Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarnaaaa

Czy mogę być w ciąży

Polecane posty

Gość Czarnaaaa

Dobry wieczór mam pytanie wspolzylam prawie 18 tygodni temu okres dodawałam ale cały czas obawiam się że jestem w ciąży testy robiłam teraz niedawno 3 i wyszły wszystkie negatywne czy też tak ktoś miał że miał objawy ciazy A w niej nie był z góry dziękuję za odpowiedź i proszę A kulturalne odpowiedzi:-) 

Gość ania
23 minuty temu, Gość Czarnaaaa napisał:

Dobry wieczór mam pytanie wspolzylam prawie 18 tygodni temu okres dodawałam ale cały czas obawiam się że jestem w ciąży testy robiłam teraz niedawno 3 i wyszły wszystkie negatywne czy też tak ktoś miał że miał objawy ciazy A w niej nie był z góry dziękuję za odpowiedź i proszę A kulturalne odpowiedzi:-) 

jeśli się boisz idź do lekarza. 

a poza tym te objawy to jakie niby? może po prostu sama się nakręcasz... 

Gość katarzyna

jeśli 3 testy wyszły negatywnie to nie masz powodów do obaw, ale dla pewności możesz iść do lekarza - to cię na pewno uspokoi wewnętrznie

Gość Czarnaaaa
1 godzinę temu, Gość ania napisał:

jeśli się boisz idź do lekarza. 

a poza tym te objawy to jakie niby? może po prostu sama się nakręcasz... 

Może sama się nakręca teraz miałam dostać okres dziś A co nie dostałam A oraz ostatnie cztery miesiące miałam mniej obfite miesiączki niż zawsze dziś robiłam test i wyszedł negatywny 

Gość Czarnaaaa
1 godzinę temu, Gość katarzyna napisał:

jeśli 3 testy wyszły negatywnie to nie masz powodów do obaw, ale dla pewności możesz iść do lekarza - to cię na pewno uspokoi wewnętrznie

Owszem 3 wyszynegatywnie A jeden po kilku godzinach miał bardzo lekka druga kreske ale dziś powtórzyła test i wyszedł negatywnie 

Gość Czarnaaaa

Właśnie jutro bd dzwonić żeby się zajesrowac  do lekarza bo dziś miałam dostać mieiscaiczke i jej nie dostałam może to przez nerwy nie dostałam jeszcze okresu 

Gość Czarnaaaa

Właśnie jutro bd się zapisywać do lekarza bo kiedyś miałam czysty na tajnikach i może znów się pojawiły