Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwa

okres się spóźnia ale testy negatywne

Polecane posty

Gość iwa

Witajcie mam do was pytanie czy którejś z was zdarzyło się że była w ciąży mimo negatywnych testów? Pytam bo @ spóźnia mi się już 5 dni a zrobiłam dwa testy pierwszy 3 dnia spóźnienia a drugi dzisiaj oba wyszły negatywne. @ mam regularne (max 2 dni różnicy) dlatego zastanawiam się czy testy mogły jeszcze nie wykryć ciąży.

Gość Kiss

Rany, dziewczyno, każdej z nas spóźnił się okres, ze stresu, choroby, zmian klimatycznych, a Ty juz ciążę podejrzewasz.

Możesz być w ciąży jeśli owulacja Ci się przesunęła, wczesnej ciąży test nie wykryje, a możesz mieć zmiany rakowe produkujące podobne hormony jak ciąża. Co w porównaniu do przesunięcia okresu jest bardzo mało prawdopodobne...

Gość Ania
15 godzin temu, Gość iwa napisał:

Witajcie mam do was pytanie czy którejś z was zdarzyło się że była w ciąży mimo negatywnych testów? Pytam bo @ spóźnia mi się już 5 dni a zrobiłam dwa testy pierwszy 3 dnia spóźnienia a drugi dzisiaj oba wyszły negatywne. @ mam regularne (max 2 dni różnicy) dlatego zastanawiam się czy testy mogły jeszcze nie wykryć ciąży.

wiarygodny wynik można uzyskać już 10 dni po zapłodnieniu.

czyli jeszcze 5 dni musisz czekać żeby zrobić test. 

ale może byłaś na wakacjach? zjadłaś coś innego? jdzenie i klimat ma wpływ na przesunięcie

poza tym czy coś takiego się zdażyło że podejrzewasz ciążę? 

Gość iwa

Raczej nic się u mnie nie zmieniło ani jedzenie ani klimat. Jeśli chodzi o to czy coś się mogło wydarzyć że podejrzewam ciąże to w sumie tak bo z partnerem uprawiamy stosunek przerywany czyli żadna pewna metoda antykoncepcji stąd moje rozmyślenia. Gdyby się okazało że jestem w ciąży świat by się nie zawalił mam wsparcie w partnerze ale niepokoi mnie to że @ się spóźnia a nie znam przyczyny

Gość iwa

Dzisiaj 8 dzień spóźnienia test wykonany rano nadal negatywny już nie wiem co myśleć