Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jak kobiecie bardzo zależy to zagada w końcu faceta

Polecane posty

Gość Gość Y
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Dlaczego niezainteresowana? Co na to wskazuje, czemu tak myślisz?

Takie myślenie na własną rękę często jest bardzo mylące. Najlepszym wyjściem jest zapytać u źródła. Ale to też jest trudne, bo nie wiesz czy twój wybranek to jeszcze "chłopiec" czy już mężczyzna 🙂

Gość Gość
59 minut temu, Gość gosc napisał:

Tak samo czuje i ja odbieram a czasami myślę że może niezainteresowana

Uważasz, ze wszystko w jej rękach? Ty nie dasz rady?

Gość Gość

Ale jak taka kobieta ma sie do Ciebie zbliżyć, jak Ty chcesz uciekać na jej widok?

Gość Ghj

Niesmialosc zwyciezy. Kochsm jednego chlopaka. Jest moim idealem ale do niego nie zagadam.

Gość Gość
7 minut temu, Gość Ghj napisał:

Niesmialosc zwyciezy. Kochsm jednego chlopaka. Jest moim idealem ale do niego nie zagadam.

Prawdziwa miłość zwycięży 😉

Gość Onnnn

Mi też podoba się jedna kobieta, strasznie mi się podoba ja chyba jej też tak mi się wydaje, tylko boje się zrobić ten najważniejszy krok.... 

Gość Gość
7 minut temu, Gość Onnnn napisał:

Mi też podoba się jedna kobieta, strasznie mi się podoba ja chyba jej też tak mi się wydaje, tylko boje się zrobić ten najważniejszy krok.... 

Zróbcie go razem, tylko daj jej szansę 😉

Gość Sewia
2 godziny temu, Gość gosc napisał:

Tak samo czuje i ja odbieram a czasami myślę że może niezainteresowana

Hahha no ona też brała wolne żeby go nie widzieć i chodziła na L4 i unikala a i chamska była wszystko wiem bo chodziła i mi opowiadała że nie umie sobie z tym poradzic przede wszystkim ze względów moralnych, czasem i tak bywa że ludzi dopadnie w niewłaściwym momencie. Ale jeśli przy Tobie tak się zachowuje a nic nie odpierdzieliles to myślę że coś jest na rzeczy bo jakby jej nie zależało to przy tobie byłaby taka jak do wszystkich 

Gość Sewia

No nic najlepiej spytaj wprost, tak mi się wydaje spytaj się czy się zakochała może, bo taka zamyślona albo coś takiego, może pęknie? Albo po prostu spróbuj delikatnie z rozmową tak po przyjacielsku ale skoro też się nie możesz opanować i robisz jak ona to ona to widzi i ona wie napewno i może to ja blokuje, miłość to nie przelewki, ta prawdziwa jest bardzo piękna ale też dużo ludzi nie umie sobie z tym poradzić. 

Gość Gość
7 godzin temu, Gość Ej ej napisał:

Autorze ja jestem taka nieśmiała. Podoba mi się pewien facet, który również jest nieśmiały. Liczę na jego krok ponieważ, ja jestem nauczona że to facet zdobywa kobietę i jak mu zależy to to pokona. Za to kobiecie wypada jak najbardziej być nieśmiałą, mężczyzna jednak to mężczyzna i bierze jak facet w swoje ręce ukochana. Spróbuj się zaprzyjaźnić, powoli tak jak ty się otwierasz tak i ona. 

Nie można wymagać od kogoś czegoś, czego się nie jest w stanie samemu zrobić. To hipokryzja.