagle (przed 40tka) ludzie przestaja miec cialo, dusze, przestaja marzyc. Zamieniaja sie w manekiny, ktore nie wiadomo jak i po co chodza.

Potem szybko ci mlodzi zamieniaja sie w... starych. I odkrywaja, ze nic sie nie zmienilo. Nadal chca zyc, chca kochac i byc kochani, maja ochote na seks (czasem zdrowie nie pozwala, ale ochota zostaje),.

Tak toczy sie swiat. Rosna kolejne pokolenia tak samo glupie, nabywaja te sama wiedze i umieraja.   Kazdy przechodzi ten sam cykl.  Nie wiadomo dlaczego zadnemu mlodemu nie daje sie przetlumaczyc, ze stary to taki sam czlowiek, tylko skora mu sie zmarszczyla.

Tak, kobieta 45 letnia ma potrzeby seksualne. Czesto wieksze niz mlodziutka dziewczyna, bo potrzeby seksualne rosna u kobiet z wiekiem do 40tki, potem zostaja na tym samym poziomie. U facetow jest odwrotnie - najwieksze sa w mlodosci, potem caly czas spadaja,  u niektorych znikaja do zera, ale u wiekszosci facetow potrzeby seksualne istieja do konca zycia, choc sa juz male.

Brawo. Siadaj pięć ;)

Gość kobieta#śpiąca
4 godziny temu, Gość gość napisał:

bzykam 62 latkę która chce kilka razy dziennie .

Znaczy dobrze ją bzykasz ;)

Idzie sobie Czerwony Kapturek przez las aż tu zza krzaków wyskakuje wilk.
- Cześć wilku krzyczy Czerwony Kapturek.
- Co jest nie boisz się? pyta wilk.
- A czego mam się bać. Pieniędzy nie mam a pieprzyć się lubię!