Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Romans którego chyba nie chce

Polecane posty

Gość Gość

Poznaje faceta.. miło się gada przez neta.. choć facet wrażenia wizualnego nie robi..pierwsze spotkanie u mnie w pracy.. pierwszy pocałunek też nie robi wrażenia..nic nie czuje..nic kompletnie.. nawet motylków nic..jest sens dalej to ciągnąć??? 

Gość R...
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Poznaje faceta.. miło się gada przez neta.. choć facet wrażenia wizualnego nie robi..pierwsze spotkanie u mnie w pracy.. pierwszy pocałunek też nie robi wrażenia..nic nie czuje..nic kompletnie.. nawet motylków nic..jest sens dalej to ciągnąć??? 

Moim zdaniem nie, ja po pierwszym spotkaniu wiem czy będzie kolejne, no chyba że chodzi tylko o seks bo to inna kwestia.

8 minut temu, Gość Gość napisał:

Olej go

Gość Ona
14 minut temu, Gość R... napisał:

Moim zdaniem nie, ja po pierwszym spotkaniu wiem czy będzie kolejne, no chyba że chodzi tylko o seks bo to inna kwestia.

Też tak uważam.Nawet do sexu trzeba coś czuć pociąg . Jeżeli go nie ma nie ma cię szukać na siłę