Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krzysiek

Sauna

Polecane posty

Gość Krzysiek

Cześć, jak namówić koleżankę żeby tak nie wstydziła się przy mnie na saunach? Jest ona wyluzowana, saunuje poprawnie, ale na przykład ze mną nie pójdzie pod prysznic czy do parowej bo "wstydzi się znajomego" (obcych już nie). Myślicie że za którymś razem przełamie się? Jak ją przekonać?

Gość Krzysiek

?

Gość iza
13 minut temu, Gość Krzysiek napisał:

?

ile macie lat ? widziala Cie juz nago ?

Gość Krzysiek

Po 23 lata 😉 Nie widziała nago, znamy się 5 lat 😀 Obcych to ona się nie wstydzi, ale mnie już tak 😞

Gość iza
16 godzin temu, Gość Krzysiek napisał:

Po 23 lata 😉 Nie widziała nago, znamy się 5 lat 😀 Obcych to ona się nie wstydzi, ale mnie już tak 😞

skad wiesz ze obcych nie wstydzi sie ? widze ze masz duza potrzebe pokazania jej swojego sprzetu :)?

Gość Krzysiek

Wiem bo była nie raz sama i normalnie saunuje ;) Nie mam potrzeby pokazania sprzętu ale po co aż tak zasłaniać się jakby ani jedno ani drugie nie wiedziało co mamy między nogami

Gość Krzysiek

Bardziej chodzi mi o to , że na przykład czemu tak się wstydzi kogoś znajomego? Nawet jakby w saunie było 20 facetów obcych to się rozbierze a przy znajomym już nie.

Gość Kasia

Bo się boi, że możesz rozgadać znajomym ( bo pewnie macie wspólnych znajomych ) jakie ma ciało, cycki, piczke itd. Przy obcych się tego nie wstydzi, bo oni jej nie znają, więc się nie ma czym przejmować.

Gość iza
15 minut temu, Gość Kasia napisał:

Bo się boi, że możesz rozgadać znajomym ( bo pewnie macie wspólnych znajomych ) jakie ma ciało, cycki, piczke itd. Przy obcych się tego nie wstydzi, bo oni jej nie znają, więc się nie ma czym przejmować.

wlasnie , ale z drugej storny takze Ona moze rozgadac znajomym jakiego masz czlonka :)

Gość Marlenka
2 godziny temu, Gość iza napisał:

wlasnie , ale z drugej storny takze Ona moze rozgadac znajomym jakiego masz czlonka :)

Mały ale wariat hihi :D

Gość Krzysiek

No niby tak, ale taka dziwna atmosfera się robi 😞 Chyba nie możemy razem chodzić bo i ona się krępuje i ja - nie będę się też przy niej rozbierał jak ona jest osłonięta recznikiem

Gość Iron

Macie się ku sobie?

Gość wujek dobra rada

Olej saunę zaproś ją na domówkę i powiedz szczerze że chciałbyś zobaczyć jej cipę

Gość Ciekawy

A ja mam pindolka 18 i grubiutki na 15, myslicie ze taki sprzet dobrze sie czuje miedzy nogami podczas posuwania Was drogie Panie w piczke?

Gość Hmmm

Albo w pupe, czy to boli?

Gość Gosc
5 godzin temu, Gość Krzysiek napisał:

No niby tak, ale taka dziwna atmosfera się robi 😞 Chyba nie możemy razem chodzić bo i ona się krępuje i ja - nie będę się też przy niej rozbierał jak ona jest osłonięta recznikiem

Powiedz jej tak

Na raz dwa trzeh

Zdejmujemy majtochy.    dobrzeh?

Ale.

To jak sobie wyobrażasz że ona pierwsza zawstydzona zrobi show a ty ..?

Gość Gosc

Mów tu zara

Chochędożyć zachciało się ha?

Gość Krzysiek

Nie chodzi tu o to czy mamy się ku sobie, ale raczej o swobodniejszą atmosferę 🙂

Gość mona

Ja tam sie nie wstydze, ani znajomych ani nieznajomych.

Gość Krzysiek

mona dobre  podejście 🙂

Gość Gość

Trochę dziwna ta twoja koleżanka??!! Jak rozumie chodzicie razem tylko do saun suchych gdzie okryta jest ręcznikiem. Natomiast w łaźniach parowych wchodzi się nago.

I jak rozumie wstydzi pokazać cię nago. Wiesz miałem kiedyś podobny przypadek z sąsiadką która co jakiś czas wybierała się razem ze mną do Term.  Podobnie jak u ciebie wstydziła się pokazać mi się nago. Np nigdy  nie chciała iść zemną do łaźni parowych. Po jakimś czasie okazało się że dowiedziałem się dlaczego nigdy nie chciała pokazać mi się nago. Otóż miała ona na piersi i brzuchu małe brodawki czy narośla których się wstydziła. Może i w twoim  przypadku jest podobnie Np twoja koleżanka ma coś na ciele czego się wstydzi.

Gość Krzysiek

Do gość wyżej: Tak, ale wtedy w ogóle nie chodziłaby do saun parowych. A tak jak jest sama lub z koleżanką to pójdą, ale z żadnym kolegą już nie pójdzie .