Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ObrzezanyMaciejWawa

Obrzezany członek

Polecane posty

Gość ObrzezanyMaciejWawa

Witam, to mój drugi temat na tym forum. Przepraszam, że będzie dotyczył podobnej tematyki co pierwszy, ale jestem bardzo ciekaw kobiecego spojrzenia i zdania.
Rok temu obrze/załem się dla dziewczyny. Bardzo ją to podniecało i uległem  Teraz mam po niej pamiątkę 
Powiedzcie, czy podobają wam się obrzezane pen/isy czy wolicie "tradycyjne"? 

Gość Starociotka

I JAK WRAZENIA?

JEST LEPIEJ CZY GORZEJ NIZ PRZED?

Gość Leany  ⚆ _ ⚆

Wolę obrzezanych ze względu na higienę i seks oralny. Nie przyszłoby mi jednak do głowy namawiać chłopaka na zabieg tylko ze względów preferencji.

Gość Frezja
1 minutę temu, Gość Leany ⚆ _ ⚆ napisał:

Wolę obrzezanych ze względu na higienę i seks oralny. Nie przyszłoby mi jednak do głowy namawiać chłopaka na zabieg tylko ze względów preferencji.

Jaka jest różnica w seksie oralnym?

Gość Leany ⚆ _ ⚆
2 minuty temu, Gość Frezja napisał:

Jaka jest różnica w seksie oralnym?

Mnie przyjemniej zajmować się takim obrzezanym. Nie muszę się martwić, że coś naciągnę za mocno albo gdzieś zahaczę Bez napletka nie zbierają się też różne dziwne wydzieliny (nie żebym się brzydziła, ale różnie z tym u panów bywa, a czasem człowieka najdzie spontaniczna ochota). On twierdzi, że doznania są intensywniejsze. Z drugiej strony w seksie waginalnym stał się długodystansowcem.

Gość ewa

czemu odeszła?

czemu nie spotykasz się z nowymi tylko tu piszesz?

znowu chcesz powysyłać zawirusowane zdjęcia i filmy komuś? i gadać...o nicyzm...po nic?

Gość Gość
9 minut temu, Gość ObrzezanyMaciejWawa napisał:

Witam, to mój drugi temat na tym forum. Przepraszam, że będzie dotyczył podobnej tematyki co pierwszy, ale jestem bardzo ciekaw kobiecego spojrzenia i zdania.
Rok temu obrze/załem się dla dziewczyny. Bardzo ją to podniecało i uległem  Teraz mam po niej pamiątkę 
Powiedzcie, czy podobają wam się obrzezane pen/isy czy wolicie "tradycyjne"? 

Nie wiem ale mnie to trochę ciekawi jako kobietę. Według amerykańskiej instytucji: Center for Disease Control and Prevention, 87% amerykańskich mężczyzn w wieku 14-59 lat jest obrzezanych.

Gość ObrzezanyMaciejWawa
2 minuty temu, Gość ewa napisał:

czemu odeszła?

czemu nie spotykasz się z nowymi tylko tu piszesz?

znowu chcesz powysyłać zawirusowane zdjęcia i filmy komuś? i gadać...o nicyzm...po nic?

Nigdy nie wysylalem tu nikomu zdjec a na tym forum jestem od kilku dni. Czy to wazne czemu odeszla?

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Nie wiem ale mnie to trochę ciekawi jako kobietę. Według amerykańskiej instytucji: Center for Disease Control and Prevention, 87% amerykańskich mężczyzn w wieku 14-59 lat jest obrzezanych.

W stanach dużo ludzi jest obrzezanych u nich to norma

Gość kag73

Zgadzam sie z Pania ekspert, dodam tylko, ze sprawnosc mezczyzny obrzezanego i nieobrzezanego jest moze porownywalna, ale doznania kobiety majacej za kochanka mezczyzne obrzezanego duuuuzo lepsze przede wszystkim pod wzgledem higieniczno-estetycznym) ;) Wiem co pisze, bo moj maz jest obrzezany :)

Gość Chyba wiem

Kto podbija celowo ten temat. 

Gość Gość

Obrzezane są git 

Gość OstatniPolak

CO WY PIE'RDOLICIE HAHAHA TO ZYDY WSZEDZIE WKRECAJA TO OBRZEZANIE, ZE NIBY ZDROWE, DLATEGO W USA TYLU LUDZI SA OBRZEZANI, BO TO KOLONIA IZRAELA. W TEN SPOSOB ONI SIE UKRYWAJA W SPOLECZENSTWIE, JAK TYLU NIE ZYDOW TEZ JEST OBRZEZANYCH, NIE DAJCIE ZE ODCIAC NAPLETA TYM SLUGOM SZATANA!!!!! ONI CHCA NAS ZAMIENIC W BETERIEE KONCE PRZEKAZ NADCHODZA .....AAAAAA