Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawitscheck_34

Jakie rozwiązanie byłoby najlepsze dla prawiczka 34 letniego?

Polecane posty

Gość Onsam

Glupi temat ciagle te same watki byle sie posmiac nie wiadomo z kogo i po co

Gość Prawotscheck_34
13 godzin temu, Gość gość napisał:

A to ty pytasz o to od 6 lat? Są takie wątki już, wiek by się zgadzał. Jeszcze nie zamoczyłeś?

Chyba od 8 albo 9 hehe:D W międzyczasie zadzwoniłem do paru panienek z roksy, ale summa summarum zabrakło mi śmiałości, żeby się z którąś z nich umówić. Ponadto wydaje mi się, że z dwie, trzy panienki w pracy na mnie lecą, bo często się na mnie gapią. Ale ja z nimi też nie gadam, bo za bardzo nie mam o czym, więc też raczej nic z tego nie wyjdzie. Jestcjeszcze trzecia opcja, o której wolę nie mówić...

Gość aaaaaa
2 godziny temu, Gość gosc napisał:

Po prostu nie zwracam na nie uwagi - dla siebie, dla swojego lepszego samopoczucia. W zasadzie zupełnie odciąłem się od płci przeciwnej. Wiadomo, samotności nie da się całkiem zagłuszyć, ale trochę to pomaga.

Ciekawe jak kiedy wszędzie pełno fajnych lasek. Chyba wydłubanie oczu i kastracja byłaby najbardziej skuteczna. Jestem w podobnej sytuacji i z chęcią poznam skuteczną, nieinwazyjną metodę.

Gość Gość
52 minuty temu, Gość aaaaaa napisał:

Ciekawe jak kiedy wszędzie pełno fajnych lasek. Chyba wydłubanie oczu i kastracja byłaby najbardziej skuteczna. Jestem w podobnej sytuacji i z chęcią poznam skuteczną, nieinwazyjną metodę.

O ja piërtolę!😂😂😂 Jajtza na pieniek, ciach i po kłopocie 😂😂😂

Gość Za to jest kryminał!
1 godzinę temu, Gość Prawotscheck_34 napisał:

Jestcjeszcze trzecia opcja, o której wolę nie mówić...

Mam nadzieję, że nie chcesz jakiejś dziewczyny wciągnąć w krzaki i ze.rżnąć😨

Gość Prawitscheck_34
15 minut temu, Gość Za to jest kryminał! napisał:

Mam nadzieję, że nie chcesz jakiejś dziewczyny wciągnąć w krzaki i ze.rżnąć😨

Nie, to dziewczyna poznana na jednym "wesołym" portalu, która mieszka dość daleko ode mnie. Chciała kiedyś się spotkać, teraz się trochę wacha... A nie chcę mówić, żeby nie zapeszać...:)

Gość Prawitscheck_34
40 minut temu, Gość Gość napisał:

O ja piërtolę!😂😂😂 Jajtza na pieniek, ciach i po kłopocie 😂😂😂

Musisz być bardzo zfrustrowanym pasztetem...

Gość ech
1 godzinę temu, Gość Ona napisał:

Tak czy inaczej pråviki, dajcie sobie wszyscy spokój bo nie nadajecie się do życia z kobietami 😝

Nadajemy, nadajemy, tylko wy nienawidzicie mężczyzn, którzy nie są przystojni i nigdy się z nimi nie wiążecie, choćby byli najbardziej wartościowymi mężczyznami na świecie.

Gość Gość
5 minut temu, Gość Prawitscheck_34 napisał:

Nie, to dziewczyna poznana na jednym "wesołym" portalu, która mieszka dość daleko ode mnie. Chciała kiedyś się spotkać, teraz się trochę wacha... A nie chcę mówić, żeby nie zapeszać...:)

Chyba wiem kto to pisze i wiem co to za portal (SU). Ile to miesięcy to już trwa i nie posuwa się do przodu?

Gość Gość
4 minuty temu, Gość ech napisał:

Nadajemy, nadajemy, tylko wy nienawidzicie mężczyzn, którzy nie są przystojni i nigdy się z nimi nie wiążecie, choćby byli najbardziej wartościowymi mężczyznami na świecie.

Znowu krzywdzące uogólnienia pisane przez samozwańczego rzecznika  wszystkich mężczyzn. 

Gość Prawitscheck_34
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Chyba wiem kto to pisze i wiem co to za portal (SU). Ile to miesięcy to już trwa i nie posuwa się do przodu?

Słowo klucz - "chyba". Szukaj dalej sherlocku;)

Gość Gość
7 minut temu, Gość Prawitscheck_34 napisał:

Słowo klucz - "chyba". Szukaj dalej sherlocku;)

Fan Radia samiec?

Gość Gość

Głupi temat dla sfrustrowanych pravvików. I tak żadna wam nie da, choćbyście stawali na głowie albo na swych sflaczałych mikroglizdach😂😂😂

Gość Prawitscheck_34
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Fan Radia samiec?

Nie jestem niczyim fanem, bo to byłoby formą bałwochwalstwa. Nie wiem czemu odbiegasz od tematu i drążysz temat moich personaliów..

Gość Eugenia

odpowiadam. rozejrzyj siebwśród brzydszych koleżanek. na pewno madz takie w otoczeniu. tam szukaj żony

Gość Prawitscheck_34
1 minutę temu, Gość Eugenia napisał:

odpowiadam. rozejrzyj siebwśród brzydszych koleżanek. na pewno madz takie w otoczeniu. tam szukaj żony

A może Ty dasz się bzyknąć?☺

Gość Prawitscheck_34
4 minuty temu, Gość Eugenia napisał:

Nikomu ojca ani matki nie zabiłem, żeby teraz w taką popelinę się bawić. A to wyżej to podszyw. W ogóle wam wszystkim, którzy się podszywacie ch*j w d*pę...

Gość Gość
10 minut temu, Gość Prawitscheck_34 napisał:

Nie jestem niczyim fanem, bo to byłoby formą bałwochwalstwa. Nie wiem czemu odbiegasz od tematu i drążysz temat moich personaliów..

Oj tam. Znam Ciebie tylko po tym co piszesz i po nibieskich nickach. Więcej nie wnikam.

Gość Prawitscheck_34
28 minut temu, Gość Gość napisał:

Oj tam. Znam Ciebie tylko po tym co piszesz i po nibieskich nickach. Więcej nie wnikam.

Ja tu mam tylko jeden niebieski nick - ambulocetus

Gość Gość
45 minut temu, Gość Prawitscheck_34 napisał:

Nikomu ojca ani matki nie zabiłem, żeby teraz w taką popelinę się bawić. A to wyżej to podszyw. W ogóle wam wszystkim, którzy się podszywacie ch*j w d*pę...

No to zdychaj nie zakisiwszy ogóra😂 Może brzydka desperatka dałaby się jakimś cudem namówić takiemu prav'ikowi, ale ładna? Szanse zerowe😁

Gość Gość
25 minut temu, Gość Prawitscheck_34 napisał:

Ja tu mam tylko jeden niebieski nick - ambulocetus

Kojarzę. Był też taki że słowiańskim symbolem słońca i drugi z runami. Podobne rzeczy pisali, ale możliwe że to były inne osoby/osoba tylko o podobnych poglądach. Sorry za pomyłkę.

Gość gosc
4 godziny temu, Gość Pravvik weteran napisał:

Raczej nie. Zostało mi już tylko pogodzenie się z samotnością. Muszę jeszcze całkowicie zniszczyć w sobie potrzebę bliskości z kobietą. Jak na razie tak średnio mi wychodzi. Z wiekiem będzie pewnie coraz łatwiej. Oby.

Wątpię, aby ten Twój pan miał podobne podejście. Takich dziwaków jak ja jest bardzo mało 😉 Życzę powodzenia ☺

Tak jakoś mi się skojarzyło to co napisałeś z tym panem, którego znam. Wiem, że raczej mu się podobam ale takie odnosze wrażenie jakby nie wierzył, że nim może siè kobieta zainteresować. Jest sporo starszy ode mnie i może tak było, że mu się do tej pory nie układało w tej dziedzinie.

Mam nadziejè, że jednak Ci się odmieni, ja jeśli czegoś chcę to wolę wszystko co mogę zrobić i mieć przekonanie, że nawet jak się nie uda to przynajmniej próbowałam.

Gość Prawitscheck_34
37 minut temu, Gość Gość napisał:

No to zdychaj nie zakisiwszy ogóra😂 Może brzydka desperatka dałaby się jakimś cudem namówić takiemu prav'ikowi, ale ładna? Szanse zerowe😁

I tu się mylisz, bo całkiem fajne egzemplarze ostatnio kręcą się w moim otoczeniu. Ta dziewczyna z internetów też bardzo fajna...

Gość ech
3 godziny temu, Gość Gość napisał:

Znowu krzywdzące uogólnienia pisane przez samozwańczego rzecznika  wszystkich mężczyzn. 

Nie krzywdzące uogólnienia, tylko własne obserwacje.

Gość sdser

Tak się kręcą, że przez 34 lata żadnego egzemplarza nie zaliczyłeś.

Gość Gość
9 minut temu, Gość sdser napisał:

Hahaha, w punkt😂 Kręcą się, ale te wirtualne, z .jpg na końcu imienia, albo te z jego mokrych snów 😂

Gość gość

Jestem kobietą i jak czytam te komentarze to wolałabym tych panów prawiczków, niż tych drugich, którzy rzekomo zaliczają tyle, że mogliby stać na półkach jako puchar przechodni.  

Gość Prawitscheck_34
54 minuty temu, Gość sdser napisał:

Następne słowo klucz - OSTATNIO. Umiesz czytać ze zrozumieniem tłuku kamienny? Spokojna głowa. Zawsze jest alternatywa

Gość Brzydki ale inteligentny

Kolego musimy po prostu celować w kobiety z tzw. średniej półki bo niestety te najładniejsze nawet na nas nie popatrzą zresztą to prawda że ludzie dziwnym trafem się dobierają pod względem urody często widzę pary typu facet niski i gruby i jego kobieta też niska i gruba albo przystojniak z kobietą jak modelka.

Gość Prawitscheck_34
12 minut temu, Gość Brzydki ale inteligentny napisał:

Kolego musimy po prostu celować w kobiety z tzw. średniej półki bo niestety te najładniejsze nawet na nas nie popatrzą zresztą to prawda że ludzie dziwnym trafem się dobierają pod względem urody często widzę pary typu facet niski i gruby i jego kobieta też niska i gruba albo przystojniak z kobietą jak modelka.

Ja wiem, że mogę celować w takie, które mi się podobają. Problem jest tylko taki, że małomówny raczej jestem i z nimi gadać nie umiem za bardzo. A co do tego, kto na mnie spojrzy, kto nie, to właśnie jedna z najładniejszych, jeśli nie najładniejsza, laska na zakładzie regularnie mnie obserwuje. Zauważyłem, że podobam się na wstępie, tylko zawsze później zdarza mi się coś palnąć, co wszystko psuje