kingdominisska 0 Napisano Sierpień 30, 2019 Witam i proszę wszystkie babeczki o poradę. Mam 17 lat, zażywam tabletki anty od 12 dni o nazwie B***ra. Pierwszą tabletkę przyjęłam 4 dnia cyklu i moja ginekolożka powiedziała, że jestem już chroniona(pomimo wzięcia tabsa 4 dnia cyklu, wspomniała, że jeśli przyjmę w czasie tych 5 dni od rozpoczęcia miesiączki to działa od razu i że jedynym przestępstwem byłoby gdybym zapomniała wziąć tabletkę) Do pierwszego współżycia bez gumki doszło 4 dnia przyjmowania tabletek. Mój chłop miał we mnie nie kończyć, aczkolwiek nie zdążył na czas wyciągnąć i dosłownie spuścił się trochę. Dodam, że był to dzień niepłodny, 7 dzień cyklu i 4 tabletka. Proszę uspokojcie mnie trochę... Moja mama mówi, że mam się nie martwić, ale się nie da, bo nie po to wzięłam tabsy, żeby być w ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Sierpień 30, 2019 I mama ci na to pozwala? Dziewczyno Ty masz 17lat! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Oliwia Napisano Sierpień 30, 2019 z tego co wiem,to na kazdej ulotce jest napisane, ze tylko tabletka przyjeta w pierwszy dzien okresu chroni od razu przed ciążą, ale nie wiem, skoro tak ci powiedziala twoja ginekolog.W czasie brania tabletek nie ma się dni płodnych i niepolodnych :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach