Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylwia

Dla moich przyjacioł

Polecane posty

Gość Sylwia

Tych z Haźlacha i tych z Wisły

Kombi Zaczaruj.

Brygida..Marek ..Przepraszam ze tak was nazwałam to wszystko przez tą przeprowadzkę.

Ekipa z Wisły .Dzieki że byliście.

Tule  Wszystkich do serca.

Brydża ..Marek nadal jesteście ,zawsze będziecie !!!Przepraszam.

Gość Sylwia

Ta przeprowadzka do Piersca to był najgorszy okres w moim życiu.Tęsknię za wami niezmiennie.Mam nadzieję że wreszcie się zobaczymy na jakimś spotkaniu klasowym np.:-)

Gość Sylwia

Swoją obecną grupę też pozdrawiam.

Dla was ,,Syreny."

Gość Gość

No na pewno cały twój fejsbuk tu siedzi i czyta twoje wypociny.. 

Gość Gość

Jesteś dla mnie tak żałosna osobą na kafe,że brak słów, parasol prawda i setki innych wcielen,falsz na kilometry a innych poucza

Gość Sylwia
22 minuty temu, Gość Gość napisał:

Jesteś dla mnie tak żałosna osobą na kafe,że brak słów, parasol prawda i setki innych wcielen,falsz na kilometry a innych poucza

Słucham???

Gość Sylwia
26 minut temu, Gość Gość napisał:

Jaki fałsz???kogo pouczam??To mój temat dla byłej grupy z Hażlacha byłej grupy z Wisły i obecnej grupy studenckiej.O co wam chodzi?5 razy sie przeprowadzałam w życiu.

Brakuje mi moich przyjaciół.

Gość Sylwia
39 minut temu, Gość Gość napisał:

No na pewno cały twój fejsbuk tu siedzi i czyta twoje wypociny.. 

Facebook??na fb  z przyjaciół mam tylko Brydzie .Nie widyjemy się od 28 lat.Kiedyś na cmentarzu w rodzinnej miejscowości Brydzia powiedziała ze byliśmy fajną klasą..,,bylismy"?no smutne .Byli są i będą.Nikt więcej się nie liczy.

Przed wyprowadzaką w 1991 śniło mi się ze figurą Matki Bożej jaką tato miał na strychu ze stajenki kościelnej ..tarasuje  mi wyjście z domu.Ona wiedziała ze za tymi drzwiami nic dobrego mnie nie czeka.Miała rację.

Gość Sylwia
36 minut temu, Gość Gość napisał:

Temat jest skierowany do moich przyjaciół..oni w ten dposob sie do mnie nie odnoszą więc wyjazd z mojego tematu.Nie jesteś zaproszona.

Gość Gość
7 minut temu, Gość Sylwia napisał:

Facebook??na fb  z przyjaciół mam tylko Brydzie .Nie widyjemy się od 28 lat.Kiedyś na cmentarzu w rodzinnej miejscowości Brydzia powiedziała ze byliśmy fajną klasą..,,bylismy"?no smutne .Byli są i będą.Nikt więcej się nie liczy.

Przed wyprowadzaką w 1991 śniło mi się ze figurą Matki Bożej jaką tato miał na strychu ze stajenki kościelnej ..tarasuje  mi wyjście z domu.Ona wiedziała ze za tymi drzwiami nic dobrego mnie nie czeka.Miała rację.

A co mnie to obchodzi? Kieruj w realu swoje matki boskie. Co ma na celu pisanie tutaj do ludzi których tu nie ma?

Gość Gość
6 minut temu, Gość Sylwia napisał:

Temat jest skierowany do moich przyjaciół..oni w ten dposob sie do mnie nie odnoszą więc wyjazd z mojego tematu.Nie jesteś zaproszona.

Wypowiada się ta co wpada innym na tematy i wyzywa,żałosne 

Gość Sylwia

Przed wyprowadzaką w 1991 R miałam sen.Figura Matki Boskiej taka sama jak ta ze stajenki kościelnej którą tato trzymał na strychu ,tarasowała mi drzwi wejsciowe domu w Hazlachu.Ona nie chciała tej wyprowadzki wiedziała ze za tymi drzwiami czeka mnie tylko podły świat i same łzy.Ludzie ktorzy zniszczyli mi zycie to glownie ci z Piersccs i robią to do dziś.Niszczą  opinię.Ja chcę życ normalnie!

Gość Sylwia
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Cos ci sie pomyliło! NIE ŻYCZE SOBIE!

Gość Sylwia
7 minut temu, Gość Gość napisał:

Wyzywana to jestem ja od kuref ..kurfisxonow puszczalskich szmat..prostytutek..wrednych ,psychicznie chorych..itp nie rozumiem dlaczego!!Ktoś mi to wytłumaczy dlaczego??

Gość Sylwia
25 minut temu, Gość Gość napisał:

A co mnie to obchodzi? Kieruj w realu swoje matki boskie. Co ma na celu pisanie tutaj do ludzi których tu nie ma?

A Ty co jasnowidz??skąd wiesz kto tu jest kogo tu niema?Jakbym miała z nimi kontakt to nie pisalabym tutaj.Kiedys wysłałam dedykację ale bez odzewu.Nie wiedziałam ze wyjechali.B rydzia była w Dubaju..Marek w Angli.Dobrze ze wrócili.Wiem od niedawna ze Marek założył rodzinę.Ma  niepełnosprawne dziecko.Brygida jest singielką.Chciałam ich tylko przeproiść.Nie byli są na zawsze!! Z ekipa z Wisły też nie mam zadnego kontaktu od wielu lat.Smutne.

Matka Boska pisze się dużą literą!

Zadałam pytanie!!

Dowiem się wreszcie dlaczego???

Gość Gość
10 minut temu, Gość Sylwia napisał:

A Ty co jasnowidz??skąd wiesz kto tu jest kogo tu niema?Jakbym miała z nimi kontakt to nie pisalabym tutaj.Kiedys wysłałam dedykację ale bez odzewu.Nie wiedziałam ze wyjechali.B rydzia była w Dubaju..Marek w Angli.Dobrze ze wrócili.Wiem od niedawna ze Marek założył rodzinę.Ma  niepełnosprawne dziecko.Brygida jest singielką.Chciałam ich tylko przeproiść.Nie byli są na zawsze!! Z ekipa z Wisły też nie mam zadnego kontaktu od wielu lat.Smutne.

Matka Boska pisze się dużą literą!

Zadałam pytanie!!

Dowiem się wreszcie dlaczego???

Chúj kogo obchodzi jakaś Brygida czy Marek? Kobieto zachowuj się jak na dorosłą przystało.

Gość Sylwia
7 minut temu, Gość Gość napisał:

Chúj kogo obchodzi jakaś Brygida czy Marek? Kobieto zachowuj się jak na dorosłą przystało.

Jak ty sie do mnie patologiczny chamie odzywasz?Temat jest dla nich wiec jazda mi z tematu!Kultury się naucz!Raczej rynsztokowe hasła twojej dorosłości przeczą!a mój temat jedynie o niej świadczy!Nikt mi nie będzie mówił co mam robić a już na pewno nie taki psychol i zboczenie jak Ty!!

Na proste pytanie nie umiesz odpowiedzieć??dlaczego jestem obrażania?pomawiana i wyzywana w taki sposób??Dowiem się wreszcie?

Gość Sylwia
10 minut temu, Gość Gość napisał:

Zresz😈ta co Cię mój temat obchodzi?Wynocha mi stąd!

Gość Dragoniasty

Nie przejmuj się Sylwia amebami bez życia 🙂

Gość gosc
Przed chwilą, Gość Dragoniasty napisał:

Nie przejmuj się Sylwia amebami bez życia 🙂

i pisze to ktoś kto sam jest fałszywy jak Sylwia,przyjaciel od siedmiu boleści

Gość Sylwuńka

Współczuć jej znajomym i rodzinie bo za kilka dni można wszystko z detalami , liczbami kilometrami i nazwiskami wszystko na kafeterii przeczytać . Masakra 😂