Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiempoco

Spontaniczne szukanie znajomych/slask

Polecane posty

Gość niewiempoco

jak w tytule pisze to bardzo spontanicznie, ale nic sie stracę więc czemu nie 😄 Ogólnie, w skrócie, znajomych to ja "mam" takich, że od razu jak wakacje się zaczęły to wszyscy sobie poszli, popozyczali pieniądze i pewnie myślą, że zapomniałam. Mój błąd, zdałam sobie mocno sprawę jak naiwną osobą byłam (i autodestruktywna). Żeby poznawać ludzi do spedzania czasu czy dzielenia pasji trzeba wychodzić z domu na dłużej i zwyczajnie przebywać wśród nich. Ja niestety nie mam takiej okazji bo co mam iść do centrum handlowego czy na piwo do baru i czekać aż ktoś sie Bedzie chciał zaprzyjaźnić? (podkreślam zaprzyjaźnić, poznać 😅

Jest jakaś tam szansa, że ktoś rzeczywiście odpowie na mój temat więc po krótce o mnie: Mam 18 lat, mieszkam na Śląsku i jestem bardzo otwarta osobą, która dotychczas była otwarto-niesmiala (w "swoim" kręgu mega wyluzowana- tak w większej części sztucznue a w nie swoim przekonana niską samoocena o swojej gorszosci zamknieta i dziwna z boku dziewucha). Uwielbiam sporty, najbardziej bieganie, siłownie i rolki. Jak każdy, lubie filmy seriale, ale horrory tylko z kimś taki kaprys😂 Czytanie kocham, od dziecka dziwna fascynajcha naturą i zwierzętami-ludzie ile ja przesiedzialam przed telewizorem oglądając Animal Planet czy tego typu programy 😂😎 

Bardzo lubię i doceniam te małe chwile, ulotne jak hustawka po bieganiu na odpoczynek z muzyką w uszach czy widok pól, gór czy nieba-zwlaszcza noca

jak mogłam zapobiec- kocham całą sobą muzykę i taniec(nic profesjonalnego tylko dzikie wygibasy)

Gość Bikeman

możesz napisać do mnie, Artur jestem :)  tylko teraz pytanie jak podać dane, żeby nie trafiły w niewłaściwe ręce

Gość tqr

Mam 21 lat i też nie mam żadnych bliskich znajomych...

2 godziny temu, Gość tqr napisał:

Mam 21 lat i też nie mam żadnych bliskich znajomych...

Można sie jakoś zgadać, poznać i może uda nam sie zapłać nić porozumienia 😄

Gość tqr
8 godzin temu, Gość niewiempoco napisał:

Ogólnie, w skrócie, znajomych to ja "mam" takich, że od razu jak wakacje się zaczęły to wszyscy sobie poszli, popozyczali pieniądze i pewnie myślą, że zapomniałam.

No niestety wielu ludzi jest takich :(

Żeby poznawać ludzi do spedzania czasu czy dzielenia pasji trzeba wychodzić z domu na dłużej i zwyczajnie przebywać wśród nich. Ja niestety nie mam takiej okazji bo co mam iść do centrum handlowego czy na piwo do baru i czekać aż ktoś sie Bedzie chciał zaprzyjaźnić?

Jakbym siebie słyszał. Też mi zawsze mówili "wyjdź do ludzi",  a ja na to "i co, mam chodzić po mieście, podchodzić do każdego i pytać, czy się zaprzyjaźni?" 😀

dotychczas była otwarto-niesmiala (w "swoim" kręgu mega wyluzowana- tak w większej części sztucznue a w nie swoim przekonana niską samoocena o swojej gorszosci zamknieta i dziwna z boku dziewucha). 

Trochę jak ja. Znaczy, lubię ludzi i ich towarzystwo, staram się zagadywać, ale z marnym skutkiem. Mam też za sobą pewne nieprzyjemne przeżycia, które obniżyły moją pewność siebie...

Uwielbiam sporty, najbardziej bieganie, siłownie i rolki. Jak każdy, lubie filmy seriale, ale horrory tylko z kimś taki kaprys😂 Czytanie kocham, od dziecka dziwna fascynajcha naturą i zwierzętami-ludzie ile ja przesiedzialam przed telewizorem oglądając Animal Planet czy tego typu programy 😂😎

Pobiegać mogę, chętnie, ale nie mam z kim, a samemu głupio 😀 Ale skoro ty to lubisz, to pewnie nie miałbym szans cię dogonić 😀

Siłownia to akurat niezbyt moje klimaty, a na rolkach jeździć nie potrafię :( Za to rower, a zimą narty bardzo chętnie :)

Za serialami nie przepadam, ale filmy lubię, niezależnie od gatunku (choć akurat horrory uwielbiam 😉)

Ciekawą książkę też chętnie przeczytam. Animal Planet też lubiłem za dzieciaka oglądać, choć może nie aż tak często jak ty 😀

Ponadto lubię podróżować, moją pasją są też języki obce :)

Bardzo lubię i doceniam te małe chwile, ulotne jak hustawka po bieganiu na odpoczynek z muzyką w uszach czy widok pól, gór czy nieba-zwlaszcza noca

❤️

kocham całą sobą muzykę i taniec(nic profesjonalnego tylko dzikie wygibasy)

Kocham muzykę, szczególnie rockową, ale jestem otwarty na wszystkie gatunki, tancerzem jestem kiepskim, ale lubię czasem potańczyć :)

30 minut temu, niewiemcoipoco napisał:

Można sie jakoś zgadać, poznać i może uda nam sie zapłać nić porozumienia 😄

Może :) Chętnie poznam :)