Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Wpadki na wakacjach

Polecane posty

Gość Gość

Jakie zaliczyliscie z podtekstem erotycznym? 

Gość Magda

Miałam wpadkę na plaży nad jeziorem. Opalałam się nad wodą niemal cały dzień. I chyba oglądanie chłopaków z wyprężeniami w spodenkach spowodowało że przed pójściem do auta postanowiłam zrobić sobie dobrze. Poszłam z moim kocykiem dość daleka w las otaczający jezioro i w odludnym miejscu położyłam się i zsunęłam majtki. Bardzo szybko się mocno podnieciłam gdy masturbowałam się. I zobaczyłam dwóch podglądających mnie chłopaków robiący to co i ja. Nie byłam w stanie już przerwać. Gdy ochłonęłam już nikogo nie było przy mnie. Chyba szybko się spuścili i uciekli. Czułam się zażenowana ale mogłam przewidzieć że spacer dziewczyny z kocem w las musiał kogoś sprowokować do pójścia za mną.

Gość sven

No to chlopaki mieli frajde.

Gość Sebix od Karyny
2 godziny temu, Gość sven napisał:

No to chlopaki mieli frajde.

Frajdę to macie wy czytając takie bzdury. A ci co je piszą mają jeszcze większą frajdę że takie pelikany jak ty to łykają.

Gość gość

wpadki były, choć trochę spowszedniał mi seks jak ktoś patrzy. Taki luz nabraliśmy przy plażowaniu, wcale nie nude ani toples, ale pusto i jak naszła ochota to po prostu kawałeczek za pierwszą wydmę po prostu zdejmowałam strój żeby czuć się swobodnie. Nie można było się zbytnio chować żeby nie zapiaszczyć seksownych narządów więc trzeba było liczyć się ze sporą widocznością.

4 godziny temu, Gość gość napisał:

wpadki były, choć trochę spowszedniał mi seks jak ktoś patrzy. Taki luz nabraliśmy przy plażowaniu, wcale nie nude ani toples, ale pusto i jak naszła ochota to po prostu kawałeczek za pierwszą wydmę po prostu zdejmowałam strój żeby czuć się swobodnie. Nie można było się zbytnio chować żeby nie zapiaszczyć seksownych narządów więc trzeba było liczyć się ze sporą widocznością.

🤗🤗🤗🤗🤗