Gość Niezdecydowany Napisano Sierpień 26, 2019 Cześć, co sądzicie o ubraniach które mają widoczne loga sieciówek np. Diverse, Pull & Bear i tym podobnych? Loga są raczej modne ale marki sieciówkowe nie są uważane za kiczowate, czy coś w ten deseń? Nie wiem jak na to patrzą inni albo mają wyrąbane. Przeważnie zauważam loga Nike'i, Adidasa. Mam naście lat jeśli ma to znaczenie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
turquoise 4 Napisano Sierpień 31, 2021 Dla mnie to słabe. Jak widzę logo marki na wierzchu, to nie kupuję takiego ubrania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gotb 278 Napisano Wrzesień 2, 2021 Dnia 31.08.2021 o 19:54, turquoise napisał: Dla mnie to słabe. Jak widzę logo marki na wierzchu, to nie kupuję takiego ubrania. Mam tak samo: jakby mi płacili za reklamowanie ich sieci na moim ubraniu, to bym się zastanowił. Ale kupowanie "reklamówki" do noszenia na sobie, to zdecydowanie nie. I nie ważne dla mnie czy to bida-marka, czy bogato-ekskluzywna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martka 3 Napisano Wrzesień 6, 2021 Osobiście nie lubię kiedy w oczy rzuca się logo firmy. Malutki znaczek może być. Czy to koszulka, czy buty wybieram takie gdzie na pierwszym planie nie ma nic wielkiego firmowego. Np ostatnio kupiłam tenisówki z cross jeans. Mają z boku malutki znaczek. Buty same w sobie są super i nie muszą nadrabiać firmowym znakiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniamini 0 Napisano Wrzesień 20, 2021 aja nie lubię świecić metką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
feliks.krzeslo 1 Napisano Październik 4, 2021 Dla mnie noszenie ubrań z logiem jakiegoś sklepu wiąże się ze szpanem... "Mam bluzę z Adidas i jestem fajny..." Żenada... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach