Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

TO MÓJ NIEMY KRZYK WOŁANIE, JESZCZE DŁUGO NIE PRZESTANE! NA KAFE BYŁEM! JESTEM! I POZOSTANE! TAK DŁUGO AŻ W KOŃCU KTOŚ WYCIĄGNIE DO MNIE POMOCNĄ DŁOŃ, A PÓKI CO ŻYJE A W ZASADZIE WEGETUJE NADZIEJĄ NA LEPSZE JUTRO

Polecane posty

Gość gość

już wiele razy wyciągano do ciebie pomocna dłoń Przemek, ale ty zawsze ją odrzucasz, a to bo przystanek za daleko, a to mama nie pozwoli... i tak czas ci ucieka

https://www.youtube.com/watch?v=AfY3fG-njqE

Gość gosc

Przemek Nie dlatego mitomanie nie masz dziewczyny że jesteś urojonym kierowcą tira, ale dlatego że wciąż siedzisz bezrobotnie w piwnicy na garnuszku mamusi. Żadna cię nie chce bo nie masz jaj by żyć, a kobieta potrzebuje poczucia bezpieczeństwa, męskiego ramienia o które można się oprzeć, ty natomiast sam ledwo stoisz na nogach i zero w tobie męskości i zaradności a jedynie tchórzostwo frajerowatosć maminsyństwo i peesdowatość. Takiego żałosnego dzieciaka, a nie mężczyzny to żadna nie zechce, żadna cię nie będzie niańczyć, ogarnij się wreszcie chłopcze, a jak nie potrafisz to się lecz, idź do psychiatry i na terapię ale rób cokolwiek, okaż jakies dzialanie w końcu po tylu latach nic nierobienia, bo jak tylko kolejne lata będziesz marnował to już całkiem skończysz pod mostem jako bezzębny bezdomny menel jak matka w końcu straci cierpliwość i cię wywali z domu. Ciotka chciała dobrze dla ciebie z tym psychiatrą to się wypiąłeś, a szkoda bo to była dla ciebie szansa, a tak pozostaje ci tylko dalsze gnicie na dupie, trolowanie mitomanienie i pogłębianie się w swojej alienacji społecznej, zdziczeniu i spierrtoleniu

Gość średniolatka
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

Przemek Nie dlatego mitomanie nie masz dziewczyny że jesteś urojonym kierowcą tira, ale dlatego że wciąż siedzisz bezrobotnie w piwnicy na garnuszku mamusi. Żadna cię nie chce bo nie masz jaj by żyć, a kobieta potrzebuje poczucia bezpieczeństwa, męskiego ramienia o które można się oprzeć, ty natomiast sam ledwo stoisz na nogach i zero w tobie męskości i zaradności a jedynie tchórzostwo frajerowatosć maminsyństwo i peesdowatość. Takiego żałosnego dzieciaka, a nie mężczyzny to żadna nie zechce, żadna cię nie będzie niańczyć, ogarnij się wreszcie chłopcze, a jak nie potrafisz to się lecz, idź do psychiatry i na terapię ale rób cokolwiek, okaż jakies dzialanie w końcu po tylu latach nic nierobienia, bo jak tylko kolejne lata będziesz marnował to już całkiem skończysz pod mostem jako bezzębny bezdomny menel jak matka w końcu straci cierpliwość i cię wywali z domu. Ciotka chciała dobrze dla ciebie z tym psychiatrą to się wypiąłeś, a szkoda bo to była dla ciebie szansa, a tak pozostaje ci tylko dalsze gnicie na dupie, trolowanie mitomanienie i pogłębianie się w swojej alienacji społecznej, zdziczeniu i spierrtoleniu

a kim ty jesteś skoro krytykujesz przemcia?

myślę że jesteś jakimś nierobem który wysiaduje całymi dniami na kafeterii i glendzi pierdoły - to ty sie weź za prace i pokaż  nam co znaczysz a dopiero potem oceniaj podobnych do siebie

narka

Gość gość

za ten zwrot w piosence  "kobiety to kur.wy" nie mam do niego szacunku

Gość średniolatka
1 minutę temu, Gość średniolatka napisał:

Do gosc 

myślę że jesteś jakimś nierobem który wysiaduje całymi dniami na kafeterii i glendzi pierdoły - to ty sie weź za prace i pokaż  nam co znaczysz a dopiero potem oceniaj podobnych do siebie

narka

Gość Tomek_93
2 minuty temu, Gość średniolatka napisał:

narka

to temat smakosza

ten przegryw jest bezczelny, bo śmie se jakieś rady dawać i pouczać pravika a sam jest jeszcze większym nieudacznikiem 😄

Gość średniolatka
3 minuty temu, Gość gość napisał:

ty sam jesteś męską kuuuurrwą i spływaj stąd gnnnoju bo tu kobiety rządzą a nie takie coś jak ty

Gość gosc
6 minut temu, Gość gość napisał:

pare lat temu na kafe codziennie takie tematy zakładał, teraz mu jakoś przeszło chociaż i tak czasami w ten sposób wyzywa

Gość gosc

co jak co ale talent to przemek ma bo pioseneczka zacna

Gość średniolatka
Przed chwilą, Fallus 91 napisał:

TO SMAKOSZ JESZCZE WIEKSZY PRZEGRYW OD PRZEMKA

28 LETNI CHORY PSYCHICZNIE BEZROBOTNY PRAWICZEK NA UTRZYMANIU SIOSTRY I SZWAGRA

Słuchaj

a mnie wkurzają tacy którzy zajmują się w internecie dręczeniem ,,nieudaczników'' takich samych jak oni sami są - normalny człowiek nie ma czasu na  wysiadywanie dniami i nocami na kafeterii tylko pracuje i spotyka sie  z ludźmi w realu - to sie tyczy nas wszystkich - wszyscy tu razem wzięci mamy coś z deklem nie tak i dlatego stronimy od realnych spotkań z ludźmi lub zwyczajnie ludzie od nas stronią

Gość Piwosz
6 minut temu, Gość Tomek_93 napisał:

to temat smakosza

ten przegryw jest bezczelny, bo śmie se jakieś rady dawać i pouczać pravika a sam jest jeszcze większym nieudacznikiem 😄

NIE PODSZYWAJ SIE KALEKO

Gość średniolatka
6 minut temu, Gość średniolatka napisał:

Gość Piwosz

Słuchaj

a mnie wkurzają tacy którzy zajmują się w internecie dręczeniem ,,nieudaczników'' takich samych jak oni sami są - normalny człowiek nie ma czasu na  wysiadywanie dniami i nocami na kafeterii tylko pracuje i spotyka sie  z ludźmi w realu - to sie tyczy nas wszystkich - wszyscy tu razem wzięci mamy coś z deklem nie tak i dlatego stronimy od realnych spotkań z ludźmi lub zwyczajnie ludzie od nas stronią

Gość Piwosz
12 minut temu, Gość średniolatka napisał:

Kaleko ja przynajmniej pracuje i zarabiam sam na siebie a ten uszaty chuuj nic nie robi tylko wali fiuta przed kompem przez całe dnie. Ale on pewnie siedzi na rencie.

Gość średniolatka
3 minuty temu, Gość Piwosz napisał:

Kaleko ja przynajmniej pracuje i zarabiam sam na siebie a ten uszaty chuuj nic nie robi tylko wali fiuta przed kompem przez całe dnie. Ale on pewnie siedzi na rencie.

ja ci powiem jak ty pracujesz - sprzedażą własnej duuuppy na kafeteri

Gość gosc
1 minutę temu, Gość średniolatka napisał:

ja ci powiem jak ty pracujesz - sprzedażą własnej duuuppy na kafeteri

Gołą dupe akurat sprzedaje przemek tylko nic z tego nie ma w zamian😃

Gość średniolatka
8 minut temu, Gość gosc napisał:

Gołą dupe akurat sprzedaje przemek tylko nic z tego nie ma w zamian😃

ja sie puszcze z przemciem hehe