Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc zmieszany

Co znaczy jeśli dziewczyna się cały czas patrzy?

Polecane posty

Gość Gosc zmieszany

Cześć wszystkim mam 22 lata i mam pytanie. Studiuję i na uczelni pewna dziewczyna co chwilę na mnie zerka. Gdziekolwiek bym ją nie spotkał patrzy i odwraca wzrok. Nieśmiała? Podejść i zapytać czy jednak nie? Pytałem jej koleżanek ale one prawie nic o niej nie wiedzą chyba nie jest typem towarzyskiej i zbyt rozmownej. Co robić? Dodam że dziewczyna nie jest wybitnie piękna ale też i nie brzydka. 

Gość Onsam

Czeka ze zagadasz i wtedy sie moze osmieli albo tak bez powodu gapi sie.

Gość Ciekawa93848

Podobasz jej się. Domniemam,że się nie znacie osobiście,więc tak zwraca na siebie uwagę. Ja tak miałam. Też kiedyś podobał mi się taki jeden,a że byłam nieśmiała w stosunku do niego to patrzyłam. Niby głupie,ale jak się na siebie patrzycie często,zauroczenie rośnie ; D

Gość gosc

pewnie masz wielkiego pypcia na czole i ja to zaciekawilo🤣 a z krost wycieka ci zolta ropa

Gość Z autopsji

To znaczy ze na ciebie leci, zawsze. Jeszcze mi się nie zdarzylo by bylo inaczej

Gość Gosc zmieszany

Zagadałbym już 3 miesiące temu,ale nie chcę wyjść na ...ę,który sobie coś ubzdurał. Jeśli jest niesmiala to może się nie przyznać że coś czuje. Skoro się nie znamy,jak ja mogę ja zagadać tak żeby nie wyglądało dziwnie i rozmowa się wmiarę kleiła. Bo widzę że jest spięta jak mnie widzi.

Gość Gość

Jeśli razem studiujecie możesz zapytać ja o coś związanego z waszymi studiami itd. 

Gość Sebek

Taksuje cię i zadaje sobie pytanie? Ciekawe jakiego ma?

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Sebek napisał:

Akurat w tym temacie spojrzenie wystarczy:/ Mózg i serce są wazniejszymi organami mężczyzny, bo są nośnikami odwagi,  godności i honoru a to są atrybuty najważniejsze mężczyzny. 

Gość Wiem co mówię
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Akurat w tym temacie spojrzenie wystarczy:/ Mózg i serce są wazniejszymi organami mężczyzny, bo są nośnikami odwagi,  godności i honoru a to są atrybuty najważniejsze mężczyzny. 

Niby tak, tylko z biegiem czasu okaże się że TEN ATRYBUT jest najważniejszy, bez niego nie ma związku czy małżeństwa? To wychodzi dopiero koło 30 jak minie pierwsza fascynacja.

Gość Gosc zmieszany
41 minut temu, Gość Sebek napisał:

yyy...

Gość Gość
35 minut temu, Gość Wiem co mówię napisał:

Niby tak, tylko z biegiem czasu okaże się że TEN ATRYBUT jest najważniejszy, bez niego nie ma związku czy małżeństwa? To wychodzi dopiero koło 30 jak minie pierwsza fascynacja.

Ten atrybut najważniejszy jest do seksu, ale nie z każdym facetem nawet od wspanialego seksu weszłabyś w związek,  o tej decyzji decydowałyby inne jego atrybuty.

Gość gość

Jak się jej podobasz to niech ona coś zrobi, podejdzie itd. A jak nie, to jej strata. Ty nic nie rób. 

Gość sdfhdsfhdfsh

tak zerkają zazwyczaj grube obleśne baby

oraz ładne Ukrainki

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Jak się jej podobasz to niech ona coś zrobi, podejdzie itd. A jak nie, to jej strata. Ty nic nie rób. 

Rady faceta, którego chce tylko ordynarna i wulgarna patologia są nic nie warte

Gość sddfdfdff

na mnie ostatnio tak zerknęła 11/10 ale właśnie 11/10 widuje się raz na ruski rok

a te 4,5,6,7/10 wszystkie mają pustynne kocie mor.dy podczas oddawania stolca, są zapatrzone w siebie i wymagają cudów ha ha ha ha

Gość Gosc zmieszany
8 minut temu, Gość sdfhdsfhdfsh napisał:

tak zerkają zazwyczaj grube obleśne baby

oraz ładne Ukrainki

to muszę cię rozczarować ale to nie jest ani Ukrainka ani gruba obleśna baba. Jest mała,zgrabna,jak pisałem nie najpiękniejsza ale i nie brzydka. Kolejny sfrustrowany? Jak nie masz nic do powiedzenia mądrego to wypad!

Gość Gosc zmieszany
14 minut temu, Gość gość napisał:

jako facet powinienem sam podejść nie uważasz? Jakim byłbym facetem gdybym to ja czekał na nią?

Gość Gosc zmieszany
1 minutę temu, Gość debiiiil z ciebie napisał:

ty fetyszystko, wiesz,że zajęcia są od pażdziernika?? kiedy ona się gapi w wakacje jak jie ma zajęć hahaha

słabe provo

ale czy ja napisałem że teraz się patrzy? Nie. Więc znikaj.

Gość Gość
4 godziny temu, Gość Gość napisał:

Rady faceta, którego chce tylko ordynarna i wulgarna patologia są nic nie warte

Nie bredź.

Gość Gość
4 godziny temu, Gość Gosc zmieszany napisał:

jako facet powinienem sam podejść nie uważasz? Jakim byłbym facetem gdybym to ja czekał na nią?

Normalnym. To jej zależy.