Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grażyna

kosmetyczka mnie naciągnęła

Polecane posty

Gość grażyna

niedawno zrobiłam sobie mezoterapie igłową na zlikwidowanie worków pod oczami i kosmetyczka zapewniła że to zlikwiduje też kurze łapki i czekam dwa tygodnie a worki i kurze łapki jak były tak są dalej a ja nie mam w portfelu 400zł i jestem wściekła na kosmetyczke 

Gość Salon BeautyLilly

Grażyno.Pamiętaj że mezoterapia igłowa to koktajl witaminowy wstrzykiwany pod skórę powiek w celu regeneracji skóry i delikatnego ujędrnienia.Aby efekty były widoczne zabieg ten trzeba powtórzyć trzy razy (łącznie daje to 1200zł).Mezoterapia nie jest w stanie całkowicie zlikwidować worków pod oczami a tym bardziej kurzych łapek które są głębokimi zmarszczkami.Jako doświadczona kosmetyczka radzę Ci znaleźć przyczynę powstawania worków pod oczami aby móc z nimi skutecznie walczyć.Najczęstszą przyczyną ich powstawania są: bezsenność,niedobór wody w organiźmie,brak ruchu,nadwaga,alergia na kosmetyki lub spanie na zbyt płaskiej poduszce.Jeśli któraś z wymienionych przyczyn dotyczy Ciebie to postaraj sie wyeliminować ją przez co z czasem worki pod oczami zacznąznikać samoistnie bez narażania sie na niepotrzebny i kosztowny zabieg mezoterapii.

Pozdrawiam

mgr.Alicja Glinko

KOSMETOLOG

Gość Ttt
56 minut temu, Gość grażyna napisał:

a worki i kurze łapki jak były tak są dalej

Czyli nie naciągnęła!