Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość numer 1

10 lat nie doceniałem pewnej dziewczyny która uwielbia moją osobowość, poczucie humoru, akceptuje moje wady a do tego sama jest atrakcyjna, ładna i dobrze zarabia

Polecane posty

Gość numer 1

a w seksie jest rakietą HAHA 😄

Gość Gość
4 minuty temu, Gość numer 1 napisał:

a w seksie jest rakietą HAHA 😄

Pomyliłeś słowa-nadal nie doceniasz

Gość numer 1
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Pomyliłeś słowa-nadal nie doceniasz

właśnie, że doceniam. 

Także panowie, nie generalizujcie że wszystkie kobiety są beznadziejne, bo może koło was też jest jakaś oddana kobieta, może ukrywa uczucia ze strachu - różnie bywa.

Gość gość
4 minuty temu, Gość numer 1 napisał:

właśnie, że doceniam. 

Także panowie, nie generalizujcie że wszystkie kobiety są beznadziejne, bo może koło was też jest jakaś oddana kobieta, może ukrywa uczucia ze strachu - różnie bywa.

A piszesz jej to na kafe czy mówisz w oczy?bo z wami facetami różnie bywa.ELENA?????????????hahahah

Gość numer 1
1 minutę temu, Gość gość napisał:

A piszesz jej to na kafe czy mówisz w oczy?bo z wami facetami różnie bywa.ELENA?????????????hahahah

nie ma jej tu, ale okazuje jej zainteresowanie, czasem coś miłego powiem, staram sie ją wspierać, ona robi to samo i myśle, że w dobrym kierunku wszystko zmierza 🙂

Gość Gość
1 minutę temu, Gość numer 1 napisał:

nie ma jej tu, ale okazuje jej zainteresowanie, czasem coś miłego powiem, staram sie ją wspierać, ona robi to samo i myśle, że w dobrym kierunku wszystko zmierza 🙂

O kimś kiedyś tez tak myślałam, a jestem chyba  tylko zabawką do podniesienia jego ego..Powodzenia