Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Kusi mnie, żeby spróbować dojrzałego mężczyzny póki jestem młoda

Polecane posty

Gość Gość

Mam 20 lat i chłopaka w swoim wieku, ale dosyć często mam fantazje o dojrzałym mężczyźnie. Podnieca mnie trochę fakt różnicy wieku... Myślę o mężczyźnie 45-50 lat... Ale nie takim obleśnym. Tylko dojrzałym, przystojnym, zadbanym i elokwentnym. Najlepiej na wysokim stanowisku. Nie chodzi mi o kasę. Tylko o to, że to takie podniecające dojrzały i wpływowy facet. Sama nie wiem czy spełnić taką fantazje czy zostawić w strefie marzeń... Choć nie będzie łatwo takiego znaleźć.

Gość gość
Przed chwilą, jbsg napisał:

Młoda na wszystkich frontach próbuje... 😄 

Ty jesteś tu przypadkowo? Nie sądzę... 

Gość Hejjanekjestem

Może chcesz pogadać na snapie? Mam 29 lat 😇. Jak coś to : hejjanekjestem

Gość Gość
8 minut temu, Gość Hejjanekjestem napisał:

Może chcesz pogadać na snapie? Mam 29 lat 😇. Jak coś to : hejjanekjestem

Za młody 😉 mam takich w swoim towarzystwie.

Gość Mnie tez

Mnie tez krecil starszy. No i mam meza starszego o 10 lat.Boski jest 😛

Ja miałem kiedyś przygodę z 15latka.. przypadkowo, bo nie wiedziałem ile ma lat.. 

Ale i tak po wszystkim, jak poszła spać, to "przypadkiem" wszedłem do pokoju jej mamy 😄

Mama się nie opierała 😘

Przyznam, że mama była lepsza hihih

Gość Ania
14 godzin temu, Gość Gość napisał:

Mam 20 lat i chłopaka w swoim wieku, ale dosyć często mam fantazje o dojrzałym mężczyźnie. Podnieca mnie trochę fakt różnicy wieku... Myślę o mężczyźnie 45-50 lat... Ale nie takim obleśnym. Tylko dojrzałym, przystojnym, zadbanym i elokwentnym. Najlepiej na wysokim stanowisku. Nie chodzi mi o kasę. Tylko o to, że to takie podniecające dojrzały i wpływowy facet. Sama nie wiem czy spełnić taką fantazje czy zostawić w strefie marzeń... Choć nie będzie łatwo takiego znaleźć.

szczerze? niech to pozostanie fantazją bo może sie okazać że facet nie sprosta twoim marzeniom. ja mam partnera 15 lat starszego od siebie, ma już 47 lat, spoko nie narzekam, ale już pojawiają sie problemu że nie zawsze może, albo nie tak jak kiedyś. albo musi wziac tabletke przed zeby była radocha 😜 na starość jak to on sam mowi - faceci to erotomani gawedziarze mowia co by zrobili z młodą a juz nie mają czym w skrocie

Gość Dojrzały 59
33 minuty temu, Gość Ania napisał:

szczerze? niech to pozostanie fantazją bo może sie okazać że facet nie sprosta twoim marzeniom. ja mam partnera 15 lat starszego od siebie, ma już 47 lat, spoko nie narzekam, ale już pojawiają sie problemu że nie zawsze może, albo nie tak jak kiedyś. albo musi wziac tabletke przed zeby była radocha 😜 na starość jak to on sam mowi - faceci to erotomani gawedziarze mowia co by zrobili z młodą a juz nie mają czym w skrocie

Hmmm ... to ona musi podjąć decyzję.Aniu, jest wiele racji w tym co piszesz. 59 lat to nie 20 - sprawność już nie ta ale w seksie nie chodzi tylko aby młócić ale też przygotować się do żniw w a potem cieszyć zbiorem.  😉 Moje doświadczenia z kobietami 19 do 25 lat są takie, że raczej nigdy więcej - interesowała je tylko młócka - gdzie one się tak spieszyły? 😉 Wiem, że jeśli nie sprawdzi to nigdy się nie dowie 🙂

Gość Dojrzały 59

Dodam tylko, że fantazje mają swoje dobre strony ale czy tak do końca nas satysfakcjonują? 🙂

Gość Max2000
15 godzin temu, Gość Gość napisał:

Kurcze nie czekaj mlodzi to tylko myślą o sobie ze ztarszym dojrzałym facetem poznasz co to prawdziwa rozkosz niestety praktyka i lata doświadczeń są potrzebne do prawidłowej obsługi waginy nie zwlekaj.

Janek 39 lt. 

15 godzin temu, Gość Gość napisał:

Sprawa jest prosta. Zostaw tu swoje namiary i zobaczymy jak to się dalej potoczy 🙂