Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gillerman

Siedzę samotnie z piwemi jest mi smutno, bardzo smutno.. pogada ktoś?

Polecane posty

Gość gergrege
31 minut temu, Gość Gość napisał:

Podaj swój, kozaku po paru piwach, a na trzeźwo tchórzliwy osrołku 😂

łódź, stare bałuty, to jak? chcesz sie spotkac ? jestes dla mnie cwelem na strzala frajerze

Gość Gość
21 minut temu, Gość gergrege napisał:

łódź, stare bałuty, to jak? chcesz sie spotkac ? jestes dla mnie cwelem na strzala frajerze

Ty kürvvo uboga poznańska! Ściemniaj dalej, szczochu internetowy, mitomanie, peedale i alkusie😂 może ktoś się nabierze.

Gość gergerger
15 minut temu, Gość Gość napisał:

Ty kürvvo uboga poznańska! Ściemniaj dalej, szczochu internetowy, mitomanie, peedale i alkusie😂 może ktoś się nabierze.

no to jak gn0ju? rozumiesz ze ty do mnie nie przyjedziesz bo jestes ci0ta, ale ja do ciebie z przyjemnoscia, dawaj adres albo wypi34rdalaj z forum szczochu

Gość Gość
46 minut temu, Gość gergerger napisał:

no to jak gn0ju? rozumiesz ze ty do mnie nie przyjedziesz bo jestes ci0ta, ale ja do ciebie z przyjemnoscia, dawaj adres albo wypi34rdalaj z forum szczochu

Qrva, co za yebana padlina 😂 Kozak alkoholowy. Hahaha, już widzę jak ta poznańska kanalia popyerdála na drugi koniec Europy żeby mi dać w mordę. I jeszcze to nagrać! Ma peedaü fantazję, no nie?😂 Zbanowali chooya, a nadal odgraża bo się znowu upił jakimiś szczynami i odwagi mu w necie przybyło😂 Co za dzban wypełniony siuśkami swojej starej😂😂😂

Gość gregeger

ty? co ty cpales? jaki poznan? pisalem ci jasno cwelu, lodz, stare baluty.. widze, ze z ciebie miekka faja, frajer, do konca zycia zostaniesz cwelem... bo jestes  cio.otą,  adres cwelu albo giń..

Gość Red Girl
4 godziny temu, Gość Gillerman napisał:

To jest po prostu okropne.. samotność zabija mnie z dnia na dzień coraz bardziej, w końcu skończy się to samobójem bo ja po prostu już nie jestem w stanie tego znieść, nie potrafię i tyle..

GG:68166180