Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tajemniczy

Moja zazdrość o przyjaciela dziewczyny

Polecane posty

Gość Gość

Jak można dawać się tak poniżać. Już dawno powinieneś z nią zerwać, niech laska przemyśli kogo i czego chce. 

Gość lisica

No to pozwól sobie na szczerość i otwarcie jej powiedz, że jesteś zazdrosny o tamtego chłopaka. Jeśli łączy ich tylko przyjaźń, to w porządku, ale jeśli coś więcej to po prostu nie chcesz być w takim trójkącie.

Gość Tajemniczy
10 godzin temu, Gość Justyna napisał:

Częściej wybiera jego niż Ciebie, dla mnie byłaby już skreślona. Do tego jeszcze kłamie. Jesteś pewny, że podoba Ci się jej charakter?.. Otwórz oczy, robi sobie co chce i nie liczą się dla niej twoje uczucia.

Jest to bolesne, ale to nie dziewczyna dla Ciebie, podałeś wiele argumentów, że nie jest w stosunku do Ciebie fair, z taką osobą chcesz być?

Jej charakter mi się bardzo podobał. Na początku się martwiła troszczyła zawsze była szczęśliwa ale teraz przemyślałem to i już taka nie jest. 

Kiedyś chciałem zobaczyć czy jej jeszcze na mnie zależy więc powiedziałem jej że zemdlałem. Ona niby zmartwiona i już smutna napisała "to lepiej zostań w domu. Musisz odpoczywać". Zaproponowałem jej żebyśmy się spotkali u mnie ale jak zwykle przyjaciel ważniejszy...

Gość Gosc

Nic dodać nic ująć. Od samego początku waszej znajomości postępowałeś jak bezmózgi przychlast. Sam się pchałeś i dostałeś. Naucz się nie być tak naiwnym na przyszłość.

Gość Gosc
4 godziny temu, Gość lisica napisał:

No to pozwól sobie na szczerość i otwarcie jej powiedz, że jesteś zazdrosny o tamtego chłopaka. Jeśli łączy ich tylko przyjaźń, to w porządku, ale jeśli coś więcej to po prostu nie chcesz być w takim trójkącie.

O czym wy pier***** ludzie!!!!!!! Jaja już totalnie wam te spodnie uciskają czy jak?

Autorze- Człowieku drogi, bez mózgu i honoru. Ta panienka wali Cię po rogach, jeśli nie fizycznie to emocjonalnie. Jak długo będziesz takim nieogarem? Miej szacunek do siebie i kopnij ją w tyłek. Jak na razie laska dobrze się bawi, a Ty każdą wypowiedzią starasz się ją usprawiedliwić 😄 Brawo panienka zdradza gościa, a ten ją usprawiedliwia 😄 Brawo!!!! Ucz mnie mistrzu!!!