Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uwięziona w ohydnym ciele

Ohydne ciało a potrzeby seksualne

Polecane posty

Gość uwięziona w ohydnym ciele

Witajcie,

Mam 32 lata, 3 lata temu urodziłam pierwsze dziecko. Od tego czasu mój wygląd bardzo się zmienił na niekorzyść. W ciąży niestety mocno przybrałam na wadze, potem szybko tę wagę straciłam i ...lipa straszna. Piersi, pupa, brzuch, wszystko potwornie wisi, nawet cipka zrobiła się z zewnątrz jakaś wiotka. Do  tej pory mieliśmy udane życie seksualne, nie jestem z natury wstydliwa, lubiłam zawsze różne gadżety, wdzianka itd, a przy tym zawsze miałam (i nadal mam) wysokie libido. Ale co z tego...Od czasu ciąży jestem tak skrępowana gdy mam się pokazać, że unikam seksu w dzień, unikam większości pozycji. Można powiedzieć, że na ogół leżę jak kłoda i po prostu się męczę, a mąż razem ze mną - bo atmosfera jest przez to denna. Nie stać mnie na kosztowne zabiegi czy operacje, dużo ćwiczę - ale efekty są znikome. Boli mnie, że nie mogę być w łóżku sobą, widzę że przez to oddalamy się z mężem od siebie. Czasem, gdy robię uniki, słyszę z jego strony komentarze "no tak, to typowe po ciąży".  Jest mi wtedy cholernie przykro, bo ochotę mam taką jak dawniej, a może i jeszcze większą, ale ciało już nie to. Boję się, jak się to skończy :( :(

Gość Pan

Podaj maila to pogadamy

Gość gość

Wszystko leży w głowie. Powinnaś jak najprędzej udać się na terapię, bez obrazy.:)

Gość Kasia 87
13 minut temu, Gość Pan napisał:

Podaj maila to pogadamy

...a

Gość Kasia 87
1 minutę temu, Gość Kasia 87 napisał:

...a

Powtórzę jeszcze raz przez pieprz.oną cenzurę. " Idio.ta"

Gość Pan

Nie krytykuj tak swojego faceta, on tylko przyzwyczaił się do tego że kiedyś wyglądałaś normalnie a teraz jak kaszalot ale się tym nie przejmuj

Gość Maria

Nie przejmuj się po prostu nic z tym nie zrobisz lata twojej świetności przeminęły. Teraz sama musisz po ciemku sie zabawiać.

Gość Ania

zawsze możesz facetowi wygarnąć, że ma małego pindola jak Ci będzie narzekał na ciało i się uspokoi :)

Gość gość

Dziewczyno jeśli ci tak bardzo zależy na odzyskaniu figury  to ćwicz innej rady niema. Nie zmieniaj się w łóżku z partnerem ,wiem że to może być trudne .ale on pamięta jaka byłaś kiedyś ,postaraj się . Jeśli to mądry facet to wszystko rozumie .

Gość Psych

Skornego zwisu nie da sie usunac cwiczeniami, zbierajcie razem na zabieg operacje, chudnac trzeba powoli by skora zdazyla, poza tym to dotyczy brzucha, a ty wymyslasz rzeczy poboczne co swiadczy ze masz nerwice