Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amć

Opierasz się, rozumiem, to ja piszę

Polecane posty

Gość amć

twój plan i wiem że go zrealizujesz, nie temu, że jest świetny, nie temu, że jesteś obładowana i korzystam z twoich słabości, nie wreszcie temu, że znam twoją specyficzną fizjionomię ..... ty mnie po prostu kochasz 🙂 

Gość gość
5 minut temu, Gość amć napisał:

ty mnie po prostu kochasz 🙂 

Przykro mi, ale wmawiasz sobie. Tak samo jak z tym planem. Nie masz wpływu na moje zycie, chyba że niszczysz mi je stalkingiem. Ale to się skończy. 

Gość gość

Już mniej więcej wiem o co ci chodzi, nie dam się wrobić, tyle razy cie już o tym zapewniałam, a ty dalej swoje. Możesz tak próbować do śmierci, bo jesteś de.bilem i ciagle powtarzasz te same nieskuteczne zachowania. 

Gość gość

Niestety wciąż nie doceniasz mojej inteligencji, a powinieneś zacząć się z nią liczyc. 

Gość amć

doceniam ? 🙂 doceniam, doceniłem dawno temu, to teraz jest mglistym wspomnieniem i blizną z którą ty rozkazałaś mi życ, to było hen wieki temu, nie rozumiem jak po tych paru latach możesz myśleć że to wszystko wróci, masz różczkę, myślisz że nią zakręcisz a moje ciało stanie na baczność??, ....jak jego część 😉 

Gość gość w kość

Skąd myśl, że Cię kocha?

Gość gość

DE.BILU, napisałam chyba jasno że nic między nami nie będzie i nie chcę cię znać. I przestań sie oszukiwać, bo NIC DO CIEBIE NIE CZUJĘ. A jak będziesz się wtracał do mojego zycia, to cię w końcu pokonam. Żegnam. 

Gość amć
2 minuty temu, Gość gość napisał:

DE.BILU, napisałam chyba jasno że nic między nami nie będzie i nie chcę cię znać. I przestań sie oszukiwać, bo NIC DO CIEBIE NIE CZUJĘ. A jak będziesz się wtracał do mojego zycia, to cię w końcu pokonam. Żegnam. 

mnie już przecież  pokonałaś 😉 teraz walczysz, bijesz się, wojujesz, zderzasz z murem i pustoszysz... tylko o siebie 🙂 

Gość gość
8 minut temu, Gość amć napisał:

mnie już przecież  pokonałaś 😉 

Bardzo się cieszę, w takim razie mogę iść spać 🙂 😛 

Gość gość

3 minuty temu, Gość gość napisał:

Bardzo się cieszę, w takim razie mogę iść spać 🙂 😛 

skąd ta pewność 😄 

Gość ...
1 godzinę temu, Gość amć napisał:

twój plan i wiem że go zrealizujesz, nie temu, że jest świetny, nie temu, że jesteś obładowana i korzystam z twoich słabości, nie wreszcie temu, że znam twoją specyficzną fizjionomię ..... ty mnie po prostu kochasz 🙂 

Nie doceniasz mnie...

Gość archive

doceniam 😉