Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lato jak ze snu

W Szwecji juz bylo 5 dni lata

Polecane posty

Gość Lato jak ze snu

Teraz jeszcze beda trzy. 

Czarnuchy chleja na balkonach. Nie da sie posiedziec na balkonie bo smrod arabsko-hindusko-afrykanski. Jak ja tu wytrzymalam tyle lat. W poniedzialek odbieram klucze do nowego mieszkania. O kilka lat za pozno. Wszystko przez to ze wierzylam w Oredzia Ostrzezenia. Rychly koniec swiata poprzedzony wojna.

Gość Smakosz
10 minut temu, Gość Lato jak ze snu napisał:

Teraz jeszcze beda trzy. 

Czarnuchy chleja na balkonach. Nie da sie posiedziec na balkonie bo smrod arabsko-hindusko-afrykanski. Jak ja tu wytrzymalam tyle lat. W poniedzialek odbieram klucze do nowego mieszkania. O kilka lat za pozno. Wszystko przez to ze wierzylam w Oredzia Ostrzezenia. Rychly koniec swiata poprzedzony wojna.

Wracaj do Polski

Gość Lato jak ze snu
1 minutę temu, Gość Smakosz napisał:

Wracaj do Polski

Wrocilabym ale nie mam juz nikogo w Polsce i nie mam szans na prace. Plan byl inny, mialam wrocic. Teraz posiedze tu jeszcze z 10 lat, potem sprzedam mieszkanie z zyskiem i wroce by zyc z oszczednosci. 

Gość Lato jak ze snu

Wypilam prosecco a rano szkolenie w pracy z pierwszej pomocy a potem praca do 21. 

W poniedzialek biore zwolnienie na 7 dni. Jak wykanczaja pracownikow, to niech sie winia sami. Nie bedzie mnie mobbowac zadna Turczynka bez wyksztalcenia.

Gość Markus
2 minuty temu, Gość Lato jak ze snu napisał:

Wypilam prosecco a rano szkolenie w pracy z pierwszej pomocy a potem praca do 21. 

W poniedzialek biore zwolnienie na 7 dni. Jak wykanczaja pracownikow, to niech sie winia sami. Nie bedzie mnie mobbowac zadna Turczynka bez wyksztalcenia.

Mobbing w Szwecjii jest karalny niech pani z tym idzie do sądu

Gość Lato jak ze snu
Przed chwilą, Gość Markus napisał:

Mobbing w Szwecjii jest karalny niech pani z tym idzie do sądu

Nie tak zaraz do sadu.. W ubieglym roky mnie mobbowaly dwie Szwedka i Kurdyjka. Potem sie zwolnily. 6 osob nocny personel napisalo list do szefowej w mojej obronie ze zauwazyli powazny mobbing. Od lutego do konca maja szlam do pracy z usmuechem na ustach dopuki nie przyjeli na vikarie tej starej Turczynki obludnej. Dom wariatow.  W tej pracy nigdy nie bedzie dobrze dopoki zatrudniaja czarnuchow. Ona akurat jest Chrzescijanka ale i tak trzyma z Muslimami.

Gość markus
5 minut temu, Gość Lato jak ze snu napisał:

Nie tak zaraz do sadu.. W ubieglym roky mnie mobbowaly dwie Szwedka i Kurdyjka. Potem sie zwolnily. 6 osob nocny personel napisalo list do szefowej w mojej obronie ze zauwazyli powazny mobbing. Od lutego do konca maja szlam do pracy z usmuechem na ustach dopuki nie przyjeli na vikarie tej starej Turczynki obludnej. Dom wariatow.  W tej pracy nigdy nie bedzie dobrze dopoki zatrudniaja czarnuchow. Ona akurat jest Chrzescijanka ale i tak trzyma z Muslimami.

a dlaczego jest ten mobbing czy to dlatego że pani jest polką?

Gość Lato jak ze snu
1 minutę temu, Gość markus napisał:

a dlaczego jest ten mobbing czy to dlatego że pani jest polką?

Nie, nie sadze.Wczesniej chodzilo o zazdrosc, o wyksztalcenie, o to ze z usmiechem na ustach wykonuje te prace, ktorej one nienawidzily. Teraz nie wiem. Chodzi chyba o lizanie duupy szefowej, zeby dostac przedluzenie vikariatu( zastepstwa). I tu nie chodzi o to ze jestem rasistka( chociaz jestem o czym nie wiedzialam), bo mam dwie czarne przyjaciolki w tej pracy.