Gość Eviqs38 Napisano Sierpień 20, 2019 Rozważam zakup zabiegów kriolipolizy, ale ciągle się waham czy warto inwestować niemałe pieniądze w te zabiegi. Napiszcie proszę o swoich doświadczeniach, jakie partie ciała poddawałyście przyłożeniom i czy efekty są naprawdę zadowalające czy różnica jest ledwo widoczna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Eviqs38 Napisano Sierpień 21, 2019 Naprawdę nikt nie robił tych zabiegów? Zdaję sobie sprawę, że są już wątki na ten temat, ale zawalone głównie komentarzami podstawionych osób co widać gołym okiem, poza tym są to stare wątki, do kilku lat wstecz. Od tamtej pory pojawiło się wiele nowych rodzajów urządzeń do kriolipolizy i jestem ciekawa czy przynoszą jakieś zauważalne efekty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kriolopolizka Napisano Sierpień 27, 2019 Ja robiłam już 3 razy, efekty są ale maleńkie.a I TAK WYBIORĘ SIĘ NA 4 ZABIEG. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Eviqs38 Napisano Sierpień 27, 2019 3 godziny temu, Gość Kriolopolizka napisał: Ja robiłam już 3 razy, efekty są ale maleńkie.a I TAK WYBIORĘ SIĘ NA 4 ZABIEG. Ponoć jeden obszar ciała można poddać kriolipolizie max. 3 razy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość8181 0 Napisano Wrzesień 24, 2021 Dnia 27.08.2019 o 13:04, Gość Kriolopolizka napisał: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość8181 0 Napisano Wrzesień 24, 2021 Dnia 27.08.2019 o 16:30, Gość Eviqs38 napisał: Ponoć jeden obszar ciała można poddać kriolipolizie max. 3 razy? Hejka mam pytanie w środę robiłam kriolipolizie w sobotę mam imprezę jak jest z alkocholem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach