Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakochany

Mam śliczną rudą dziewcxyndziewczynę

Polecane posty

Gość Zakochany

Od roku mam pierwszą swoją dziewczynę jest drobna młoda i ruda. Byłem prawiczkiem ona dziewicą pół roku starsza odemnie. Gdy ja poznałem śliczna lecz nigdy nie była uśmiechnięta. Zakochaliśmy się w sobie i obecnie jest czuły czas uśmiechnięta. Ona nie miała koleżanek ja za to wprowadziłem ja w grupę swoich znajomych. Raz podczas przebywania u kolegi i jego dziewczyny dyskretne padło pytanie od jego dziewczyny czy tam na dole jest ruda? Spytałem mojej czy chce odejść bo może się obraziła nie! Powiedziała że chętnie pokaże jak wszyscy się rozbiorą do naga. Ja wiedziałem że ma czarny zarost i jej wygrałam by do manetki by przeszkadzało ja również mam bez zarost do lodzika. Okazało się że jego dziewczyna jest zarośnięta. Nie robią minetki ani lodzika. Ja zawsze zaczynam seks od namiętnych pocałunków później długiej minetki i kończę w cipuni. Również odbyliśmy seks każdy ze swoją gdzie jego dziewcxyna chciała ze mna mieć stosunek. Moja się zgodziła na wymianę ale następny raz pod warunkiem że będzie dziewczyna wygolona. Nie rozumiem chłopaków że mają uprzedzenie do rudnych. 

Gość gość

Do rudych kobiet nikt nie ma uprzedzenia. Raczej do rudych facetów.

Gość Gość
6 godzin temu, Gość gość napisał:

Do rudych kobiet nikt nie ma uprzedzenia. Raczej do rudych facetów.

Zgadzam się że rude są piękne ale podobno większość ma na dole czarne włoski moja ma.

Gość Ruda

Jestem ruda ale włosy łonowe sa czarne bez farbowanie. Mam męża i dzieci nie są rude mają po mężu ciemne włosy. Podobno w drugim pokoleniu maga być rude. Pozdrowienia dowcipnych co robili głupie wpisy.

Gość gość

Może nie każdy to wie ale kiedyś większość kobiet na dworach szlacheckich były rude z bardzo jasną karnacją.

Gość gość
12 minut temu, Gość gość napisał:

Może nie każdy to wie ale kiedyś większość kobiet na dworach szlacheckich były rude z bardzo jasną karnacją.

Szkoda, ze tak was mało rudaski. Jeszcze jak włosy łonowe rude a nie czarne to sam miód.

Gość Piękno Irlandii

https://img16.dmty.pl//uploads/201809/1537256876_jbxphw_600.jpg

Gość gość

Śliczne te rudowłose dziewczynki 🙂

Gość gość

Ta z loczkami najładniejsza.

Gość NORBI80
19 minut temu, Gość gość napisał:

Szkoda, ze tak was mało rudaski. Jeszcze jak włosy łonowe rude a nie czarne to sam miód.

Moja kobieta jest ruda i ma tylko problem z opalaniem bo jak wyjdzie na 30 minut to cała oparzona a siostra brunetka cały dzień przeleży na plaży i nawet bez kremu się opali na brązowo.

Gość Gość facet
22 godziny temu, Gość NORBI80 napisał:

Moja kobieta jest ruda i ma tylko problem z opalaniem bo jak wyjdzie na 30 minut to cała oparzona a siostra brunetka cały dzień przeleży na plaży i nawet bez kremu się opali na brązowo.

Tylko raz odbyłem stosunek z rudą i to nie był planowany. Gdy byłem z dziewczyną przyszła zapłakana jej ruda koleżanka bo ją zostawił chłopak.  Dziewczyna ją pocieszała i gdy przyszedł wieczór zaproponowała jej u nas nocleg. Chetnue sie zgodziła a moja poszła ze na pod przysznic i wpadla na pomysł że wyjdziemy nago niby po coś do ubrania do snu. Koleżanka zdębiała ale nie mogła  oderwac od mojego członka oczu. Wtedy moja powiedziała czy nie chciała z nami spróbować? Chętnie się zgodziła i zacząłemdelikatnie namiętnie całować usta z wzajemnością potem niżej i skończyłem na długiej minetce gdy była już bardzo mokrą wtedy już włożyłam twardego do końca gdzie ona się cofnęła pośladkami bo jest płydsza niż moja. Przytrzymałem posladki i doprowadziem fo silnego orgazmu. Gdy wróciłem do formy kochałem się z moją. Nad ranem zrobiłem poprawkę koleżance mojej dziewczyny a w tym czasie moja namietnie się ze mną całowała a koleżanka i tak doszła do orgazmu. Mieliśmy obawy z dziewczyna czy nie doszło do zapłodnienia koleżanki. Po kilku dniach koleżanka dalej była z chłopakiem i mają dziecko nie dochodzimy czyje i się nie pytamy koleżanki. 

Gość Normalny

jbsg nie wiedziałem, że tacy zacofani idioci jak ty jeszcze istnieją. Może jeszcze rudowłose osoby na stosie byś palił troglodyto!?

Gość Normalny
18 minut temu, jbsg napisał:

I ty nazywasz siebie normalny?! 😄 

No to mi pojechałeś, buraku z poglądami ze średniowiecza. Jesteś zwykłym prostakiem i rasistą.

Gość Normalny
4 minuty temu, jbsg napisał:

Agent wyjmij kij z tyłka i się zachowuj...

Niestety nie trafiłeś, żaden agent.  Wszedłem sobie na forum rano i co widzę,  jakieś narodowosocjalistyczne brednie z eugeniką w tle, w wykonaniu jbsg. Weź ty się człowieku doucz trochę,  pojeździj po świecie. Może jedź do Irlandii lub Szkocji i tam wygłoś swoje żałosne poglądy na temat rudych osób. Jesteś dnem moralnym.

Gość Eve
4 minuty temu, Gość Normalny napisał:

Niestety nie trafiłeś, żaden agent.  Wszedłem sobie na forum rano i co widzę,  jakieś narodowosocjalistyczne brednie z eugeniką w tle, w wykonaniu jbsg. Weź ty się człowieku doucz trochę,  pojeździj po świecie. Może jedź do Irlandii lub Szkocji i tam wygłoś swoje żałosne poglądy na temat rudych osób. Jesteś dnem moralnym.

Nie, po prostu u niektórych samców frustracja przejawia się w regularnych zachowaniach bierno-agresywnych (wszak to tylko żarty były) ;) Jest to jeszcze mniej męskie, niż męskie miesiączki Enda, ale jak widać da się z tym żyć ;)

Oczywiście Normalny to nie Agent :)

Gość Dojrzały 59

Oj, Rude Panie z zielonymi oczyma ......... są rozkoszne 🙂

Gość Omg

Opowiedz o swojej frustracji i bieganiu po tematach Eve.

Gość Robert

W moim liceum była jedna ruda dziewczyna- śliczna. Niestety dała się zbajerować jednemu ze szkolnych play boyów, który zrobił jej dziecko gdy ona była w klasie maturalnej. Potem on płacił alimenty gdyż zostawił ją gdy była w ciąży. 

Gość Gość
23 minuty temu, Gość Dojrzały 59 napisał:

Oj, Rude Panie z zielonymi oczyma ......... są rozkoszne 🙂

Eve, ale jesteś za stary chyba dla niej.

Gość Gość

Agent lata za jbsg