Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Grzynia

Lewatywa przed sexem analnym

Polecane posty

Cześć,

Chciałabym spróbować z chłopakiem sexu analnego, stąd pytanie; jak się do niego przygotowujecie? Czy konieczna jest lewatywa i na ile czasu przed stosunkiem należy ją zrobić? 

Gość Aro

Jak chcesz, aby jego kufon był brązowy, to nie - nie jest konieczna. Należy ją zrobić poprzedniego wieczora, jeśli nie jesz kolacji, a chcesz z rana, lub na dwie godziny przed.

Gość gość

ludzie doświadczeni i wprawieni mogą przy zastosowaniu dużej ilości nawilżenia obyć się bez lewatywy. Ale preferuję jednak ją zrobić. Przy odrobinie luzu, pomysłowości i dobrego sprzętu sama lewatywa też może być fajną zabawą. Przepłukanie pupci jakąś fajną miksturą dobrze ją przygotowuje do anala. Nasz ulubiony to wywar z rumianku i siemienia lnianego. Na długo cudowny poślizg.

Gość Trzymajcie mnie.

Jprd, haha. 

Gość anal

Może to być elementem gry wstępnej albo czegoś bardziej zaawansowanego.

Robisz lewatywę przy nim albo na niego albo jeszcze inaczej:wypełniasz się w środku -on wchodzi a Ty wypierasz.

Można na różne sposoby!

Gość seksporadydorady

Kochana, nie chcę cię martwić, ale jeśli twojego interesują TYŁKI to coś jest nie tak! Seks analny jest niebezpieczny! Coś mi może pęknąć - jelito, duma, poczucie własnej wartości! NIE PAKUJ SIĘ W TO ...!