Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Właśnie wzięłam 11 tabletek DXM. Czego oczekiwać i kiedy?

Polecane posty

Gość gość

Macie jakieś doświadczenia z tym?

Gość gość

Podziel się wrażeniami

Gość gość

Szczerze mówiąc to jak na razie mega nieciekawie. Ogólnie ja chciałabym sobie zrobić taki trip bardziej w celu wglądu w siebie, ale na ten moment miałam pod ręką za mało tabletek. Ja wzięłam mniej więcej 2,5 mg na kilogram masy ciała, no trochę więcej, czyli to będzie 1-2 faza plateau -  taki efekt dysocjujący typu alkohol, aniżeli jakiś głęboki wgląd w siebie i podróż po meandrach własnej psychiki. Takie głębsze fazy to się ma, gdy się weźmie 3 razy tyle co ja. Ogólnie jestem pozytywnie nastawiona do idei terapii psychodelikami (takiej profesjonalnej, prowadzonej przez terapeutów, niestety w Polsce jest to prawnie niemożliwe, bo wiadomo, że nie można u nas za bardzo dostać LSD czy nawet zebrać legalnie grzybków halucynogennych), Teraz czytam, że w takiej mniejszej ilości efekt powinien być bardziej typu derealizacja niż doświadczenie psychodeliczne dające wgląd w siebie. Na razie mega swędzi mnie skóra i nic się nie dzieje ciekawego. Trochę jak po lampce wina. Bez sensu. Prawdopodobnie nie polecam. Lepiej działa kilka tabletek kodeiny (po tym jakoś mnie nie swędzi skóra) niż DXM. Przynajmniej w takiej dawce w jakiej ja brałam jest to serio bez sensu. Jak na razie. Będę informować dalej :)

Gość gość

Ale syf. Serio nie polecam. Jedyne co mam to wkurzające swędzenie ciała. Miało to poprawić nastrój a jedynie mnie wkurzyło. Nie wiem, może w tych mega wysokich dawkach ma to sens. Ale w dawkach w okolicach 2,5- 3 mg na kilogram ciała nie polecam. Lepiej chyba serio za granicę na profesjonalne warsztaty z terapią psychodelikami czy po prostu na zażycie LSD tam gdzie można dostać legalnie czysty towar jechać. Albo na Ayahuascę. Ale DXM w dawce odpowiadającej  1-2 plateau to  jak dla mnie mega syf. To już lepiej wziąć kilka tabletek kodeiny i masz chociaż miłą lekką euforię. DXM w takiej ilości never ever. W życiu mnie tak ciało nie swędziało. Syf jak nie wiem. 

Gość gość

A efekt psychodeliczny zerowy. Jak widać po wypowiedziach zapewne. Serio lipa. Kodeina w ilości o połowę mniejszej (z 5 tabletek) o wiele lepsza i nie powoduje takiego lipnego swędzenia, poprawia nastrój. DXM w takich niższych plateau jak dla mnie (rozumiem że ktoś może mieć inaczej) totalne nieporozumienie.

Gość gość

Czy w ogóle jakikolwiek efekt. Dysocjacyjny, relaksujący, euforyzujący...A gdzie tam. Syf jak mało co.

Gość gość

No widzisz 😛