Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Głodna Ciebie

Jesteś moją pokusą, zjadłabym Ciebie na śniadanie:))

Polecane posty

Gość gość
1 minutę temu, Gość Głodna Ciebie napisał:

Do kruszynki mi daleko,bo jestem krągła tu i tam..Do okularnicy mi daleko,bo wzrok mam idealny...Bawcie się. Mój temat wzbudza zachwyt i oburzenie, to normalne na kafe. Dostarczam Wam emocji 😁

zachwyt to nie jest ale klasyczna manipulacja, a emocje wzbudzasz równie duże co tematy o podżynaniu gardła oraz ruhaniu kozy.

dobrze ktoś wyżej napisał, jesteś nieuczciwą osobą i tyle.

Gość gość
37 minut temu, Gość wyrocznia napisał:

Jedno jest pewne gdybyś była taka empatyczna to nie pisałabyś takich rzeczy na ogólnodostępnym forum. Gdyby był prawdziwą osobą i wzbudzał by w Tobie takie uczucia, emocje, a Ty byłabyś dojrzałą kobietą to na pewno bylibyście razem a nie osobno na publicznym forum. Także daremne Twe starania i tylko nimi robisz z siebie pośmiewisko. Pozdrawiam Kruszynke

A może on jest niedojrzaly??pomyślałaś o tym wyrocznia. Kij ma dwa końce,nie tylko kobieta jest winna jak facet woli zabawy 

Gość gość
3 minuty temu, Gość gość napisał:

A może on jest niedojrzaly??

co to ma do rzeczy? Laska tutaj robi szopke, bo widać, że nie pisze poważnie, nikt tak nikomu nigdy nie słodzi, chyba, że mamusia synka wychwala pod niebiosa jak pierwszy raz wysra sie do klopa, ale inaczej nigdy. Cyrk i nic poza tym.

Gość szaarŕriikkkkk
13 minut temu, Gość gość napisał:

co to ma do rzeczy? Laska tutaj robi szopke, bo widać, że nie pisze poważnie, nikt tak nikomu nigdy nie słodzi, chyba, że mamusia synka wychwala pod niebiosa jak pierwszy raz wysra sie do klopa, ale inaczej nigdy. Cyrk i nic poza tym.

Pięknie zmusztardowane...