Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grzesiek

jak moge zaczepiac kobiety na ulicy

Polecane posty

Gość grzesiek

co im mowic, jak zagadac zeby wyszlo naturalnie, - piszcie kobiety

Gość Onsam

Gdzie jest najblizsza poczta itp, o godzine raczej nie przejdzie, domysli sie. Jeszcze ciekawe w miare mogliby byc porosic o zrobienie zdjecia przy czyms tam.

Gość Tora tora

Podryw na ulicy tylko dla skończonych desperatów. To najgorszy z możliwych sposobów na poznawanie kobiet. No chyba, że podrywający ma 16-18 lat i podrywa dziewczyny w swoim wieku. 

Gość hmmm

czemu to swietny sposob

Gość Starociotka

WITAJ SIE CHWYTEM ZA CIIPKE

Gość tak tojest

nie znam nikogo kto by poderwał dziewczynę na ulicy.Za dużo naoglądaliście się Klanu i Barw szczęście

Gość czarnula

W "dlaczego ja" podrywają na ulicy i to działa. Jak podrywać to tylko na ulicy 🙂

Gość Gosc

Jakoś kulturalnie na pewno 🙂 Pytanie o najbliższą pocztę jest niezłe jako pierwszy pretekst. Albo jeszcze lepiej - zapytać, czy wie gdzie jest jakaś dobra kawiarnia. A jak odpowie, to czy nie chciałaby tam iść z Tobą 😉

Podrywanie na ulicy jest spoko, od razu dostajesz punkty za odwagę 🙂

Gość czarnula

A ile punktów trzeba nazbierać na rower ?

Gość Paweł

Kobiety to uczuciowe istoty one nie mysla racjonalnie. Uwielbiają humor i jeżeli takowy posiadasz to nie musisz być przystojny aby udało Ci się poderwać odpowiednią kobietę. Można to wycwiczyc sam jest tego przykładem. zobacz jak kobiety reagują na youtube kanał lukas tv, jelenie jaja, bartek USA. Kobiety dookola atakowane z masmediów zaprogramowane są aby byc trendy . Dlatego mają wpojone  aby partner był tym księciem z bajki . Poderwać to jedna sprawa rozkochać kolejna. Dlatego musisz być dla niej wyzwaniem. Nie angażuj się zbyt zbytnio w związek to ona niech o cb zabiega i niech to ona ciebie goni. To sprowadza się do uczuć właśnie. Nie pisz sms tylko odpowiadaj na nie. Randki tylko raz w tygodniu. Znajdź przyzwoita prace aby miała potwierdzenie ze potrafisz zadbać o przyszła rodzinę. Ubieraj się elegancko koszule podnoszą twoja atrakcyjność. Zagadujac do przyszłej kobiety wybierz miejsca z kontekstem a nie np kiedy  gdzies się spieszy. Np jak wyprowadza psa wtedy możesz zacząć rozmowę o psie właśnie. MUSISZ SIE PRZEŁAMC I ROZMAWIAĆ  jak najwięcej z obcymi kobietami np . W sklepie pytając o produkty i np co o nim sądzi. Rozmowa musi być automatyczna z czasem do tego dojdziesz. Kobiety wyłapują strach podczas rozmowy wiec musisz go tez zwalczyć . Pierwsze kilka minut rozmowy z nowo poznaną kobieta prowadzi do tego że to ona tworzy sobie o tobie obraz kim jesteś. Dlatego tak ważne jest abyś był rozgadany, emanował pozytywana energia i koniecznie wycwicz humor zacznij od filmików youtube które Ci podałem.  A uwierz mi ze będziesz miał kobietę inteligenta i piękna choć sam przystojny nie jesteś. Sam mam niedowagę jestem niski ale dzięki  postepowaniu w taki sposób jestem z piękną kobietą 4 rok. Pozdrowiam życzę sukcesów.