Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jagoda

Moj chlopak MUSI miec auto albo chociaz motor !

Polecane posty

Gość Jagoda

Nie mam zbyt duzych wymagan wzgledem polskich chlopcow bo wiem ze w naszym kraju zbyt wysoko nie moge postawic poprzczki. Chce tylko kilku rzeczy, przed wszystkim musi miec auto, musi miec dom, najlepiej jakby byl jedynakiem, zeby nie bylo problemow z jego rodzina. W zamian, ugotuje, posptrzatam, posmieje sie, problemow wyslucham. Jest to bardzo sprawiedliwa tranzakcja a zwiazek to nic innego jak partnerstwo biznesowe. Cos dajesz partnerowi i cos dostajesz w zamian. Taka, o tranzakcja wiazana.

Gość Maro

A kase musi miec ?

Gość Jagoda
Przed chwilą, Gość Maro napisał:

A kase musi miec ?

Nie jestem materialistka, pieniadze nie sa najwazniejsze. Musi miec tylko auto i dom. 

1 minutę temu, Gość Jagoda napisał:

Nie jestem materialistka, pieniadze nie sa najwazniejsze. Musi miec tylko auto i dom. 

Ty chyba pomyliłaś słowa. Jesteś materialistką, ale udajesz, że nie. Dom można zbudować wspólnie, jak się z góry czegoś wymaga materialnego od partnera, to to jest materializm. 

Gość Trans akcja
4 minuty temu, Gość Jagoda napisał:

Nie mam zbyt duzych wymagan wzgledem polskich chlopcow bo wiem ze w naszym kraju zbyt wysoko nie moge postawic poprzczki. Chce tylko kilku rzeczy, przed wszystkim musi miec auto, musi miec dom, najlepiej jakby byl jedynakiem, zeby nie bylo problemow z jego rodzina. W zamian, ugotuje, posptrzatam, posmieje sie, problemow wyslucham. Jest to bardzo sprawiedliwa tranzakcja a zwiazek to nic innego jak partnerstwo biznesowe. Cos dajesz partnerowi i cos dostajesz w zamian. Taka, o tranzakcja wiazana.

Transakcja- Jagoda. 

Gość Starociotka
6 minut temu, Gość Jagoda napisał:

DAWAJ ADRES PRZEPCHAM CI RURE TO CI SIE ZROBI LEPIEJ SZMAATO

Gość Jagoda
1 minutę temu, Gość Starociotka napisał:

Oprocz auta musi tez miec rozum wiec niestety odpadasz z wyscigu.

Gość Jagoda
4 minuty temu, Gość Trans akcja napisał:

Transakcja- Jagoda. 

Dzieki. 🙂

Gość Starociotka
Przed chwilą, Gość Jagoda napisał:

Oprocz auta musi tez miec rozum wiec niestety odpadasz z wyscigu.

... PISZE CI DAWJ ADRES BO MAM PELNE JAJA ZARAZ ZWALE I JUZ CHUUJA NIE POSMAKUJESZ

Gość Jagoda
5 minut temu, mcdonald165 napisał:

Ty chyba pomyliłaś słowa. Jesteś materialistką, ale udajesz, że nie. Dom można zbudować wspólnie, jak się z góry czegoś wymaga materialnego od partnera, to to jest materializm. 

No ale ja dam cos w zamian, wlasciwie bardzo duzo. Bede taka Polka jakiej oczekuja faceci. usluzna i kochajaca wiec chyba nalezy mi sie cos w zamian. Wiec skoro dostanie cos za cos to nie jestem materiliastka, jestem kobieta biznesu.

Gość Jagoda
1 minutę temu, Gość Starociotka napisał:

... PISZE CI DAWJ ADRES BO MAM PELNE JAJA ZARAZ ZWALE I JUZ CHUUJA NIE POSMAKUJESZ

pzykro mi, bedziesz musial sobie zwalic....raczej...

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Starociotka napisał:

Żeby to zrobić to trzeba mieć czym padalcu, a ty tam już nic nie masz, wszystko wyzarte 

Gość Bezzebną - jak ty ją calow
3 minuty temu, Gość Starociotka napisał:

Zwal na jakąś tłustą staruszke 

Gość Ha ha
3 minuty temu, Gość Jagoda napisał:

No ale ja dam cos w zamian, wlasciwie bardzo duzo. Bede taka Polka jakiej oczekuja faceci. usluzna i kochajaca wiec chyba nalezy mi sie cos w zamian. Wiec skoro dostanie cos za cos to nie jestem materiliastka, jestem kobieta biznesu.

Oo dokładnie 

Gość Gosc

Ja na Twoim miejscu poprostu bym sobie kupila auto (albo chociaz motor) i dom. Nie musialabym sie tym z nikim dzielic i poswiecac sie, by wysluchiwac czyichs problemow i smiac sie na zawolanie ;) a sprzatac czy gotowac i tak trzeba, wiec marna ta Twoja "oferta" xD

Gość Jagoda
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Ja na Twoim miejscu poprostu bym sobie kupila auto (albo chociaz motor) i dom. Nie musialabym sie tym z nikim dzielic i poswiecac sie, by wysluchiwac czyichs problemow i smiac sie na zawolanie 😉 a sprzatac czy gotowac i tak trzeba, wiec marna ta Twoja "oferta" xD

No wiesz jakbys mnie znal to bys tak nie mowil. Fajna, ze mnie laska. Byc moze i tak bedzie ale byloby naprawde szkoda trzymac taka super osobe tylko dla siebie i przed swiatem chowac. Do tego sam sobie loda razcej nie zrobisz 🙂

Gość Gosc

Ale ja kobieta jestem ;) i to calkiem fajna laska :) tylko mam do zaoferowania to co Ty i nawet troche wiecej, dlatego Twoj post mnie rozsmieszyl :P

Gość Jagoda
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Ale ja kobieta jestem 😉 i to calkiem fajna laska 🙂 tylko mam do zaoferowania to co Ty i nawet troche wiecej, dlatego Twoj post mnie rozsmieszyl 😛

Hahahah, przerpaszam, myslalam ze jestes facetem. No skoro tak jesli kiedys pomyslisz o innej plci ja moge sie przestawic. Jak oferta cie interesuje, razem mozemy ten dom postawic i auto kupic 🙂

Gość heh

Co druga laska teraz zajebśicie wygląda, wystarczy dobry makijaż i trochę sportu, wiec masz spora konkurencje. Za to facetów z fajnym autem i domem nie jest zbyt wielu, zazwyczaj są już zajęci, zanim się tego dorobili. Wiec powodzenia z takimi wymaganiami.

Mogę co najwyżej zaproponować kupno kota.

Gość Gosc

Haha ;) no nie wiem czy chcialabym zyc z kims, kto by sie zmuszal do wysluchiwania moich problemow ;) nawet za cene wysprzatanej chaty i skoszonego trawnika :P

Gość Gość
57 minut temu, Gość Jagoda napisał:

Chce tylko kilku rzeczy, przed wszystkim musi miec auto, musi miec dom, najlepiej jakby byl jedynakiem, zeby nie bylo problemow z jego rodzina. W zamian, ugotuje, posptrzatam, posmieje sie, problemow wyslucham. Jest to bardzo sprawiedliwa tranzakcja a zwiazek to nic innego jak partnerstwo biznesowe. Cos dajesz partnerowi i cos dostajesz w zamian. Taka, o tranzakcja wiazana.

Dzień dobry Jagodo

Bardzo spodobała mi się twoja propozycja transakcji wiązanej. Spełniam wszystkie twoje warunki ( mam auto, mam dom, jezdem jedynakiem, i chyba kupie sobie motóra)

Moje warunki brzegowe som takie: bedziesz przychodzić o 9 rano i sprzątać i gotować. O 14 ma cie już nie być. Potem przyjdziesz o 21 i bedziesz sie śmiać i słuchać problemów do 23. Potem jeszcze wpadniesz 0 4 nad ranem na 15 minut - i masz wolne do 9.

Taka to transakcja wiązana... (p.s. możemy jeszcze ponegocjować o tym wiązaniu)

Gość Goo
28 minut temu, Leżaczek napisał:

Gość heh mów za siebie. Leżaczek jest wolny 😞

leżaczek jak nie masz dziewczyny to szukaj faceta, jak jesteś w miarę przystojny to byś miał powodzenie.

Gość Gość
9 minut temu, Gość Goo napisał:

jak nie masz dziewczyny to szukaj faceta, jak jesteś w miarę przystojny to byś miał powodzenie.

No i jak ci dopy nie szkoda.

Gość Singielka po 30tce

Ja szukam takiego:

- przystojniejszy od diabła i minimum 180 cm wzrostu

- samochód 

- nie mieszkający z rodzicami

Tyle mi starczy.

Gość OnaX
5 minut temu, Gość Singielka po 30tce napisał:

Ja szukam takiego:

- przystojniejszy od diabła i minimum 180 cm wzrostu

- samochód 

- nie mieszkający z rodzicami

Tyle mi starczy.

Ja nie szukam ale marzy mi się taki:

- monogamista 

- przystojny, postawny

- inteligentny

- pracujący

Gość Jaa

Witaj Jagodo, ja jestem kobietą i też szukam podobnego mężczyzny, z tym że ja mam dom (bez kredytu), ziemię pod Warszawą, nowe auto z salonu oraz dobrą pracę. Jeśli chodzi o kwestie pozamaterialne to jestem filigranową ciemną blondynką o delikatnych rysach twarzy, 165 cm wzrostu, włosy proste do pasa. I niestety ale wciąż trafiam na samych erotomanów albo nieudaczników życiowych, byłam raz w długim związku z milionerem ale teraz od jakichś 2 lat masakra. Zwykle po jednym spotkaniu się kończy, faceci sami są zawstydzeni gdy widzą że jestem i ładna i mam dobrą pracę i w dodatku bogata z domu. A oni przyjeżdżają gratami 10letnimi na spotkanie ze mną więc wiadomo jak to o nich świadczy. Jest naprawdę ciężko ale musimy szukać Jagodo, pozdrawiam Cię ciepło.

Gość Kim

Lezaczek- nieudacznik na damskim forum 😂

Gość Facet

Jagoda, wyjdź za mnie. Ty masz mieć dom i samochód, a ja w zamian, ugotuje, posprzątam, pośmieje się, problemów wysłucham. 

Gość Gość
3 godziny temu, Gość Jaa napisał:

Witaj Jagodo, ja jestem kobietą i też szukam podobnego mężczyzny, z tym że ja mam dom (bez kredytu), ziemię pod Warszawą, nowe auto z salonu oraz dobrą pracę. Jeśli chodzi o kwestie pozamaterialne to jestem filigranową ciemną blondynką o delikatnych rysach twarzy, 165 cm wzrostu, włosy proste do pasa. I niestety ale wciąż trafiam na samych erotomanów albo nieudaczników życiowych, byłam raz w długim związku z milionerem ale teraz od jakichś 2 lat masakra. Zwykle po jednym spotkaniu się kończy, faceci sami są zawstydzeni gdy widzą że jestem i ładna i mam dobrą pracę i w dodatku bogata z domu. A oni przyjeżdżają gratami 10letnimi na spotkanie ze mną więc wiadomo jak to o nich świadczy. Jest naprawdę ciężko ale musimy szukać Jagodo, pozdrawiam Cię ciepło.

Raczej nie jestem tobą zainteresowany, ale tak z ciekawości - ile płaciłaś temu milionerowi?

Też pozdrawiam cię ciepło - i może poszukaj czegoś tańszego? Od siebie. Wiem że będzie ciężko - ale musisz szukać jak Jagoda...

Gość Jagoda
14 godzin temu, Gość Jaa napisał:

Witam Jaa. 

No wlasnie o to mi chodzi ze nie mam zbyt duzych wymagan a i tak trudno jest kogos na poziomie znalesc co spelnialby wszystkie warunki. Faceci boja sie tez kobiet sukcesu wiec napewno masz pod gorke. Nie ma nic gorszego niz jakis nieudacznik zyciowy jezdzacy poobijanym 20 letnim volswagenem sprowadzonym z Niemiec. Czy naprawde tak trudno jest znalesc faceta z mercedesem, ladnego, zadbanego co ma dom i za moja usluznosc da mi wszystko czego chce?