Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poprostu Ona

faceci odpowiedzcie czego wy oczekujecie od kobiety

Polecane posty

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Liczy się znacznie więcej.  Często to kobiety myślą na zasadzie "jestem piękna więc należy mi szczescie". 

Nigdy o sobie tak nie myślałam. Mam jak każdy człowiek wiele wad. 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Nigdy o sobie tak nie myślałam. Mam jak każdy człowiek wiele wad. 

Mówię o jakimś tam ogóle. Wiadomo że nie każdy tak myśli.  Ale sama przyznasz że nieraz słyszałaś lub powiedziałaś "taka ładna dziewczyna A sama". Jakby bycie ładna gwarantowało związek. 

Gość Kiss
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Liczy się znacznie więcej.  Często to kobiety myślą na zasadzie "jestem piękna więc należy mi szczescie". 

Jesli ktores tak mysla, Wy mezczyzni jestescie winni, wiekszosc z Was uwaza urode za najwazniejsza zalete kobiety. Wiec piekne kobiety maja latwiej w zyciu, cos w tym jest :)

Gość Kiss

Mówię o jakimś tam ogóle. Wiadomo że nie każdy tak myśli.  Ale sama przyznasz że nieraz słyszałaś lub powiedziałaś "taka ładna dziewczyna A sama". Jakby bycie ładna gwarantowało związek. 

Bycie ladna gwarantuje tylko duze zainteresowanie mezczyzn. Ale nie gwarantuje, ze ci mezczyzni sie do czegos nadaja.

Gość gość

oczekuję od kobiety anal , piss i kupka na mnie . więcej mi nie trzeba .

Gość Gość

Uroda do 60% I sama niewiele daje. Jeśli chodzi oczywiście o poważny związek. Poza tym, naprawdę brzydkich kobiet jest mało.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Kiss napisał:

Bycie ladna gwarantuje tylko duze zainteresowanie mezczyzn. Ale nie gwarantuje, ze ci mezczyzni sie do czegos nadaja.

Ja bym powiedział, że gwarantuje duże zainteresowanie, ale nie gwarantuje że ktoś nadal będzie się interesował po bliższym poznaniu.  To tak jak z ładna wystawa. Coś wygląda ładnie ale jak się przyjrzysz to widzisz że z kiepskiego materiału zrobione.

Gość Gość

Ja bym powiedział, że gwarantuje duże zainteresowanie, ale nie gwarantuje że ktoś nadal będzie się interesował po bliższym poznaniu.  To tak jak z ładna wystawa. Coś wygląda ładnie ale jak się przyjrzysz to widzisz że z kiepskiego materiału zrobione.

Ile razy kobiety do rzeczy porównywać będziecie. Ładne wystawy są w ekskluzywnych sklepach a tam drogi towar idzie za jakością . 

Gość Gość

Ile razy kobiety do rzeczy porównywać będziecie. Ładne wystawy są w ekskluzywnych sklepach a tam drogi towar idzie za jakością . 

Nie koniecznie.  Najbardziej ekskluzywny towar nie potrzebuje wystaw, po prostu ma dobra opinie wśród ludzi. 

Gość Kobieta
10 minut temu, Gość Gość napisał:

Tak, nieraz słyszałam, ale nigdy nie myślałam w ten sposób, tłumaczyłam to sobie inaczej - chyba musi mieć zły charakter dlatego jest sama. 

Gość Aaand

O to chodzi ze mężczyzna to tez obiekt emocjonalny i ma wyzszy poziom  emocjionalnosci od kobiet ktorymi nie potrafi zarzadzac z powodów biologicznych gdyz od 6go tygodnia zycia jest uposledzany poprzez testosteron który przygotowywuje go do pełnienia funkcji bycia mężczyzna.. przez co te emocje nie sa odpowiednio zarzadzane ale kazdy podświadomie je wykorzystuje. Kobiety potem się buntuja ze jest cos na rzeczy i występują inne idbiory rzeczywistości co potęguje jeszcze ich widzimisię wynikajace z tego ze mężczyzna musial wyrobic wieksze ego by przcmic egoizm kobiet.

Zeby rozkminic nasze oczekiwania względem kobiet to najpierw np ty jako osoba poszkodowana powinna się przyjrzeć swoim oczekiwaniam względem mężczyzn i najlepiej wypisac je na kartce .

Bo my chcemy kobiety z która będzie mozna byc na tym samym poziomie INTENCJONALNYM bo facet to facet czasem czystointencjonalnie domaga się bliskości w postaci seksu jako plec aktywniejsza a kobiety to przekuły na jezyk zdobywania korzysci.

Temat na caly dzien... Poza tym nie ma juz czasów kiedy facet zdobywal babsko tylko ona miwi lakonucznie ze dopusci jakuegos do siebie albo znajdzie kogoś meza faceta i rozpoczynają swoje gry. Mężczyzna potem widzi wsrid kobie ta gotującą się zuuupe i dostaje do glowy albo zostaje wiecznym piotrusiem panem z obaw o decydowanie bo kobiety moga jego zdruzgotać bo nie jest ze stali albo zdobywa jakas konkret kobiete na swoim poziomie i zyja latami no roznie bywa

Gość Gość
17 minut temu, Gość Gość napisał:

Nie koniecznie.  Najbardziej ekskluzywny towar nie potrzebuje wystaw, po prostu ma dobra opinie wśród ludzi. 

Niekoniecznie się pisze. Wszędzie analfabeci...

Gość Aro
4 godziny temu, Gość Poprostu Ona napisał:

O CO WAM CHODZI,

Faceci oczekują nie malującej, nie fochającej, nie psotnej, oraz odważnej- musi umieć w praktyce podstawy mechaniki (wymiana koła, świec żarowych, żarówek, oleju), hydrauliki (naprawa spłuczki toaletowej, uszczelki w kranie, wymiana paska napędowego w pralce), elektryki (podłączanie przewodów, wymiana korków, ładowanie akumulatora), gotowania (ziemniaki hasselback plus karkówka w gulaszu, swoja surówka), sztuk walki (aby obronić swojego Panicza na ulicy przed opryszkami).

Czyli uniwersalna.

Gość vvv
1 godzinę temu, Gość Poprostu Ona napisał:

No to teraz lecimy do początku bo jednak faceci chcą by zagadywały,ale tylko te ładne. Ja np. jak ktoś do mnie zagaduje nawet ten brzydszy (tak, faceci też tacy mogą być) to i ten ma szanse. Większe niż ten przystojniejszy. Dlaczego? Bo zrobił coś,czego niewielu stać na to.

Nie wierzę. Zagadywałem wielokrotnie i zawsze byłem odrzucany. Też dałbym szansę mniej atrakcyjnej, gdyby zagadała.

Gość Aandr

Aha i poza tym..jezeli ludzie chca zainwestować uczucia to inwestuja zako...a sie sa ze sobą wkladaja w to duzo nie oczekując nuc oprocz wspolnej codziennosci. Ale zdarzają się postawy jednostronnych korzysci , gdzie jedna isoba bierze wiecej niz daje ,domaga sie , rości korzysci ,manipuluje wg jakis wewnętrznych rules . Jezeli ktoras strona to odbiera psychicznie to prędzej czy później sie posypie znajomosc .

Zwykle tez kobiety maja swoje lustra przez które szukaja mężczyzn o pidobnych wyszukanych lub ukrywanych w sobie cechach.np ziomalki z bloku chca ziomala z bloku a w ich lustrze koles który jest z poza tego wzoru będzie odbijany w krzywym zwierciadle i często nie brany pid uwagę. Typu dresiara (przyklad hipotetyczny) nie spojrzy nigdy np na ułożonego o poprawnej polszczyznie i sposobie zachowania z przygladzona blond grzywka bedzie on odbiegajacym od jej typu i przez takich wiele blokad nie poznaja one mężczyzn z poza jej urojonego standardu i nawet gdyby on zwrocil na nia uwage to zostanie pominięty majac nawet wiele do zaoferowania. Kobiety również bardzo rzadko zmieniaja siebie oprocz imageu a mężczyzna potrafi zmienić charakter średnio co 7lat z różnych powodów odzialujacych na jego ukryta emocjonalnosc...

Gość Gość

Ale pieprzenie.

Ja tam nigdy przez kobiete nie byłem olany. Załaduje to tych co mi się podobają i tyle. Przy czym podobają wcale nie oznacza tylko wyglądu. 

A wymagania mam proste. 

Ma być kobieta która lubi swoją seksualność,  ma.umiec prowadzić wzorowo dom, kochać dzieci i mnie, i być w miarę uległa. Tylko tyle. 

Gość Poprostu Ona
1 godzinę temu, Gość vvv napisał:

Nie wierzę. Zagadywałem wielokrotnie i zawsze byłem odrzucany. Też dałbym szansę mniej atrakcyjnej, gdyby zagadała.

nie wszystkie daja szanse,ale uwierz i ja i dziewczyny z mojego otoczenia nie ,,swiruja" i jesli musza odrzucic,nie robia tego po chamsku jak faceci nie raz potrafią. Ale zagadać = być odważnym,być odważnym = radzić sobie w innych sytuacjach,w tym przypadku plusuje przy innych facetach.

Gość vvv
5 minut temu, Gość Poprostu Ona napisał:

nie wszystkie daja szanse,ale uwierz i ja i dziewczyny z mojego otoczenia nie ,,swiruja" i jesli musza odrzucic,nie robia tego po chamsku jak faceci nie raz potrafią. Ale zagadać = być odważnym,być odważnym = radzić sobie w innych sytuacjach,w tym przypadku plusuje przy innych facetach.

Nigdy bym nikogo po chamsku nie odrzucił.

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Ale pieprzenie.

Ja tam nigdy przez kobiete nie byłem olany. Załaduje to tych co mi się podobają i tyle. Przy czym podobają wcale nie oznacza tylko wyglądu. 

A wymagania mam proste. 

Ma być kobieta która lubi swoją seksualność,  ma.umiec prowadzić wzorowo dom, kochać dzieci i mnie, i być w miarę uległa. Tylko tyle. 

Uległa to spore wymaganie, prowadzić wzorowo dom czyli pewnie niepracująca, czyli całkowicie uzależniona od Ciebie, przy powszechnej przemocy ekonomicznej to samobój. Szczerze, to ja nie znam takiej ani jednej, a w trzecim mieście żyję i kobiet znam bardzo dużo. 

Gość ech
6 godzin temu, Gość vvv napisał:

Bzdura. Jeśli kobieta jest chętna i szybko się zgodzi, to jest ok. Tylko niedojrzały facet, który nie wie, czego chce, mógłby uznać kobietę za łatwą.

Zależy od gustu. Osobiście wolę naturalne.

To nie o to chodzi. Jak ktoś zagaduje i jest ciągle odrzucany, to zaczyna myśleć, że u żadnej nie ma szans. To nie jest takie proste, by się przełamać. A wiele kobiet nawet nie chce się zajmować domem, niezależnie od inicjatywy.

Prawda.

Dodałbym jeszcze do tego ostatniego, że często nie potrafią gotować, a nawet jeśli potrafią, to nie chcą.

Gość Gość

By mnie akceptowała, takiego jakim jestem.

Tylko tyle i aż tyle.

Gość Gość
14 godzin temu, Gość Kobieta napisał:

Dla facetów liczy się tylko sex i wygląd, nic więcej. 

To są dwie bardzo, bardzo ważne sprawy.

Gość Gość
16 godzin temu, Gość Gosc napisał:

Taaa zagadac zawsze mogą tylko pytanie z jakim skutkiem...niejedną juz tak zrobiła i żałowała. Faceci badziej cenią (nawet podświadomie) te które sami muszą poderwać, starać się o nie a nie takie które ,,podają im się na tacy" czy to fizycznie czy mentalnie, facetów jara ta lekka niepewności czy kobiecie na nich zależy.

Kobiety bardziej cenią (nawet podświadomie) tych których same muszą poderwać, starać się o nich a nie takich którzy ,,podają im się na tacy" czy to fizycznie czy mentalnie, kobiety jara ta lekka niepewności czy facetowi na nich zależy.

Gość gość
15 godzin temu, Gość Poprostu Ona napisał:

No to teraz lecimy do początku bo jednak faceci chcą by zagadywały,ale tylko te ładne. Ja np. jak ktoś do mnie zagaduje nawet ten brzydszy (tak, faceci też tacy mogą być) to i ten ma szanse. Większe niż ten przystojniejszy. Dlaczego? Bo zrobił coś,czego niewielu stać na to. Faceci tylko i wyłacznie patrzą na wygląd,sami to potwierdzacie swoimi słowami,mimo że się wypieracie.

Wkurzacie się,wręcz wyzywacie kobiety,które teraz zaczęły patrzeć na wygląd. I ten biedny i smutny bo nie ma szans. Szach-mat. Poczujcie,jak to jest. Nie każda ładna jest mądra i fajna tak samo jak nie każda brzydsza jest gorsza. Wyglądu się nie wybiera przef narodzinami, ani nie ustawia w komputerze,więc jeśli czujesz się niekomfortowo te ekhm ,,niezbyt ponętne" to zastanów się:chcesz mieć lalkę do wystawy,czy życiową partnerkę?

Co w tym dziwnego, że kobiety też patrzą na wygląd? To normalne, ta druga osoba musi się podobać. Nikt się na to nie wkurza i nie wyzywa, oprócz jakichś męskich zakompleksionych pipek. Ale większość facetów uznaje to za normalne i oczywiste.

Gość Gość
15 godzin temu, Gość Gość napisał:

Wolę lalkę:))

A tak poważnie, gdy kobieta do mnie zagaduje czuje się niezręcznie.  To ja mam zdobywać, to ja mam polować. A poluje na takie które mi się podobają. 

Gdy zagaduje do ciebie fajna kobieta czujesz się niezręcznie???? To niezły z ciebie ....

Gość Gość
15 godzin temu, Gość Poprostu Ona napisał:

Więc czemu wielu z Was (nawet na tym forum,poszperaj sobie) liczy na to  i mówi że mamy 21 wiek i kobiety też mają zagadywać? Po co? 

Po to żeby poznać kogoś kto ci się podoba? Opinia tego jednego poyeba jest zdecydowanie w mniejszości. 

Gość xyz
15 godzin temu, Gość Gość napisał:

Niektórzy mówią że ziemia jest płaska ale wszyscy wiedzą że to nawiedzeni ludzie.  Tak samo powinni wiedzieć że Ci co chcą od kobiet zagadywania też są dziwni. 

kolejna królewna z drewna?

Gość gość
12 godzin temu, Gość Poprostu Ona napisał:

Na tej samej zasadzie: kobieta która zagada jest odważna i plusuje przy innych kobietach (nie zadziera nosa, nie robi z siebie pseudoksiężniczki, jest miła i kontaktowa).

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Na tej samej zasadzie: kobieta która zagada jest odważna i plusuje przy innych kobietach (nie zadziera nosa, nie robi z siebie pseudoksiężniczki, jest miła i kontaktowa).

a jak kobieta wyciągała milion razy rękę ,bo chciała pogadać a on umawia się  ale zlewa i nie przychodzi na spotkania to jak rozumieć taką odwagę??????????

Gość gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

a jak kobieta wyciągała milion razy rękę ,bo chciała pogadać a on umawia się  ale zlewa i nie przychodzi na spotkania to jak rozumieć taką odwagę??????????

to nie brak odwagi tylko oszczanie cie ciepłym moczem, głupia jesteś ? haha

widocznie musiałaś zdradzić, że nie połykasz albo coś w tym stylu i dał sobie spokój