Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reklamowa bańka

Po co kobietom ślub??

Polecane posty

Gość reklamowa bańka

śluby, wesela, całe ceregiele, na hooj to wszystko?

Gość Kiss

Wesele po nic, ślub po to, żeby żaden moj kuzyn mieszkania nie odziedziczył.

Gość bruko

baby to egoistyczne cípy

Gość gość

Piszesz o ślubie kościelnym czy cywilnym? 

Ten kościelny jest po to aby uroczyście przysiąc sobie nawzajem że będziecie ze sobą do końca, niezależnie od okoliczności, że wasza miłość będzie wieczna. W dodatku otrzymujecie sakrament czyli specjalne błogosławieństwo od Boga które ma wam pomóc w realizacji tej przysięgi. Oczywiście dotyczy to tylko osób wierzących, dla innych to  tylko szopka. 

Jeśli chodzi o wesele to jest to okazja do zabawy po prostu, spotkania ludzi których się dawno nie widziało no i panna młoda może poczuć się jak księżniczka, piekna suknia, welon, druhny. Jest to też uczta dla zmysłów jeśli oczywiście zrobione jest z gustem. 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Piszesz o ślubie kościelnym czy cywilnym? 

Ten kościelny jest po to aby uroczyście przysiąc sobie nawzajem że będziecie ze sobą do końca, niezależnie od okoliczności, że wasza miłość będzie wieczna. W dodatku otrzymujecie sakrament czyli specjalne błogosławieństwo od Boga które ma wam pomóc w realizacji tej przysięgi. Oczywiście dotyczy to tylko osób wierzących, dla innych to  tylko szopka. 

Jeśli chodzi o wesele to jest to okazja do zabawy po prostu, spotkania ludzi których się dawno nie widziało no i panna młoda może poczuć się jak księżniczka, piekna suknia, welon, druhny. Jest to też uczta dla zmysłów jeśli oczywiście zrobione jest z gustem. 

🤢🤮

Gość gość

Jestem kobietą i nie umiem Ci odpowiedzieć. Ja nie chcę ślubu, nie chcę dzieci, nie przekonuje mnie wizja białej sukni, przysięgi i całej weselnej szopki. A pogem jeszcze większej rozwodowej. Sorry. 

Gość Kiss
11 godzin temu, Leżaczek napisał:

22 minuty temu, Gość Kiss napisał: Wesele po nic, ślub po to, żeby żaden moj kuzyn mieszkania nie odziedziczył. X oj tam tylko do 25% by prawo mieli. 

Ale to ok. 90 000, poza tym może akurat chciałby tam mieszkać mój partner.

Gość Gość
1 minutę temu, Leżaczek napisał:

5 minut temu, Gość Kiss napisał: Ale to ok. 90 000, poza tym może akurat chciałby tam mieszkać mój partner. X alimenty mogą go więcej kosztować. Chodź na temat urodziny 🎂😁

To pisze człowiek który żyje tylko zebranych alimentów bo sam zapracować na pieniądze nie umie.

Gość gość

Żeby się dowartościować.

Gość Gość
2 minuty temu, Leżaczek napisał:

4 godziny temu, Gość Gość napisał: To pisze człowiek który żyje tylko zebranych alimentów bo sam zapracować na pieniądze nie umie. X nie będę wyprowadzać z błędu przecież wiesz lepiej 😁

Pewnie Piotrusiu. 

Gość gość

po ślubie lepiej smakuje seks z wymianą .

Gość Gość

Tylko po to, żeby głupi miał zagwostkę. 

Gość Kiss
5 godzin temu, Leżaczek napisał:

5 minut temu, Gość Kiss napisał: Ale to ok. 90 000, poza tym może akurat chciałby tam mieszkać mój partner. X alimenty mogą go więcej kosztować. Chodź na temat urodziny 🎂😁

No i co z tego? Jak będzie miał dziecko, ono z pewnością będzie go więcej kosztować. Mnie też. I pieniędzy, i czasu, i zdrowia.

Gość zelo

Babom potrzebny ślub bo mają wyprane przez media mózgi i jest cała branża ślubna która kosi miliardy na durnych fantazjach głupich bab.