Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie lubię spodenek

dziewczyny w krótkich spodenkach

Polecane posty

Gość nie lubię spodenek

Teraz jest lato i wiele dziewczyn chodzi w krótkich spodenkach - takich do w pół uda. To nie jest eleganckie - te spodenki nie nadają się - ani do pracy, ani do kościoła, ani na ulicę . Właściwie to te spodenki to tylko nadają się na plaże, do opalania . Te dziewczyny w krótkich spodenkach WYGLĄDAJĄ JAK  DZIKUSKI . Był taki czas że te krótkie spodenki NIE były modne i kobiety nie chodziły w nich , - a teraz ta moda wróciła.

A wam podoba się ta moda?

Gość nie lubię spodenek

w dzisiejszych czasach każde ubranie coś symbolizuje np.: krótka spódnica mini lub obcisłe leginsy- wyuzdanie; spódnica za kolana i kolor różowy -zniewieścienie ; kapelusz - elegancję; itp. itd. w/g mnie te krótkie spodenki są dla dzikusek... - ani to eleganckie , ani to ładne …..

Gość nie lubię spodenek

znajomi z zachodu Europy (Polacy) - mówili mi że tam te muzułmanki, to też chodzą w takich krótkich spodenkach.... z tą różnicą że mają chusty na głowie…. krótkie spodenki plus chusta na głowie? - strój kobiety z zachodu Europy....

Gość Gość
43 minuty temu, asiutka99 napisał:

No ja wolę spódniczki

A ja uwielbiam spodnie nie znoszę spódniczek i ...enek

1 minutę temu, Gość Gość napisał:

A ja uwielbiam spodnie nie znoszę spódniczek i ...enek

ja ze spodni najczęściej chodzę w ogrodniczkach

Gość Gość

Wygodne, więc w dni wolne chętnie w nie wskakuje i noszę

Gość Gość
3 minuty temu, asiutka99 napisał:

ja ze spodni najczęściej chodzę w ogrodniczkach

Szczerze mówiąc nigdy nie miałam ogrodniczej chociaż kiedyś chciałam je sobie kupić, uważam jednak że do zwykłych dżinsów łatwiej dobrać sweter czy bluzkę

Gość Gość

Pewnie tak, ale jakoś nie było mi dane przy najmniej do tej pory nosić ogrodniczki

Pewnie tak, ale jakoś nie było mi dane przy najmniej do tej pory nosić ogrodniczki

No to spróbuj, ja mam 4 pary, w tym skórzane. Pasują do różnych butów są wygodne

Gość Kiss

Mi jest gorąco, więc też noszę te spodenki (cienkie) pod krótką tunikę. W razie jak mi się podwinie, majtek nie widać. Mam już pieknie opalone nóżki.

Gość Gość
2 minuty temu, asiutka99 napisał:

No to spróbuj, ja mam 4 pary, w tym skórzane. Pasują do różnych butów są wygodne

Jak dostane fajne to pewnie je sobie kupię w końcu spodnie to moje życie

Jak dostane fajne to pewnie je sobie kupię w końcu spodnie to moje życie

No na pewno fajne trafisz, dużo jest

Gość taki tam
2 godziny temu, Gość nie lubię spodenek napisał:

w dzisiejszych czasach każde ubranie coś symbolizuje np.: krótka spódnica mini lub obcisłe leginsy- wyuzdanie; spódnica za kolana i kolor różowy -zniewieścienie ; kapelusz - elegancję; itp. itd. w/g mnie te krótkie spodenki są dla dzikusek... - ani to eleganckie , ani to ładne …..

To raczej tak, że chciałabyś, żeby ubrania coś symbolizowały, bo dzięki temu Twoja niezbyt istotna opinia na temat krótkich spodenek nabiera jakiegoś kolorytu poprzez subtelne powiązanie tego z jakąś cechą, w tym wypadku taką, że jest "dla dzikusek".