Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xixi15

Zaczepia mnie świr

Polecane posty

Gość xixi15

Hej przez jakiś czas prześladował mnie 40-letni facet. Miałam u jego ojca praktyki i wszystko trwało dwa tygodnie. On pomagał mi z projektem i pokazywał błędy, cały czas proponował spotkania i dziwne propozycje. Teraz oczekuję, że jesteśmy najlepszymi przyjaciółmi i powinniśmy utrzymywać kontakt. Oczywiście go zablokowałam i zaraz po zaliczeniu praktyk ulotniłam się. Chciałam być od tego świra daleko, po za tym mam swoich znajomych, chłopaka i bliskich. Nie chciałam zawierać z nim przyjaźni . Od początku interesował się moim życiem, co robię i z kim spędzam czas. Ucinałam tematy i nic nie mówiłam. Dopiero ostatnio na imprezie ze wypomnianymi znajomymi i chłopakiem spotkaliśmy go na imprezie. Facet zaczęło się na mnie wydzierać i rzucać czemu zablokowałam kontakt i się nie odzywam. Pewnie zakładał, że jestem szarą myszką bez życia i może pozwolić sobie na dziwne zachowanie wobec mnie, bo nikt się nie dowie. Ten ...a potrafił przyjść nawet do mojego domu i powiedzieć moim rodzicom, że go podniecam i żeby zeszła na dwór to zabierze mnie na randkę. Oczywiście odstał łomot od mojego ojca i brata, a sprawa trafiła na policję. Teraz wychodzę tylko z chłopakiem na dwór, bo się boje.  Trochę długa historia, ale chciałam zwrócić uwagę na paskudne zjawisko, które dotyczy nie tylko mnie, ale także innych młodych kobiet, zaczepianych przez świry po 30 roku życia ( typ psychiczny). Nie chodzi o jakieś chore scenariusze, ale o sam fakt nachalnego nękania dziewczyn.